Имам новина голяма - през СЕПТЕМВРИ 2015 г. ставам мама!

• 37 760
  • 724
  •   1
Отговори
# 465
Момичета вие от кога мислите да излизате болнични,аз съм в 8 г.с и лекарят ми каза,че може да ми даде болничен да си почивам и лежа,тъй като имам  проблеми и с щитовидната жлеза,но ме притеснява после това ща се отразили на размера на майчинството ми,сега ме осигуряват на 900 лева,незнам като излеза болни1ни толкова рано накрая какъв ще е резултата... Embarassed Embarassed

# 466
Здравейте,
записвам се и аз при вас.
В неделя видях 2-те черти след години опити. ooooh!
Това ще ми е втора бременност, от първата имаме госпожица на 10 години.
Имам скалпелна конизация преди 2 години и не вярвах, че отново ще стане. И естествено след тези притеснения, се изстреляхме на лекар в Софиямед. Лекарката видя нещо, но не била сигурна, а аз се притесних.
Последен МЦ на 18.12.2014 и очакван термин по калкулаторите в нета 24.09.2015.
Утре съм пак на лекар, във Вита при д-р Кълвачева. Тя ми проследи първата бременност.
По мои изчисления утре влизам в 6 г.с., но адски много се притеснявам защо в неделя се видя нещо неясно  и лекарката каза, че е много рано и съм под 5-та г.с. newsm78 Не можела да се ангажира с нищо. Confused

# 467
Здравейте, момичета, добре дошли на новите попълнения  Hug
Аз малко се шашнах днес - пих сок от грейпфрут сутринта, а нали пия и утрогестан. Имах съмнения, че може сока да попречи на усвояването, писах в темата за бързи въпроси и отговори, казаха ми точно това, което се притеснявах,че пречи на усвояването на хапчето. И сега се чудя да го пия ли, да го пропусна ли Sad Много ми е притеснено, ако някоя мама с опит може да ми каже ще съм много благодарна!
Нещо не мога да го схвана това със смятането на г.с. Ако може и това да ми обясните - в събота бях в 6.г.с. и 2 дни, сега в коя съм? Хич не го разбирам... Явно днес не ми е ден Sad

# 468
L0v3d, с това приложение може да виждаш гестационните седмици  Peace
http://www.ladypill.com/calendar.php

# 469
Добро утро  Hug
С работните въпроси не мога да съм полезна тъй като съм в майчинство  Laughing
Относно гестационните седмици...първата едмица започва от датата на последната менструация
Сиси според последния ти цикъл днес си в 5г.с и 6 дни Simple Smile ползвайте гестограмата по долу,преди време я бях споделила,доста е полезна и АГ-тата работят с нея  Peace

http://www.ladypill.com/calendar.php

А някой знае ли как се качват снимки тук?....скоро като се поопознаем се надявам да си направим фейсбук група,че там е доста по лесно качването и коментирането на даден въпрос  Wink

# 470
Диамантче, благодаря, в офиса не мога да го отворя, но вкъщи ще го направя непременно!  Hug
Идеята за ФБ група е супер! Simple Smile  Hug
И аз ако мога да си повторя въпроса за този глупав сок Sad

# 471
   L0v3d  не мога да помогна за Утрогестана защото не знам....аз го пия различно, някой път на гладно, някой път след ядене....ама за фреш не знам, не пия такива,че ми става лошо от тях сутрин 

# 472
По мои изчисления утре влизам в 6 г.с., но адски много се притеснявам защо в неделя се видя нещо неясно  и лекарката каза, че е много рано и съм под 5-та г.с. newsm78 Не можела да се ангажира с нищо. Confused
И при мен беше същото. Нищо не можеш да направиш, просто чакаш и това е. След една седмица пак иди да го види и може би вече ще е пораснало достатъчно.
Тези седмици много бавно се нижат, струват ми се като години!

# 473
По мои изчисления утре влизам в 6 г.с., но адски много се притеснявам защо в неделя се видя нещо неясно  и лекарката каза, че е много рано и съм под 5-та г.с. newsm78 Не можела да се ангажира с нищо. Confused
И при мен беше същото. Нищо не можеш да направиш, просто чакаш и това е. След една седмица пак иди да го види и може би вече ще е пораснало достатъчно.
Тези седмици много бавно се нижат, струват ми се като години!
Ами утре следобед съм пак на лекар. Дано имам повече яснота. Praynig

# 474
И аз все го мисля да не отивам рано на лекар.Обаче с първото си дете веднага след теста лекаря видя плод.За жалост моя гинеколог почина и сега ще посетя уж най-добрия за моя окръг.

# 475
Only God, аз вървя с един ден преди теб  Mr. Green Все още не съм ходила на лекар. Вчера си записах час чак за 11-ти.
Мисля, че нямаш поводи за притеснение, тъй като наистина все още е много рано, бебето е колкото точка и според апаратурата и задапаратното устройство може да не се види и само да си докараш ненужни притеснения.

# 476
Здравейте момичета  Hug Гледате ли "На кафе" интересно е  Flutter Аз не пиша често вече, но от този дуфастон направо съм като с постоянен махмурлук  hahaha С това отлепване ме е страх и мисля да си взема болничен, но май ще изчакам до 12 седмица, но ако се почувствам зле може и да размисля Naughty
Скрит текст:
То всъщност не знам от коя седмица мога да си взема болничен и малко ми е каша в главата, защото казах на шефката ми, на която първите и думи бяха "ауууу веднага аборт...". Имала впредвид, че съм приемала хапчета разни и щял да му се увреди мозъка, ама ме обиди и сега не знам как ще я карам  Crossing Arms Ноо всичко ще отмине, успех на всички   bouquet

# 477
Ами утре следобед съм пак на лекар. Дано имам повече яснота. Praynig
Колко очакваш да е пораснало за 4 дни?
И аз точно 4 дни издържах и пак отидох да го гледам  Laughing Ами не беше особено пораснало. Полудях от паника цяла седмица и сега много съжалявам, че изобщо съм се втурнала толкова рано на преглед.
А мнения, че някои са отишли още след 1 ден закъснение и са видели не само плоден сак, но и зародиш, съвсем ме депресираха.

Успех и да кажеш какво се е видяло утре! Аз ще се опитам стоически да издържа до другата сряда за преглед. Да видим дали ще успея.

# 478
Привет на всички мили момичета  Hug присъединявам се към компанията
вчера си "реших" теста от аптеката с отличен!  Wink

Календарче нямам, но по някакви мъгляви спомени, последно ми дойде на/около 12,12,2014

кога е разумно да отида за направление при личната и евентуално след това да се запиша за ЖК? Знам, че предните пъти не искаше да ми дава направление толкова скоро, и като ми даде направление и отидох в ЖК там ми се скараха че съм закъсняла ?? дайте съвет!

- също така - моля ви да ми кажете от кога се почва да се пият хормоналните хапчета - утрогестан, дуфастон , сигурно пак ще ми изпишат.

благодаря на всички и пожелавам лека бременност с малко повръщане и не много килограми в плюс!   bouquet

# 479
Здрaвейте, много плaхо се присъединявaм към вaс. Плaхо, зaщото още не съм билa нa лекaр. Имaм положителен кръвен тест зa бременност. Зaсегa очaквaн термин - 28-30ти септември, но нa 30ти януaри съм нa преглед и ще потвърдя със сигурност. Товa ми е вторa бременност, имaме нaй-прекрaсния син нa годинa и почти осем месецa. От София съм, нa 33 години. Пожелaвaм лекa бременност нa всички момичетa и леко рaждaне около термин!

Общи условия

Активация на акаунт