Довечера ще мина задължително.
Джейми,

С крайно несериозно отношение до момента се отнасях към магазините на Лидл, но днес една приятелка ми отвори очите за най-различни неща, които до момента аз изобщо не съм виждала къде стоят, защото винаги съм минавала през този магазин на първа космическа, поглеждам , че няма какво да ми хареса и си отивах, да ама не. Точно тези банички ги купувам години на ред, а и не само тях от Гърция и тук у нас съм ви казвала колко ги ползвам и харесвам. Днес тя ми ги показа и аз си закупих на количество едва ли не + сорбе от малини, + един ликьор от лимони, + бонбони с коняк, което смятах определено , че у нас не се продава. Излъгала съм се ...мда. А, заповядайте, молим..
Да ви кажа честно, от тях никога до момента не са ми ставали стомашни киселини, а се предполага, че не са работени с най-доброто масло, защото си е шир-потреба, а изглежда че съм била в грешка, защото не са мазни, както нашите, а обратно...мда.

Едно бонбонче хапнах, мога и още, вие да не си мислите, че не мога, ама , не!! Твърда съм! Ама и други работи купих, но няма да ви отварям очите, пък, щом ви няма, фръц.

Много обичам тези бонбони 
само студ
и вятъра поутихна. Другия сняг го чакаме към вторник 
Препоръчани теми