Мнения и отзиви за ММЦ Приморско

• 116 887
  • 614
  •   1
Отговори
# 600
Миналата година почивахме в Магнолиите и сме супер доволни.
Такъв отзив звучи като да е от хотелиер...

# 601
  • у дома
Ами не е-не съм почивала в Магнолиите,но познавам лично Просто майка и знам,че не е хотелиер...

# 602
  • There I was on a July morning
Аз съм отсядала в Магнолиите и условията бяха много добри, но това беше преди години. Тогава беше френски клубен хотел и пускаха за БГ пазара малко останали свободни места. Добре е да се провери, дали все още е обвързан с френския туроператор, което гарантира по-високо качество на услугата. Локацията и плажът са хубави, но предполагам, че проблемът с напастта от комари все още не е решен.

# 603
Ами не е-не съм почивала в Магнолиите,но познавам лично Просто майка и знам,че не е хотелиер...
Ако целта на нейния пост не е реклама, нека се направи труда да обясни какво и е харесало. Всеки има своите предпочитания.

# 604
  • у дома...
Амин, дай Боже хотелиер да съм! Стаята беше чиста, храната превъзходна.  Но общо взето в стаята сме се прибирали за душ и спане. Анимацията за възрастни не беше кой знае каква, но ние не държим изобщо на това. Виж, за децата имаше постоянно игри. Усмихнат и любезен персонал. А и вътрешния басейн беше много добър. Хотелът е три звезди. Преди доста години съм била пак там и за моя изненада храната беше запазила качеството си от времето на френските групи.
А, да - и коктейлите са топ. И на плажа шезлонги имаше винаги свободни, дори и на първа линия.
С репелент комари не усетих. През 2016 беше страшно откъм кръвопийци.

# 605
  • София
И моите спомени за магнолиите са стари, последните 2години като погледна май месец всичко е резервирано за сезона.
Корамите бяха адови, плажа(заради него ходим там, дори и когато сме просто в околните места) и храната хубави, базата средна работа, но чистеха редовно. Французите бяха шумни и досадни, без никакво чувство за такт и време.

Последна редакция: нд, 15 юни 2025, 18:27 от Angel_Dust

# 606
  • В.Търново
От хубаво до хубаво има разлика. за някои стара , но чиста база не е проблем, но например за мен е проблем. За едни храната може да е вкусна и разообразна, за друг същото да не е. Simple Smile За мен комарите са минус, за други не. Били сме във вили Холидей и по-ужасно място не е имало за нас. Комарите в горичката бяха на рояци. Храната не отговаряше за 4* хотел. Ресторанта се водеше 4* , поне тогава.

# 607
  • София
Така е, и? Тогава не търсиш и не четеш чужди мнения, явно не ти вършат работа.

Последна редакция: нд, 15 юни 2025, 18:28 от Angel_Dust

# 608
  • у дома...
И моите спомени за магнолиите са стари, последните 2години като погледна май всичко е резервирано за сезона.
Корамите бяха адови, плажа(заради него ходим там, дори и когато сме просто в околните места) и храната хубави, базата средна работа, но чистеха редовно. Французите бяха шумни и досадни, без никакво чувство за такт и време.
Последните ми впечатления са от август миналата година. Французи вече нямаше. Чехи имаше доста, но българите бием всички по шумност. Ако успея да се организирам, и тази година бих отишла пак там. Имат 6 тематични вечери в ресторанта. Аз съм капризна на храна и съм много доволна.

# 609
  • There I was on a July morning
Питането беше за реални отзиви за 2-та хотела, така че заядливите подмятания, че мненията са от хотелиер, както и отзивите на хора, непосещавали тези хотели са чист спам.

# 610
  • Русе
Французите ги няма от миналата година. Моите впечатления от хотел Магнолиите са много добри и задължително пак ще го посетим. Сега погледнах има места за цепия сезон, което ме навежда на мисълта, че нещо се е променило от както ги няма LOOCEA.

# 611
  • Сф
Аз не посмях да резервирам там ,въпреки изгодната оферта 60+ ( имаме на тази възраст с нас) , бях пуснала запитване. От вас разбирам за французите. За мен, че ги няма ме навежда на лоши очаквания. Така беше например Блу Ориндж докато идваха немците, после надолу,  надолу..  Също знам комарите, че сме били в съседен хотел миналата година , плюс исках да сменя района,  плюс местоположението не е ок за разходки. Плюс, че пускат кучета и + че прочетох мнението на aiwa, от преди година или няколко. Също ,че има и влажни или тесни стаи,икономичните , тъй че се насочих другаде, въпреки изгодната цена.
Но  ,мисля че който не е много претенциозен ще изкара добре! Всичко може да е и до нагласа. Аз винаги тръгвам положително и не съм имала разочарования излишни досега.
Ще ми е интересно някой да сподели за тази година.

# 612
  • у дома...
Миналата година бях резервирала икономична, настаниха ни в двойна не икономична. Това, че французите ги няма, е само в плюс. Преди 9 години бях потресена от тях. За мен водещото е храната. Там забележки нямам.
Миналата година бях в началото на лятото в Златни пясъци, хотел със същите звезди, на първа линия. Пълно беше с немци, румънци и англичани. Стаите бяха толкова соц, че в сравнение с тях Магнолиите трябва да има поне 5 звезди. Очаквах Цола Драгойчева да излезе от банята. За храната пък изобщо не искам да си спомням.

# 613
Благодаря на всички за споделените мнение и впечатления. Зададох въпроса си тук, само заради многото негативни отзиви, които прочетох и то конкретно за хигиената- че имало мухъл в стаите, мръсни тоалетни, петна по пердета, спално бельо и т н. Така че благодаря за актуалната информация.

# 614
Още с франсетата замаляваха здраво, сега не очаквам да са инвестирали заради българите.

Общи условия

Активация на акаунт