Туба Бюйюкюстюн, Запленяваща сърцето и проектите преди и след това-208 тема

• 47 808
  • 740
  •   1
Отговори
# 270
  За кокетните госпожи:

Видях трея и си мисля, да не би удължаването на разкриването на Хюсеин като човек на Тайар да мине по следния начин : Омер прослдява Хюсеин и вижда, че има второ семейство. Ето защо аби е толкова прикрит и изнервен. То си е голяма причина - двуженство. И няма да прострелят Арда, защото вече Омер ще захапе и теорията за къртицата.

Тук ще има явно раздяла по волята на сценаристките. Ще видим "доводите" на Елиф. Но ми е ясно, че има още серии да се правят и естествено не забравям трея за втори сезон.

# 271
  • Русе
...

От инстаграма на Туба:

на мене ми изглежда, че са дарили пари на фондация Лосев от името на Топрак и Мая и това са благодарствените им грамоти. Туба ре-благодари.

Оказа се подарък от фен за рождения ден на Мая и Топрак, и Туба благодари.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=818036.150 пост 160

Ами така де рожденият ден наближава  Wink - ей, я де другата седмица  Simple Smile

Хората се подготвят, а знаят и интересите и желанията на любимката си  Peace

А като гледам тези ръчички  Simple Smile - ами те, като мама дългопръсти и двете кукли  Simple Smile

# 272
Здравейте Hug

Щастието се състои от дреболии, достъпни за всички.
Просто трябва да се научим да ги забелязваме."

Eлиф тъжна,обидена

Позволявам си да цитирам Лина.

Елиф определено не е щастлива. Аз  усетих като унижение съжалителните погледи на околните при намиране на снимките. Въпрос на усещане.
Лина ,напълно съм съгласна с теб, че с това мероприятие
унижиха Елиф и тия погледи между тях,да не си на местото на Елиф
Йомер , ако знаеше, начаса щеше да дойде, Пелин не постъпи честно с него.
Йомер няма никаква вина за тази ситуация.

# 273
Ами като гледам за колко народ Елиф става все по-противна фръцла, викам да освободим комисарио от присъствието на гнилата буржоазна глезла, та да може да му се възроди любовта с умната, интелигентна и прогресивна комисарка. Ипек му е приятелка от детството, майка му я обича и уважава като родна дъщеря. Мелике я приема като приятелка, няма да са проблем семейството, класовите различия и др.
А и всички искат да са заедно - Пелин определено няма нищо против, Хюсеин и той, за Фатма не знам, май и тя е съгласна! Поне фатметата са!  Joy

Така решаваме и проблема с детето.  Peace
С един куршум - два заека!  Mr. Green

Да ви припомням ли, че казах, че Ипек има претенции към Йо, и че това го разбрах от думите на Фатма.  Naughty Naughty Naughty
Казах ви също, че злобните надушват себеподобните си и, сега допълвам, дори се сприятеляват.  Peace
Още ли смятате, че лично Ипек ще обясни на Елиф ситуацията? Mr. Green

# 274
Ами като гледам за колко народ Елиф става все по-противна фръцла, викам да освободим комисарио от присъствието на гнилата буржоазна глезла, та да може да му се възроди любовта с умната, интелигентна и прогресивна комисарка. Ипек му е приятелка от детството, майка му я обича и уважава като родна дъщеря. Мелике я приема като приятелка, няма да са проблем семейството, класовите различия и др.
А и всички искат да са заедно - Пелин определено няма нищо против, Хюсеин и той, за Фатма не знам, май и тя е съгласна! Поне фатметата са!  Joy

Да ви припомням ли, че казах, че Ипек има претенции към Йо, и че това го разбрах от думите на Фатма.  Naughty Naughty Naughty
Казах ви също, че злобните надушват себеподобните си и, сега допълвам, дори се сприятеляват.  Peace

Grinning Grinning Аз съм ЗА! Ако може и да се фръцне обратно в Италия, па да се появи нЕкой футболист от Милан, кво им е на момчетата Wink

Ама вие му мислете, аз съм лесна... Joy Joy

# 275
Здравейте Hug

Щастието се състои от дреболии, достъпни за всички.
Просто трябва да се научим да ги забелязваме."

Eлиф тъжна,обидена

Позволявам си да цитирам Лина.

Елиф определено не е щастлива. Аз  усетих като унижение съжалителните погледи на околните при намиране на снимките. Въпрос на усещане.
Лина ,напълно съм съгласна с теб, че с това мероприятие
унижиха Елиф и тия погледи между тях,да не си на местото на Елиф
Йомер , ако знаеше, начаса щеше да дойде, Пелин не постъпи честно с него.
Йомер няма никаква вина за тази ситуация.

Една жена не бива да показва, че е наранена. Тя не знае, че е клопка и ще чакам СЦ да ми представят ясни доводи за ревността й. Мисля, че ревнува. Толкова е влюбена, че не мисли за себе си. Но не бих се учудила да я изкарат глупава ревнивка, както стана с постановката по изтегляне на исковете си към Фатих за отвличане и склоняване към пране на пари.
   Иначе и аз съм от тези, които искат раздяла на ГГ. Ако не знаех трея, бих желала дори нестандартен край. Mr. Green

Наздраве и от мен!

# 276
Надин  Hug щом го предлагам, значи и аз съм за!  Mr. Green
Но не искам футболист.  Naughty

Я виж каква ни е момата!  Hug

# 277

Grinning Grinning Аз съм ЗА! Ако може и да се фръцне обратно в Италия, па да се появи нЕкой футболист от Милан, кво им е на момчетата Wink

Ама вие му мислете, аз съм лесна... Joy Joy

Тц, нямам нищо против Милано, но дай някой от "Рома" Naughty

# 278
Е, аз си пробутвам моят отбор Joy Joy За Линка ще открием някой млад бас или баритон от "Скалата" , тя е по музиката Peace Тенорите ми са съмнителни, не я давам Naughty
За Саби намерих подходящ от "Рома" - има комисарски вид :

- Томази

Малииий, Йо разбра , че и търся футболист Sad

# 279
   не ми го пробутвай Naughty Откакто Алешандре Пату заигра в Милан и изневери на жена си (симпатична за мен актриса):

минах към Ювентус. Ей този с брада ми хареса за утеха на влюбената гълъбица:

Така и на него да му се гали като котенце

# 280
Здравейте, момичета  Hug Hug Hug

Таня  Hug

Надин, Сабина  Hug така ме разсмяхте с  тези предложения, че се разсеях и забравих всички "умни" мисли, които смятах да си споделя  Joy Joy Joy  

Аз пък не искам да се разделят Елмер! Те просто трябва да поговорят  - но да видим кога ще стане...  Много му дойде на комисаря -брат му, който му беше и като баща, и пример в живота и професията изведнъж се оказва продажен полицай, а като разбере и за Светлана... Не му е лесно на момчето, съчуствайте му малко  Wink

Ел и нея я разбирам - отиде на гости при бъдещата свекърва щастлива , с нагласата за една хубава вечер, а то какво стана- изведнъж разбира за бивша годеница и то пред всичките. Не е приятно...  

Но сценаристките са виновни  Simple Smile И двата проблема по едно и също време. Ако поне един от тях беше спокоен, щяха да поговорят и да се разберат ... не че сега няма да го направят, но може би ще ѝм трябва малко време...

За Ипек -не вярвам, че иска да си върне Йо,някаква сантименталност по старата любов, но нещо повече едва ли... Красива, но някак си не изразителна ми е...  

Нещо се увлякох и стана много дълго  Wink
 Лина, Цвети, Вичи, Злати  Hug 

И нещо , за да се по разсеем  Laughing

http://kulinaria.bg/articles/koy-sladkish-ste-spored-zodiyata-si

Последна редакция: пн, 12 яну 2015, 23:36 от dani_kovacheva

# 281
Добpа сpeща по вечеpно вpеме! Hug

Все още мога да поздpавя Таня. Simple Smile Hug

Таня, Честит Имен Ден! newsm51
И от мен пожелания за здpаве и късмет! Flowers Rose Flowers Four Leaf Clover

Пpиятна пpазнична вечеp! 1dating

# 282
Специални поздрави на нощната смяна  Hug ! За всички останали също и най-специално за Надин  Hug! Hug  Grinning Wink Laughing

Лека нощ!  Hug

# 283
Да се появя и като нощна птица Wink

Танче Hug мерси за почерпката
Линка Hug хубав клип. Наистина рускините се забавляват

Днес тези от КРА си спазиха графика- резюме, трей и снимки  Peace
Изглежда, че драмата ще е на макс. И както изглежда на Елифче няма да й мине толкова бързо  yes Наистина ситуацията беше гадничка- отива на крилете на любовта в дома на любимия си, а  от албума я полива кофа ледена вода - ДаниPeace Със сигурност ще се разберат, но да видим кога. Може би и обстоятелствата и случващото се около тях ще допринесат за това да се разберат по-бързо Thinking

Надин, Сабина, Линка hahaha голям парад на футболни красавци сте спретнали тази вечер. Само, че Елифче май има очи само за Комисаря Whistling И аз мисля, че Ел ревнува - Сабина Peace, и то от факта, че вижда снимката от годежа на Йо и Ипек в албума, който му е в стаята. Значи (според нея) Йо още таи някакви чувства към годеница N1 щом снимката от годежа им е там

...

От инстаграма на Туба:

на мене ми изглежда, че са дарили пари на фондация Лосев от името на Топрак и Мая и това са благодарствените им грамоти. Туба ре-благодари.

Оказа се подарък от фен за рождения ден на Мая и Топрак, и Туба благодари.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=818036.150 пост 160

Ами така де рожденият ден наближава  Wink - ей, я де другата седмица  Simple Smile

Хората се подготвят, а знаят и интересите и желанията на любимката си  Peace

А като гледам тези ръчички  Simple Smile - ами те, като мама дългопръсти и двете кукли  Simple Smile

Не мога да подмина и тази снимка от инстаграма на Туба Peace Хубаво е, когато феновете познават предпочитанията на любимците си. Така могат да им направят подарък, който наистина ще ги зарадва. И така е станало и сега- Цвети  yes
Само се чудя как Линка разбра, че ръчичката с гривничките е на Топрачето newsm78 Можеш ли да ме светнеш по въпроса, лютфен?
Дани Hug беше ми интересно да прочета за сладкишите и зодиите
Рали wavey отдавна не сме се засичали по нощите

Слагам ви и една притча за лисичетата, защото смятам, че Елмер са като тях- винаги подават един на друг лапичка за подкрепа Peace

Притча за двете лисичета

Лисиче – казало лисичето на лисичето. – Помни, миличко, че ако ти е тежко, лошо, тъжно, страшно, че ако си уморено – просто трябва да протегнеш лапа. И аз ще ти протегна своята, където и да се намираш, дори там да греят други звезди или всички да ходят на главите си. Защото скръбта на едно лисиче, разделена между две лисичета –
ами че това вече съвсем не е страшно! А когато за лапата те държи друга лапа –
какво значение има какво още става по света?

Слагам ви  интересно четиво (поне на мен ми беше интересно) за сабахлем с кафето поднесено от някоя ранобудна птичка Heart Eyes ШЕСТОТО ЧУВСТВО СЕ КРИЕ В КОСАТА
Скрит текст:

Отколешно е вярването, че подстригването укрепва шапките, с които природата ни е дарила. Всъщност тяхната функция е да пазят главния компютър (мозъка) от влиянието на външните атмосферни условия. Според древните митове обаче функцията на косъма е много по-сложна, отколкото може би предполагаме.

Когато жената преживява тежко разлъката си с любим човек, най-често си сменя прическата. Посветени люде обясняват това поведение със стремежа на индивида да трансформира негативните чувства в позитивни. Така косата, като най-податлива на експерименти, получава нов цвят, посока или директно отива в коша. „Често такава промяна на стайлинга е подсъзнателен рефлекс да рестартираме нещо в живота си. Но самият акт отива отвъд психологическата символика“, коментират езотерици.

Огледало на човека

„Все още сме на примитивно ниво в осъзнаването си като биоенергийни същества. Ние възприемаме окосмяването едва ли не като някакво бездушно образувание, бреме, с което, виждате ли, можем да си правим, каквото ни хрумне“, коментира радиестезистът инж. Радослав Димитров. По думите му косата е много повече, тя е огледало на състоянието на целия организъм. Дори разкрива някои заболявания, че и френологични особености на индивида.

„Мъжете често се стрижат нула номер. С този акт те нулират стреса, който се е натрупал в техните биологични системи. Същото би могло да се каже в известна степен и за дамите, които драстично сменят прическите си. Променяйки най-високото място от нашата система – главата, ние сякаш пренавиваме целия си житейски часовник“, развива своите схващания метафизикът. По думите му ефектът е силен, защото косата всъщност изпълнява ролята на акумулатор на психо-кинетична и емоционална енергия. В случай, че този буфер липса, както е при плешивите мъже, индивидът ставал по-чувствителен към околните енергии, но и по-склонен към различни заболявания като диабет и хипертония.

„Забелязала съм, че хората с по-рядка коса усещат много слаби трусове. Вероятно науката не подозира, но нашите прадеди са знаели, че дори един косъм да имаме на главите си, то той е продължение на цялата ни биоенергетика, аура и нашата връзка с Космоса“, казва окултистката маг Зорница.

В древните манускрипти се говори, че оредяването на косата се дължи на безпокойства, страхове, смущения на вътрешните цикли на индивида (вероятно свързани с гените, хормоните – б.а.). Обратно, силният скалп, от който можела да се изтъче плитка, е символ на връзката с боговете.

Не са малко митовете и легендите, открехващи вратата към голямата тайна на косата. В тях се откриват доста сходства, независимо дали са писани на Изток или на Запад. Основно е вярването, че силата на човека може да се фокусира с формата на плитка. Тя давала здраве и власт над масите. Отрязването й води до някакво свръхестествено изчерпване силите на организма. Така наречената газова принцеса Юлия Тимошенко е класически пример за психотронен контрол с прическа тип ореол. Хитрата украинка не се разделя с плитката си. Според сензационната теория това й осигурявало народна подкрепа, въпреки че и тя била не по-малко корумпирана от властта, с която уж се бори.

Самсон и Далила

В старозаветните писания също се откриват доказателства за неподозираната тайна на косата. Силата на Самсон например, се крие в дългите му коси, сплетени в седем сплитки.

„…И тя го приспа на коленете си, па повика човек, та обръсна седемте плитки на главата му; и тя начена да го оскърбява. И силата му се оттегли от него“, гласи библейският текст.

Според него Самсон притежавал необикновена сила, която вдъхвала страх у враговете му. Съдбата на героя била да освободи Израел от филистимците. Не можейки да го победят, те подкупили любимата му Далила да узнае къде е тайната на неземната му мощ.

Невярната любима разбрала, че войнът е непобедим заради дългите коси, сплетени в седем плитки. След като били отрязани, Самсон изгубил фантастичните си способности и много скоро бил пленен.

Според една трактовка на легендата в седемте плитки на Самсон всъщност се криело древното знание за енергийните центрове на нашето тяло, наречени чакри. А те са точно седем на брой. Най-големите йогини на планетата разказват, че висшето майсторство е в поддържането на енергийния стълб и качването му към последната теменна чакра, която всъщност се намира в скалпа.

Тя се нарича Коронна (Сахасрара). Именно в нея се акумулирала слънчева енергия (Прана) през деня и лунен магнетизъм през нощта. Отшелниците на изток завиват дългите си плитки по строго определен начин, което по думите им увеличавало тяхна виталност, въпреки че не приемали храна.

Прабългарите

Хората от античните балкански култури също смятали, че косата е формирала част от самите тях и не са я рязали. Само когато е идвал определен момент, в който вече се чувствали неудобно, са подрязвали незначително косите си. Това е било една форма на контрол на онези енергии, идещи от Космоса, които те са усещали и възприемали, отдавайки дължимото на околната природа.

В описанията на прабългарите, достигнали до нас, се говори за хора с бръснати глави с по три плитки отзад (перчин). Само кановете и колобрите (жреците) имали привилегията да пускат дълга коса.

В едно изследване на славяните езичници край Балтийско море, където те са запазили обичаите си поради изолираността си, една от характеристиките им била, че се подстригвали и бръснали много рядко в строго определена форма. Това е засвидетелствано и по идолите им, като дълга коса е имал само жрецът.

До към средата на XIX век в някои краища на България се е носел чумбас – гребен, завършващ с дълга плитка. Счита се, че традицията идва още от времената на тракийските воини, носещи прически – бръсната глава с перчем или плитка, описана в Илиада.

Като прабългарско наследство в традиционната българска култура пък е остригването на дете с оставяне на три кичура коса (практикувано при чувашите). Това е било нещо типично за траки (мизи) и пелазги още през второ хил.пр. Христа.

Тази прическа е била разпространена по земите, населявани с българи от дълбока древност. Въпреки превратностите на времето, тя просъществувала в средните векове и се запазила в различните части на българското етническо землище до твърде късно – 30-40-те години на ХХ.

Свръхсетивна антена

Почитането силата на косата откриваме и отвъд океана в коренните жители на Америка – индианците. Счита се, че благодарение на своите дълги коси те имали почти свръхестествена способност да се ориентират и оцеляват. Това било оценено по време на Виетнамската война. От северноамериканските племена са взети най-добрите скаути. По време на тренировки те усещали врага дори докато спели. Преди да заминат на бойното поле обаче, индианците били остригани по войнишки до кожа. В резултат те мистериозно изгубили своята интуиция и нито един не оцелял в джунглата. След този случай е изготвен секретен доклад, който съветва червенокожите във войската да остават с дълги коси и бради.

Според основателя на Бялото братство Петър Дънов космите на човешката глава представляват антени, чрез които човек приема знания от висшите светове. Именно заради това нашите прадеди са имали контрол над стихиите, строили обсерватории, получавали са информация от различни нива на Вселената.

Посветените твърдят още, че косата ни е личен източник на енергии от по-високо качество за човешката виталност. Тя е подарък от природата, увеличава виталността, интуицията и е буфер за стреса. При измиване на косата той се разрежда и човек усеща едно спокойствието и порядък в своята душа и тяло.

http://svetovnizagadki.com/shestoto-chuvstvo-se-krie-v-kosata/

Лека нощ!

Последна редакция: вт, 13 яну 2015, 02:23 от kanti

# 284
  • Русе
Добро утро!  Hug

А днес е важен ден за българското кино  Simple Smile

Скрит текст:

Датата на прожекцията на първия български игрален филм – 13 януари, е професионалният празник на работещите в българското кино.
Денят на българското кино води началото си от датата 13 януари 1915 г., на която в столичното кино „Модерен театър" се е състояла публичната премиера на първия български игрален филм „Българан е галант".
Самият филм не е съхранен на лента до наши дни. Смята се, че е загубен през 40-те години на ХХ век и са останали едва 1-2 кадъра от него.
Датата е обявена за Ден на българското кино с Държавен указ през 2005 г.
На днешният ден празнуват всички, работещи във филмовата индустрия, а защо не и милионите зрители и почитатели на качествените български филми.

Канти  Hug малко четиво и от мен, знам, че е твой приоритет, ама...  Wink нали съм си любопитка  Simple Smile

Силна нощна смяна се е вихрила снощи, чак сте търсили друга половинка на Ел, ама...  Naughty моля ви не ставайте и вие, като Фатметата и помислете нашето момиче кой желае.  Peace

Това, че той не успя да и каже по-рано ( от тази пъклена ситуация) не е само негова вина, а и ако не беше гостуването, то...  Thinking какъв щеше да е грехът му? А и в този им динамичен живот, пълен с критични събития, няма място за големи сръдни. Вярвам, че колкото и да е наранена сега Елиф, тя все пак ще осъзнае и че за да попадне в тази ситуация, някой явно е положил усилия, но...няма да е веднага.  Peace

A и да не забравяме, че Йомер ''ще отнеме болката и'', правил го е не веднъж  Wink

Общи условия

Активация на акаунт