Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
# 390
  • Мнения: 1 005
Честито, бебче! Желая ти бързо възстановяване и много спокойно да се гледате Simple Smile
Наистина, сигурно няма как да разбереш какво би станало. Моето първо раждане беше така, изтекли води, без никакви контракции около 4-5 часа, когато ме убедиха да ми сложат окситоцин. Аз дори имах около 4 см разкритие когато ме приеха. Имах много силни болки от системата, направих пълно разкритие, но бебето така и не можа да слезе. Според мен се беше запънал в някаква поза. След толкова години си мисля, че имах силен подсъзнателен страх да родя. Същата сутрин бях ходила при лекарката, която ме следеше, исках да го види, че ми се струваше, че му е голяма главата и тя ми каза "да, ще те разкъса"...Та, не съм си го мислела докато отидох да раждам, но си мисля, че малко или повече ми е повлияло.
И понеже много исках да родя нормално за второто подходих много различно. Ходих на йога, инструкторката ми беше дула, тя е и психолог и работихме върху травматата от първото раждане. Повтарях си и различни убеждения. И така този път, след като ми изтекоха водите, получих силни естествени контракции, а бебето започна да си слиза. Родих бързо с присъствието и на дулата и на бащата Simple Smile. Имам и трето раждане, при което също изтекоха води и тръгнаха контракции малко по-късно.

# 391
  • Мнения: 106
Благодаря за отговорите ви!
Вероятно просто имах нужда да ги чуя.

Общи условия

Активация на акаунт