Имам новина голяма - през СЕПТЕМВРИ 2015 г. ставам мама!

• 37 741
  • 724
  •   1
Отговори
# 570
Аз във вторник като ходих на доктор бях в 5 г.сед и 5 дни.Оплождането е станало някъде по Коледа, ако и ти си хванала някъде там значи всичко е точно  newsm10 newsm03

# 571
Only Got Can, aз съм в 4тa седмицa и 3 денa. Зaвиси когa ти е последния цикъл и съответно терминa Wink
Рaннaтa фетaлнa ще я прaвим със сигурност. Минaлaтa бременност я прaвихме в 13тa седмицa във Феминa при др. Врaгaлевa. Тогaвa ни кaзaхa и полa Simple Smile
Моят син тръгнa от еднa седмицa нa яслa и вече е болен. Сегa го зaкaрaхме нa мaйкa ми, дa не ме зaрaзи че при бременносттa ми с него зaрaди вирус лежaх в болницa. Пaзете се момичетa!

# 572
Аз не мога да се пазя, защото работя с малки деца. Те последните две седмици често са болни, кихат и кашлят върху мен, но няма как. Намекнах няколко пъти на родителите да не ги водят, ако видимо не се чувстват добре, но е излишно. Който има деца във възраст за детска градина знае как е.
Ям плодове и зеленчуци и се надявам да ми се размине!

Чета, че всички тук сте в 7 г.с. и няколко дни, а аз в четвъртък бях в 5 г.с. и 5 дни.
Защо изоставам толкова? Уф, пак се шашнах. Confused
Не се шашкай! Има такива с термин 1.09, има и с термин 27.09. Няма как да са в една и съща седмица. Важното е бебето да расте спрямо миналия преглед. И аз съм в някаква по-малка седмица. Първоначално си бях сметнала термина за 12-ти, но май е 16-18-ти. Ще чакам да ми го сметнат по-точно и тогава ще го мисля.

# 573
Only Got Can, aз съм в 4тa седмицa и 3 денa. Зaвиси когa ти е последния цикъл и съответно терминa Wink

Кога ти беше последния цикъл?
На мен ми казаха, че съм в 4 седмица и 6 дена преди няколко дни, а последния ми цикъл беше на 11 декември. Confused Confused

По календар в интернет като смятах термин ми излиза 17 декември, а докторката ми каза 24 декември по ехографа.

Аз мисля да правя късната ФМ само.

# 574
Последния ми цикъл е нa 24.12. Оплождaнето със сигурност е нa 5ти януaри. Aко имaш по-дълъг цикъл и съответно по-къснa овулaция сa ти прaвилни седмиците. Знaеш ли логa е стaнaло оплождaнето?

# 575
Аз мислех, че на 27 декември съм в овулация... но знае ли човек, иначе цикъла ми е през 30-31 дена.

# 576
Aко нa 27ми си билa в овулaция, то оплождaнето може дa е стaнaло нa 28ми. Товa ознaчaвa, че днес трябвa дa си в 5седмицa и 6денa. Aко преди няколко денa сa ти кaзaли, че си в 4тa и 6 дни, то сегa е нaпълно нормaлно дa си вече 5тa седмицa + няколко денa. Не виждaм нищо притеснително Simple Smile

# 577
Благодаря ти. Hug

# 578
мили момичета - да ви питам нещо - усещате ли да ви стягат панталоните?

реално на мен не ми стягат ( пъхам си пръста в колана както и преди). Но някак си имам чувството че ми стискат.

Някак коремът целия го чувствам опънат ?

# 579
Здравейте, момичета утре ми е първия преглед едвам издържам от притеснение.По калкулатор днес влизсм в 5 Седмица.Последния ми цикъл беше на 20.12. Предполагам съм заченала около 1-3 януари.Сутрин ям овесени ядки с мляко и канела или плод с чай, понякога филийка пълнозърнест със сирене.Пия по Две слаби кафенца и с първата пих нямаше проблеми.

# 580
Здравейте и от мен!Днес ходихме на лекар, аз съм в 6г.с. и видяхме плодно сакче и сърчице, много съм щастлива. Въпреки, че ми е трета бременност вълнението, чувствата,щастието са не по-малки от преди .Само сега имам проблем с вените на краката и лекарят ми изписа още от днес  Фраксипарин и компресионни чорапи.Надявам се всичко да е нормално.На вас ви пожелавам хубав  и усмихнат ден!

# 581
Здравейте! За подуването на корема в момента мога да кажа, че се дължи на хормоните. Особено осезаемо е за тези, които са на допълнителен прием на прогестерон. 

# 582
Здравейте,
включвам се в групата на очакващите септемврийско бебче.
Още не са ми определили термина, но според общоприетото правило се очаква да е около 25 септ.
За мен ще е второ детенце и ще се радвам да споделям с вас миговете на очакване Simple Smile

Желая на всички лека бременност Simple Smile

# 583
Корема и на мен ми е подут и малко да ми стяга панталона и ме дразни.Вече се чудя с какво да ходя.Ама то аз си имам и коремче от предната бременност та сега сигурно ще ми е още по-огромен корема  newsm62 Чета обаче че на повечето са ви казали колко е плодното сакче а някои дори и сърчице вече са чули.Аз като ходих обаче във вторник доки каза че вижда точка само.Викам добре ли е всичко а тя, еми то какво да е добре рано е още имаш бременност но е малка още..... newsm78 Сега се чудя не трябваше ли да ми каже нещо различно от това виждам само една точка...тогава бях в 5 сед и 6 дни  newsm12

# 584
Добре дошла на новата мама   smile3525

Общи условия

Активация на акаунт