Домакини 47/ В годината китайска на овцата, късмет ще има много на Земята

• 39 836
  • 725
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Дзак, прибрах се преди един час и изпекох едни банички набързо. Това ще се вечеря.
Довечера ще мина задължително.
Джейми,  Hug

# 121
Тук съм бе момичета - времето е прекрасно  Joy зимно. Най- големите ветрове са по-на север. При нас рядко има жертви - само катастрофи!
Скрит текст:

# 122
Здрасти!
Преди обяд излизах на разходка.Разрових се в дрехите на Емо. Посмях се колко са малки. Утре ще идва една колежка на гости и ще остане вкъщи на гости.
ПФ странно ми е сама . Отвикнала съм.

# 123
  • София
Дойдох, няма никой, отивам си пък.  Crossing Arms

# 124
  • при късмета
Калинче, добре, че е далеч от вас.
Тити, знам, че ни е несвойствено, ама докато свикнеш, ще вземе да свърши спокойствието, та възползвай се максимално
Джейми, свали ри Т детето?
Да си ядеш сама баницата, нали  Crossing Arms

# 125
  • София
.....................
Да си ядеш сама баницата, нали  Crossing Arms
Не съм такава гадница, ще почерпя... Heart Eyes С крайно несериозно отношение до момента се отнасях към магазините на Лидл, но днес една приятелка ми отвори очите за най-различни неща, които до момента аз изобщо не съм виждала къде стоят, защото винаги съм минавала през този магазин на  първа космическа, поглеждам , че няма какво да ми хареса и си отивах, да ама не. Точно тези банички ги купувам години на ред, а и не само тях от Гърция и тук у нас съм ви казвала колко ги ползвам и харесвам. Днес тя ми ги показа и аз си закупих на количество едва ли не + сорбе от малини, + един ликьор от лимони, + бонбони с коняк,  което смятах определено , че у нас не се продава. Излъгала съм се ...мда.  А, заповядайте, молим.. Heart Eyes Да ви кажа честно, от тях никога до момента не са ми ставали стомашни киселини, а се предполага, че не са работени с най-доброто масло, защото си е шир-потреба,  а изглежда че съм била в грешка, защото не са мазни, както нашите,  а обратно...мда.
Скрит текст:

# 126
Марчева, а за този ликьор
отвори ли ти очите? По спомени 8-9 лв беше, наподобява Бейлис. Лимоновия така и не съм го пробвала, но му бях хвърлила око.

Тити, спокойно се остави да те глези мама!

J_M_M, следиш Т и даваш нещо за сваляне, ако стане много висока по твоите критерии и опит с детето ти. И течности. Пък ние стискаме палци бързо да му мине! Hug

При нас няма сняг, изобщо не държа да има. Grinning

# 127
  • София
Марчева, а за този ликьор
.................. отвори ли ти очите? По спомени 8-9 лв беше, наподобява Бейлис. Лимоновия така и не съм го пробвала, но му бях хвърлила око.
....................
Що не казваш по-рано, много обичам Бейлис, май само това обичам.  Не съм го видяла. Опитах сорбето, ами нещо ми е кисело, то било от касис, а пък аз си мислих , че е от малини... нищо де, но пък за сметка на това бонбоните са много гот.. Wink Едно бонбонче хапнах, мога и още, вие да не си мислите, че не мога, ама , не!! Твърда съм! Ама и други работи купих, но няма да ви отварям очите, пък, щом ви няма, фръц.
Отивам да погледам малко филм.

# 128
Блу от вчера съм си в нашия апартамент .
Мама ,мама ама да не прекаляваме все пак.Няколко дни ми стигат.
Утре се чудя какво на бързо да направя за ядене,че ще имам гостенка.

# 129

Добро утро с капучино за всички. Нещо ми е сдухано и не ми се пише, ама ви наглеждам. Хубав слънчев ден ви желая, а при английските девойки да не е ветровито!

# 130
Добро утро   bouquet
Докато замириши на кафе и се появявам  Joy
Дами благодаря  Heart Eyes
Тити радвай се на спокойствието и свободата, че скоро няма да имаш друга възможност!!!
Марче добър пазар си направила  Peace Много обичам тези бонбони  ooooh!
Блу ликьорче ммм добра идея!!!
Ма ко ще дойде ден да изядем баницата на Марче  hahaha
То вече сняг няма  hahaha само студ  cold и вятъра поутихна. Другия сняг го чакаме към вторник  Joy
Хуквам на разходка!

# 131
Добро утро!

# 132
Добро утро и от мен! Да идва вече пролет, че явно зимата ни действа сдухващо на повечето хора. Джей, как е детето днес? Вале, ти как си?

# 133
Моля пишете наистина как сте - Вале, Джей, Мушкатова, и при теб имаше нещо, Плами, Славче...
Честно, ако знам, че сте добре, няма да ми е толкоз...никакво...тъпо, да не продължавам...

# 134
  • при късмета
Добро утро!
И днес доволно си поспах, още се размотавам, а не е като да нямам работа.
И аз искам пролет.
Дами, какво става с теб?

Ставам, че вече няма на къде.
Хубав и слънчев ден на всички  Hug

Общи условия

Активация на акаунт