Имам новина голяма - през СЕПТЕМВРИ 2015 г. ставам мама!

• 37 761
  • 724
  •   1
Отговори
# 450
 Hug На едно място четох и жадна,но вече съм спокойна  Hug

# 451
Мацки, на първия преглед дали мога да отида с ММ?  Crazy
И един въпрос към по-ранните септемврийки - кога отидохте на преглед за пръв път?

# 452
Диамантче, отивайте смело! Аз много съжалявам,че ММ не беше с мен. Да ме пита някой защо не го взех.  ooooh!
Сега, след като си направя изследванията  ще дойде и той.
Иначе аз съм в 6г.с. 5 дни и вчера се записах на ЖК Simple Smile Иначе първият ми преглед беше на 07.01, Ивановден. Последен цикъл - 01.12 Simple Smile

# 453
Диамантче, вземи го. И на двата прегледа ММ присъства и беше много готино, много се развълнува Simple Smile
На първи преглед отидох в 6 с и 4-5 дни, на втори преглед точно след 1 седмица и чухме сърчицето Simple Smile

# 454
Повечето лекари нямат против мъжете да присъстват. С първата бременност моя го водих постоянно Simple Smile, сега май няма как да стане, че малкия господин няма на кого да го оставим, а в кабинета ще има да дърпа кабели, монитира на ехографа и няма да се получи пълноценен преглед. Аз съм в петък на преглед за пръв път.

# 455
Здравейте, радвам се че вече сме толкова много.Момичета по - нагоре прочетох за фолиевата киселина аз от вчера я започнах на своя глава.Пия по една таблетка, както с първата ми бременост.Моя последен цикъл беше на 20.12. Закъсня ми 4 Дена трябваше да ми дойде на 15, аз съм с цикъл 25-26 дена и си напрвих тест излезе положителен.По калкулатор термина ми е 26.09 сега съм в края на 4 седмица в  неделя съм на преглед надявам се поне точица да се види.

# 456
  • Ботевград
Аз отидох на преглед на 6 и се видя сакчето..На  19 вече чухме и сърчицето иначе съм 7г.с и 5 дни по последен цикъл,които бе на 27.11  Peace
А за ММ .. Не мисля,че е проблем да присъстват на прегледите  bowuu
Аз имам едно  запитване..След като сми примерно 7.с и 4 дни значи сме в 8..нали така..Имаме 7 навършени и сме в 8-мата  newsm78 По моите  спомени е така  Embarassed

# 457
  • Варна
Аз имам едно  запитване..След като сми примерно 7.с и 4 дни значи сме в 8..нали така..Имаме 7 навършени и сме в 8-мата  newsm78 По моите  спомени е така  Embarassed

Да, така е. Simple Smile

# 458
Добра вечер на всички!
Гледам отбора се увеличава  bouquet
Браво на мамите за смелостта за 3-то детенце!!!
Реално г.с са по-кратки от обикновените седмици нали?май нещо такова си спомням аз newsm78
Лека на всички!!!
 Да отбележа и аз-не,че е важно де,ама и аз съм от Варна Simple Smile!

# 459
Еййй, събрахме се варненска дружинка, май ще обикаляме Морската градина с количките.  Hug

Не е ли по - добре да присъстват мъжете, когато се прави фетална морфология, нали тогава се вижда почти всичко от бебенцето?
Сега само 1 точка ли се вижда, има ли смисъл да идва се чудя?

Г.седмици аз смятам след последния МЦ, който ми беше на 11.12, тоест на 18.12 съм 1ва, след 1 седмица 2-ра и така.. нз дали греша.

# 460
  • София
Така е, но зависи кога е била овулацията! Например: ПМЦ на 24.11.2014г . показва, че сега трябва да съм в 8г.с. и 2 дни с термин 31.08.2015г., а според размерите на ембриона съм в 7г.с. + 2 дни с термин 06.09.2015г.! Не че за мен има значение, а и е малко жени раждат на термин!
Предишният път правих само 2-та ФМ (2пъти) и беше много вълнуващо за приятеля ми и за майка ми, която едвам навих да дойде, но досега разказва с трепет за видяното, защото едно време не е имало такива екстри Grinning.

# 461
Здравейте,
Записвам се и аз в темата. Това ми е първа бременност, много се бях шашнала, изчетох интернет Simple Smile
Вчера бях на първи преглед и видяхме сакчето Simple Smile След 2 седмици ще ходя за сърчице. Последната МЦ ми беше на 12.12, а терминът ми е за 18 септември по първоначални изчисления (за записа - на 27 години съм от София). Тези първи седмици имам чувстото, че много бавно се нижат. Фолиевата я почнах от началото на януари, т.к. прочетох, че било хубаво по-отрано да се почне и АГ-то ми каза супер. За сега друго не пия, нямам гадене и други симптоми, единствено гърдите много ме болят. Радвам се, че сте отворили темата, за да можем да си споделяме опит и тревоги Simple Smile Доста ми е притеснено, освен това карам и нощни смени и не знам как ще издържам от тук нататък. Успех на всички!

# 462
Добро утро мамчета! Надявам се , че сте в добра форма! Аз продължавам с въпросите  Grinning
Подшушнаха ми , че когато сме на преглед по закон имаме право да не отработваме това време на работа после. Например вчера аз закъснях 2ч за работа след гинеколога и при нас веднага те посрещат с въпроса"Кога ще си го отработиш?" На зная как е в другите фирми, но при нас цепят минутата...та въпроса ми е къде го пище това , в КТ или да говоря с HR те да ми кажат... само съм в питанка дали да им казвам токова рано на работата..., но ако имам "облекчения" не виждам защо не...вие какво мислите? Хубав ден от мен, много положителни мисли   bouquet

# 463
Добро утро!!!
Снощи си изпратих мъжлето (моряк е)!Сега ми е едно тъжно и самотно,но пък си имам едно човече да ме развеселява в къщи (сега е на градина де ) и едно в коремчето Simple Smile!
Хубав ден на всички!
По въпроса с майчински и облекчения на работното място не мога да бъда полезна,тъй като не работя!

# 464
  • Варна
Добро утро, мамчета Simple Smile
Много сте изписали, много мамчета станахме и това е хубаво.
Снощи имах кошмарно гадене... направо ако, ще ми е така още 2 месеца... не знам..ама няма какво да се направи, гледам да се насилвам да ям...
Sl.Stoyanova напълно те разбирам и моя мъжо е моряк, заминава началото на февруари ии в началото, ще е тегавичко...ама всичко си знае цената, развеселявай се с малкия малчуган Simple Smile
Сиси според мен за първи преглед, няма абсолютно никакъв смисъл и ММ да е там при положение,че се вижда в повечето случай само плодно сакче.
Lili_f честитооо и не се шашкай и не бързай, гаденето, ще дойде колкото по късно, толкова по добре за теб  Wink

Общи условия

Активация на акаунт