Направих един винен кебап, за първи път с готов фикс, нещо не ми се получи както го правя обикновенно. После какво ме би по главата да се хвана с картофени кюфтета. Винаги правя много, защото рядко се захващам, но много ги обичам, 2 часа откарах само да ги пържа. От резервните блатове и продукти за торта направих още една и шефа я украсява със сметаната и шприца, та голямо забавление падна като го взехме от градина. А украсата и Пикасо не може така да я докара

Тази седмица кой е като него, взимаме го и двамата с мъжа ми и той е на върха на щастието.
Вале, дано си по-добре

Плами, ти сериозно го закъса
Дано най-накрая намерят разрешение и да се оправи това положение 
Джейми, честита ти номинация. А колежката не я ли скастриха другите?
Хортензия, при вас какво става?
Сега пък Вио се загуби

Абе много народ зачезна, я да се явите веднагически
И аз си имам бамбук. Като ходих до Баумакс да си го купя, бях с майка и шефа и се излъгахме да тръгнем пеша, уж близо, на края на квартала. Едно от новите кръгови на околовръстното не е готово още и навалица от коли, вярно бавно карат, но много. Кал до коленете и тротоара свършва там. И полицаи седяха. Аз се върнах да питам единия можем ли да пресечем изобщо тук и коя улица точно да хванем след това, че да отида до магазина. В същото време мъж и жена и те питат за посоката. Ориентира ни полицая и аз казвам:
- Тук е абсурд да пресичам с детето
Той:
- Сега сте на групичка, ще пресечете заедно. Я чакайте, сега ще ви помогна да пресечете.
И тръгна с нас, че бяхя спряли в кръговото, до там където са само 2 ленти. Аз доволна и казвам:
- А добре.
Тръгнах и в следващия момент спирам, обръщам се към полицая и
-Аааааа, не става така. А на връщане?

Той ме зяпна, помига на парцали и казва
-Е ти сега какво искаш, за ръчичка да те водя.

Ми как ще ме кара там да пресичам с детето, ама ха

На връщане даже му показах какво съм си купила, а той ни наблюдаваше докато пресечем, че ни видя и като се връщахме. Откак го имам е пораснал около 2 педи

Поне в избора за малкия, явно се е допитал до продавачката, че имаме със всякакви тв герой