В момента чета... 35

• 49 229
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
  • вятър в маслините, вятър над хребета
"Немезида" и "Пентаграма" на Несбьо са вече в МБ в ел. вариант /pdf/  Grinning
Развълнувана съм и искам да ви кажа кои са убийците  newsm53
Ама ужасни сте, еййй Joy
На всеки се случва да спойлира, недейте така разкъсва момичето, още повече, че явно наистина не осъзнава Peace

# 511
  • В един копнеж!
Да!  Е, лош навик ми е, че не се връщам назад, конкретно в тази тема, за да чета, кой какво започита. Отчитам го като грешка.  Peace

Скрит текст:
Допълвам се. Не съм трогната от последващите.  Simple Smile Просто я харесах въпросната книга и си позволих 2 изречения повече от необходимото.

# 512
  • София
....Отчитам го като грешка.  Peace
Да ти кажа, това е малката ти грешка. По-голямата е, че изпльоска финала на книга, която много хора тепърва сигурно щяха да четат. Просто проявявай съобразителност и коментари, които разкриват важни неща от сюжета и края на книгите слагай в скрит текст.
Всички ще сме ти благодарни  Peace.

# 513
Грешката е грешка, но съзнателното затрупване на съфорумката с непростими епитети също можеше да бъде спестено. Не че често пиша тук, но пък редовно ви четях- след тази случка ще надничам значително по-рядко и надали въобще ще дам отзив за книга. Не за друго, но нямам нужда да бъда определяна като малограмажна в главата Tired.

# 514
  • Belgium
Джой, изобщо не се страхувай да споделяш, тази тема е миролюбива за разлика от много други, в които примерно сме се срещали с теб  Laughing

Последните страници са фрапантни, защото и поведението беше такова - от една страна спойлера, но това, което мен лично ме потресе е реакцията след последния коментар на Миж. Направо умрях от смях - не само не се чете темата, ами и без да иска потребителката само нагнети обстановката.

И за това момичетата реагираха, макар и една идея пресилено според мен.
Темата е хубава, полезна и градивна. Просто не е зле, който влиза с гръм и трясък да зачете поне 1-2 страници от уважение. А и за да е полезен на другите.

# 515
А, Лу, там, за където говориш, ръфането е на принципна основа Laughing. Но за пълнежа на нечия глава за всичките години престой не съм чела- а това е по-грозно.

Иначе напълно разбирам роптаещите против спойлери- някои книги и аз искам да ме държат в напрежение докрай. На други с лека ръка прелиствам последните страници.

# 516
Аз пък съм пропуснала финала на "Аз преди теб" и все още мисля да я чета през тази година  Mr. Green
"Аленото цвете..." също ми е тазгодишния списък.

А сега бавно се наслаждавам на "Крадци на лебеди". Това ми 1ва среща с авторката и съм приятно изненадана от стила на писане най-вече. Отделно, че историята ми е също много интересна Simple Smile Не знам защо бях останала с впечатление, че мога да пропусна Елизабет Костова като автор  newsm78

# 517
  • Belgium
Е, как?!

За пълнежа на главата подмятанията почват малко след като е обсъден външния вид (да не забравяме легендарния лаф за "глиганите с анцузи") и социалното положение. Ей преди малко направих грешката да хвърля око на една тема в СО, където се вихреше Мамасита и мога да ти кажа, че беше зловещо точно на тема ниво на интелигентост.

И последно отклонение, ама ето във филмовата тема като пусне някой без да иска спойлер, казва му се и той го слага в скрит текст. End of drama.

А тука видя какво стана, че и сарказмът дори не беше разбран.

# 518
Въх, ама ти за Клюкарика и СО ли говориш, аз за филмовите теми Joy. Простете за отклонението Blush.

Иначе продължавам да дъвча бавно и славно "Савската царица". Много ми допада дотук, съвсем класически исторически роман, от типа на "Саламбо" да речем.

# 519
За мнението ми относно пълнежа на главата на потребителката нямам намерение да се извинявам.
Сори.
Некомуникативността й говори сама за качеството на въпросния пълнеж.
Какво ме интересува ей-така тропнати мнения , буквално от нищото, на случайно минаваща през темата г-жа X,  Y или Z при положение, че тя нито не чете в контекст, нито общува по някакъв начин с останалите "започитащи" /???  Shocked / в темата.  За нея едиствено важни са нейните собствени мнения и това, което тя "започита".  Shocked
Ами, мерси, но няма нужда!

А въпросния глагол "започита" , употребен от потребителката, просто оставям без коментар!

# 520
  • София
Лу, като каза филмови теми, та се сещам нещо, което много пъти съм разказвала, но винаги ми е смешно - една потребителка се беше разсърдила за споменаването на смъртта на Хенри VІІІ в разгара на коментари по повод сериала "Тюдорите"  Joy.

# 521
Сигурно се е надявала да го срещне при следващото си ходене в Лондон Whistling.

Мижж, тя ви се извини. И даже не отвърна на епитетите с епитети. Това не е ли достатъчно да и простиш Simple Smile?

# 522
  • Belgium
Вени, това е исторически спойлер, моля те  Joy

# 523
Лу, като каза филмови теми, та се сещам нещо, което много пъти съм разказвала, но винаги ми е смешно - една потребителка се беше разсърдила за споменаването на смъртта на Хенри VІІІ в разгара на коментари по повод сериала "Тюдорите"  Joy.
Ама той умира ли!?  Shocked Добре, че не го следя сериала  Crossing Arms Защо издаваш пък  Crossing Arms

Чета тази книга

На 1/3 съм - харесва ми  Peace

# 524
Джой, простила съм й, ама много тъпа постъпка беее...... много!  Stop
Както и да е, вече ми се  Sick от всичко това.
Няма да я чета скоро тази книга, дано да забравя края  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт