Имам новина голяма - през СЕПТЕМВРИ 2015 г. ставам мама!

• 37 755
  • 724
  •   1
Отговори
# 510
  Здравейте и от мен днес!
  Снощи изкарах много тежко - стомахът ми хич не беше добре, цялата вечер я прекарах в тоалетната Sad Доста се притесних, досега такова нещо не ми се беше случвало ( свалих даже 1.5 кг ). Аз се кефих на коремчето си, а то се оказа, че просто имам проблеми със стомаха Sad
  Днес ми взеха кръв и урина за първите изследвания. Лаборантката е много готина,споделих й, каза, че е напълно нормално до 3-тия месец да имам такива неразположения,гадене, повръщане -не, че не го знаех, но все пак Wink
Диамантче,не съм наясно с допълнителното здравно осигуряване, за съжаление, не мога да ти помогна  Hug

Хубав ден,момичета!  Hug

# 511
Bizzy пожелавам ти успех и ти благодаря за хубавите пожелания към нас.

# 512
Здравейте момичета!!!
Как сте днес?
На мен ми се гадеше само 2-3 дни досега и сега като,че ли изведнъж спря гаденето (и повръщането де)!
Дано това да беше!С първата си бременност повръщах всяка Божа сутрин до 4-тия месец!!!Беше ужасно!!!
bizzy успех   bouquet
Лек ден на всички!!!

# 513
 Момичета аз днес си направих пак тест, защото на първия чертата ми беше по- бледа от контролната, сега вече е супер ясна.До неделя ще откача дано всичко е наред.Мамчетата с втора бременост при вас как е? На мен сега ми е по- притеснено.Сега само искам да видя дало плода е на мястото си, много ме е страх от извънматона.   Изобщо сега се тревожа повече, с първата нямах проблеми и изобщо не съм мислила лоши неща.Сега съм много щастлива, но и уплашена.

# 514
Снощи се събудих в 2,30 озверяла от глад! Laughing
Загледах се обаче в "На кафе" за едно бебенце, заченато и родено по един проект и към 3 съм заспала. Laughing
Иначе съм добре, малко ми е сънливо и ми се вие свят. Но се търпи де.
Довечера съм на лекар, стиснете, моля, по едни палчета всичко да е ок. Praynig

# 515
Здравейте момичета Simple Smile
Гледам ,че групичката се увеличава...пожелавам много късмет на новите мами и да чуят в най-скоро време сърчице Praynig   Аз днес се чувствам малко по-добре ..дано да е така вече,че с това гадене е ужас Crazy
Казахте ли вече на близките си за хубавата новина Simple Smile аз все още не съм ..чакам си консултацията ,която ще ми е на 3 февруари и тогава сигурно ще кажа на родителите☺
Хубав ден ви желая!

Only God can...имаш стиснати палци от мен... Peace Simple Smile

# 516
  • София
Момичета аз днес си направих пак тест, защото на първия чертата ми беше по- бледа от контролната, сега вече е супер ясна.До неделя ще откача дано всичко е наред.Мамчетата с втора бременост при вас как е? На мен сега ми е по- притеснено.Сега само искам да видя дало плода е на мястото си, много ме е страх от извънматона.   Изобщо сега се тревожа повече, с първата нямах проблеми и изобщо не съм мислила лоши неща.Сега съм много щастлива, но и уплашена.
И при мен го има този момент с притеснението, чак място не мога да си намеря Rolling Eyes, не мога да си обясня защо се получава така newsm78! С първата Б бях толкова спокойна, позитивна...Може би, защото вече сме минали по този път и знаем какво и как може да стане, а като ти е 1 Б- си в очакване на нещо ново и непознато, не че не се вълнувам за новото бебе, напротив, но многоооо се притеснявам дали всичко ще е ОК.

# 517
Аз казах на близките си ,но за жалост и други хора пак от семейството рзбраха. Видели са ме да си купувам фолиева, но не съм суеверна каквото е писано ще стане.

# 518
  • Варна
Изобщо сега се тревожа повече, с първата нямах проблеми и изобщо не съм мислила лоши неща.Сега съм много щастлива, но и уплашена.

Представи си, какво е с третата.  Joy Добре, че от децата и мъжа ми, не ми остава време да мисля за глупости. Мисля си, че многото информация, която имаме ни кара да сме по-неспокойни.

Only God can..., стискаме палци и ще чакаме добрите новини по-късно.

При мен и трите пъти чертите бяха бледи от теста. След тях съмси правила и кръвен тест, този път не стигнах до него.  Laughing

Не съм суеверна! Дори си мисля, че с радостта си роднини и приятели ще ми донесат само положителна енергия.  Heart Eyes За това и си казвам от самото начало. Е, разбира се, не на всеки срещнат.

# 519
 И при мен притеснението е по-голямо от първия път. Ние казахме вече на родителите и на най-близките си приятели.
Има ли майки от Пловдив,моля споделете къде се записахте на женска консултация,аз си взех направление от личната и сега умувам къде да се запиша, не искам да съм при същия д-р ,който следеше първата ми бременност.

# 520
Здравейте,
На мен ми е първа, но се притеснявам страшно много. И на всякъде пише да не се притесняваш, ама не мога Sad На никой не съм казвала (освен на мъжа ми) и не знам кога да кажа. И ми е притеснено как ще карам нощните си смени от тук нататък, на това отгоре в момента сме и в процес на местене и въобще място не мога да си намеря. Стискам палци да изкарам още 1 седмица и мисля да стягам куфара за малко заслужена почивка  Laughing
Иначе за сега не мога да се оплача, само ми е малко замаяно през деня, но като цяло други симптоми нямам Simple Smile

@ Bizzy Благодаря и успех!

@  Диамантче до колкото знам подлимита е това което важи за конкретната процедура. Т.е. за проследяване на бременност ще ти зачетат до 300 лв, а за раждането - до 500 лв.

@ Only God can... Стискам палци!!!

@ summer rain мисля, че си права. аз прочетох толкова много неща и ако не ги знаех мисля, че щях да съм по-спокойно Simple Smile

# 521
miteva - Ние още не казваме, аз така го усещам.  Blush

Lili - напълно те разбирам, ние също бяхме в процес на местене,когато забременях. Колко багаж изпомъкнах,колко стоях на течение и тн, без да знам, че съм бременна... Но мисля,че Господ ни пази,всичко ще е наред Hug

Only God can.. - стискам ти палци!  Hug

Иначе и аз се притеснявам,момичета, едно такова ми е напрегнато,знам,че не бива, но... Tired

summer rain - моя приятелка е много доволна от доктор Светла Петрова, работи в Селена.  Peace

Гледам си резултатите, моя доки не вдига,а ще ги занеса на ЖК чак утре, та ако има някоя по-просветена душа от мен да ми каже дали е много притеснително -- Седимент   7-8 левкоцити ,1-2еритроцити,пл.еп.кл.,бакт.    Praynig

# 522
Снощи ми се гадеше, но днес съм по - добре, само на моменти ме свива корема.

Аз супер много се притеснявам, мисля че ако ми беше втора, а не първа бременност щях да бъда по - спокойна.

Стискам палци на всички, които са скоро на преглед.

Който има наблюдение за добър лекар във Варна, моля да ми пише на лично, защото много, ама много се колебая за ЖК кой да избера.

Bizzy Успех и дано скоро се сбъдне мечтата ти! Hug

# 523
Bizzy, съжалявам... Все си мислех, че всичко ще е наред. Кураж и ще те чакаме идните месеци да ни се похвалиш Simple Smile

И аз много се притеснявам Sad Постоянно ми се налага да вдигам малкия, който е вече 12-13кг, но няма начин. Не може в количката сам да се качи, нито в креватчето:( Господ да ме пази! Утре съм на преглед за пръв път и ми е доста напрегнато. И с предишната бременност преди всеки преглед не можех да спя от притеснение. Ако ми кажат, че всичко е ОК, ще гледам да го давам по-лежерно, че не искам пак ревящо бебе Simple Smile

# 524
  • Ботевград
Привет и от мен  Simple Smile
Сега ставам след един двучасов сън и ще потеглям към детската градина да си прибера момиченцата  Heart Eyes
За казването - казахме на всички роднини още за нова година,а след прегледа и на близки и приятели.. Grinning
За гаденето - за сега нямааааа и дано и да няма Praynig Предните 2 пъти се скъсах да драйфам Sick
За притесненията - Като за трети път си ги има както и предните 2 пъти..То си е нормално да има известни такива..
Аз ям много лимони,кисели краставички,турший и мляко под всякаква форма  Crazy Сладко не ми се поглежда..И по-добре  Joy
Надявам се, така да си я карам кротичко  Crossing Arms
Дано бързо ви преминават неразположенията (  Sick )
Аз освен  bombs други нямам..Ама сутиена прелива вече  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт