Домакини 47/ В годината китайска на овцата, късмет ще има много на Земята

• 39 835
  • 725
  •   1
Отговори
# 105
Лейди, наистина няма проблем и не бях забелязала рязко реагиране.  bouquet Всъщност вчера към обед ми се развали лаптопа, с указания по телефона от ММ не успях да го подкарам, та чак късно вечерта той го оправи. Хвърлях поглед през телефона, но от него ми е трудно да пиша, а явно и да чета. Защото в една друга следена от мен тема нещо пак са се дърпали и на мен ми се губи завръзката. Отделно, че се опитвам като пиша да съм по-кратка, а в някои случаи или трябва да замълча изобщо, или да пиша повече, ако искам да бъда правилно разбрана.

При нас е слънчево и спокойно, макар и студено. Мисля да направя една разходка и да готвя чак като взема детето.

# 106
  • при късмета
   bouquet извиних се за рязкото реагиране, защото на мен броенето до 10 ми убягва, а на живо съм по-зле - тук поне докато пиша и минава време  Joy Имам проблем с реакциите - мъча се да съм по-спокойна, когато отстоявам нещо, ама не ми се получава  hahaha А на живо как се пеня  ooooh! та знам как не винаги успявам да се изкажа правилно и ми тежи... Та, за това и си казвам - целта ми не е била да засегна, или обидя някого - често съм рязка и груба/работя върху тези си качества/,но това е темперамента ми  ooooh! И да знам, че оправданието е като задника - всеки го има  hahaha 
Според мен не си прозвучала рязко, нито пък Валето се е обидила. Но пък може на мен така да ми изглежда, защото съм едно към едно с това което си описала. Никога не целя да обидя някого, но пък стигнах до извода и че няма да си променя мнението, ако преброя до 10. Признавам си вече и не опитвам понякога  hahaha
Има теми от които паля на четвърт и това са докторите, кучетата и движението по пътищата, като подчертавам, че е за положението тук при нас и то общото.

И да и според мен общуването чрез писане си има негативите, а те са, че като нямаш пряк контакт със събеседниците всичко може да се изтълкува погрешно, колкото и емотикони да сложат.

Блу, тук обичаме дългите постове, че да има какво да четем
Вале, супер, че ще имаш помощник, точно сега ти трябваще

Аз се разходих много приятно. Навън е хубаво времето и се намиткосвах до пазара. Взех си пушени кокали и за довечера измислих телешко варено със свински кокали  Joy  Сега само ще ги слажа да си врят, а ще го доготвя като взема детето.

# 107
Вале-браво за помощта,имаш нужда и точно в подходящия момент е .
Аз в неделя мама ми наготви и до днес имам още.
Ма ко-да тръгвам,тъкмо за вечеря ще стигна?  Thinking hahaha

# 108
  • при късмета
Писе, тръгвай, то и за вечеря ще стане. А може и по нощите да е готово, че са само сварени, а сега като отида за шефа, предполагам, че на това време няма да се приберем веднага

# 109
И на мен Славчето ми оправи деня - много се радвам! А това за задника и оправданието не бях го чувала - супер израз Joy

# 110
Привет! Два дни не съм влизала, гледам - изписали сте света. Браво на вас!
Славе, много, много се радвам за добрите новини. Мислех често за вас и се притеснявах какво става с тм, та добре, че писа. Имаш хиляди прегръдки от мен  Hug
Вале, Плами, бързо да оздравявате  Praynig Много прегръдки и на вас. За съжаление не мога да се включа със съвети, но пък прегръдки раздавам наляво и надясно  Hug Mr. Green
Бягам сега за Ванко, довечера се надявам да се включа подобаващо за фън шуя, чаршафите и още нещо... Mr. Green

# 111
Здравейте и от мен!
Слязах вече в нашия апартамент . Естествено майка ми пак ме прати с кутийте. Слезе с мен да ми помогне за багажа. Докато  си платя нета изчистила и измила банята. Да ми е жива и здрава. Ама вече ми стана неудобно тя само пърха около мен. Не ми даваха една торба от магазина да нося. Големи инати . Сега си чух мъжете и гледам тв спокойна.

# 112
  • София
Добро утро, момичета!

# 113
Добро утро и от мен  Hug

# 114
Добро утро и от мен   bouquet
Лус благодаря за кафето с настроение  Heart Eyes
И при нас Т са отрицателни, а и с този вятър започна да не ми се излиза от къщи...но пък за това са кучето и детето - да не ми разрешават отпускане  hahaha
Усмихнат ден ви желая  Hug

# 115
Привет и от мен! Върнахме се късно снощи, сега имам два големи куфара за оправяне. Прекарахме невероятно, бяхме с най-близките си приятели, но и Флорида е прекрасна. Така ми се иска да поживея малко там, ама няма как.
Като се оправя, ще се върна да ви прочета.

# 116
Моля ви кажете какво да правя при  грип. Големия е с 38,8 температура.Дадох хексалгин, колкото ми каза личната , каза и компреси да му правя , утре баща му ще го заведе да го види.
Ох мъжа ми днес за първи ден е на работа, от Коледа до сега беше отпуска и сега болничен ще взима.

# 117
  • София
Джейми, освен да сваляш температурата нищо май не може да направиш. Стандартните неща- вит С, чай..Успех  с лечението! Hug Ще се оправи, 38,8 е висока температура, но не чак толкова. Hug

# 118
  • при късмета
Привет, прекрасни  Hug
Джейми, и аз бих ти предложила само да сваляш Т и утре каквото каже доктора, ако му имаш доверие. Ако не да търсиш друго мнение. За гриповете това, което знам е, че трябва да се уцели точното лекарство и дозировка. Точно като при АБ, само че трябва да ти уцелят лекарството, че да не стигнеш до него.
Казаха, че някаква грипна вълна идва, около нас никой не е болен, дано се разминем  Praynig Само за групата на шефа не мога да гарантирам, разбира се
Смърфи, добре си си дошла! Радвам се, че сте изкарали добре
Калинкаааааа, бързо на отчет. По новините чух за жертви на бури по вашия край, не разбрах точно къде, та драсни някой ред да кажеш как е положението при вас.
Тити, сега ти е паднало да те глезят, без ти да тичаш по някого. Възползвай се, че следващото не се кога ще е

Защо така никой няма цял ден в темата  newsm78

Днес ходихме до апартамента с мъжа ми, дооправихме каквото имаше, остана двата полилея или лампи каквото харесаме да вземем и да се сложат. Цял ден отиде.
Ох, преядох и сега ще дигна краци да храносмилам

# 119
Благодаря ви момичета. ами аз с личната се чух че е утре втора смяна и тя това каза . За грипа вече е налице при нас , деца има болни в не много класове но в тези в които има са доста. И като цяло за Бургас дават много болни  последната седмица.И моя като го видях омърлушен след въпросите Каква беля си направил ?и Изпитан ли си? Ми светна лампичката че нещата не са на добре, през целия път само казваше че е изморен от физическото. Сега изпи един чай хапна малко и лежи с таблета .Само дребния се чудя как да държа в другата стая...

Общи условия

Активация на акаунт