МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР "СВ. ИВАН РИЛСКИ" - ГР. ТУТРАКАН

• 110 667
  • 833
  •   1
Отговори
# 150
  • ruse
Ако лапарото ти е правено там може и да не ти правят снимката.

# 151
Мам81 най-вероятно няма да ти прави снимка. Той ги е огледал с камерата.
Колкото до изследвания, стимулации и инвитрота толкова нещо чух че няма да забременея есетествено че трябва два дни да разказвам. На една приятелка също. Проблемите се оказаха съвършено различни. Доказателството е в корема ми естествено заченато. За това първо прегледа, доктора вижда кое какво и преценява. Спестявате едни пари и нерви. Аз изследвания се старая другаде да не правя, че само простотии.
Момичета в петък ще гледаме пришалеца аз вече кацнах в Тутракан и ще чакам тук. Стискайте палци мама е с мен и ще и гледа гърдата. Тя има някакво топче и искат да го режат, но ще чакаме да чуем какво ще каже Бойчев.
Роси днес ти е лапарото да знаеш мисля те. Дано всичко е минало добре и вероятно вече си в реанимация. Пиши като се оправиш.
Успех на останалите.

# 152
  • България
Ани, как е пришълецът Wink?
На майка ти само гърдата ли ще преглеждат? Не знаех, че може и гърди да се преглеждат там.

Роси, успех!

Последна редакция: пт, 15 яну 2016, 10:13 от тортичка

# 153
Чакам ред и после ще разказвам. Лудница е

# 154
Мама е добре ще я следи, няма да я оперират. Както обикновенно само пълни глупости от нашите лекари във Варна.
Аз обаче не съм добре, много скъсена шиика, контракции,  увита пъпна връв. Малкия е килограм и двеста и е добре. Аз съм на двойна доза лекарства и още нови и още изследвания и няма да откарам до края. Ще се побъркам ако не бях дошла щях да го изтърся до няколко седмици.
Пак беше лудница, пак два спешни случая. Дано момичетата са добре.

# 155
  • България
Ани, стискам ти палци да издържиш максимално дълго и всичко да приключи благополучно за теб и бебенцето Hug!
И като чуя за спешни случаи, ми настръхва косата... Какво им имаше, знаеш ли? Дано са добре вече!
Момичета, ранната ФМ с коремен или вагинален ехограф се прави?

# 156
Момичета вече съм у дома от снощи. Лапарото мина успешно имала съм малко срастванията ,които е отстранил и каза,че всичко е наред. Док. каза,че вече живот и здраве нищо не би трябвало да пречи да забременея. Иначе съм много доволна от целия мед. екип и като цяло вниманието към пациентите. Благодаря на вас момичета за куража, беше ми нужен!

# 157
Тортичка нямам избор ще трябва да издържа още поне пет седмици. До тогава ще съм във Варна, че в АГ имат апаратура за недоносени. Изтекат ли заинавам и се закотвям там. Ако е нужно ще ме прибере в болницата до 37-ма седмица. Ама какво ми чу главата... пита ме какво ти каза Папазов като е тръгнал малкия в шестия месец. Викам каза, че не вярвал да стигна до тук. Погледнами епикризата и каза цитирам: много постни изследвания. Назначи каквото сметна за нужно в понеделник ще ги пусна. Подкастри ми крилцата хубавичко та да ми държи влага докато родя.
Не знам какво им е имало на момичетата ама беше много крив. Мама и тя го отнесе и каза да не го занимава вече с какво са казали светилата Хинев и Славов. Даде и номера а Мая Темелкова при нея да се следи. Лекарката работела във Франция, но идва и в България при баща си.
Роси събирай сили едва сега започва всичко повярвай ми. Аз забременях на шестия месец до тогава не смеех, нищо че беше разрешено.
Момичета моята ще мине, доктора обеща да ме докара до края само да слушам. Ще съм винаги до тези на които тепърва им предстой.

# 158
  • България
Ани, след коя седмица може да се ражда в Тутракан? При Л. Бойчев ли си?
Роси, бързо възстановяване!

# 159
Да при Любомир Бойчев съм. Каза 35-та седмица, преди това бебето не може да диша самостоятелно и ги пренасочват.

# 160
  • ruse
Да при Любомир Бойчев съм. Каза 35-та седмица, преди това бебето не може да диша самостоятелно и ги пренасочват.
А има ли значение колко кг.е бебо?

# 161
  • България
А къде ги пренасочва? Дали има предварителни уговорки с конкретни болници в Плевен, Варна, София?

# 162
  • ruse
Мисля че за Силистра и Русе

# 163
От Силистра знам, че ги пращат във АГ Варна. За Тутракан предполагам, че ако в Русе не може понеже от там знам случай към Плевен. Предполагам пак във Варна. За килограмите ако си диша самостоятелно знам, че ги задържа и сиги държи в кувиоз. До колкото съм запозната от тукашните родилни, минимално тегло за изписване е 2,500. Аз мисля че ще ги минем ако задържа тия прословути пет седмици.
Списък за раждане в Тутракан няма. Носи се мокри кърпи, памперси, слънчогледово олио и нищо друго за бебо.
За родилката личните вещи: кърпа, чехли, нощници, превръзки (скрити и ползвате след визитация), помпи имало аз ще си взема моя и ще помоля да ми я донесат. Чаршафи и разни мушами не се носят, има техни стерилни. Не знам още какво да споделя като нужна информация, не се сетих и да питам. Ще звъня другата седмица за изследванията. Ако някой се сети нещо ще питам.

# 164
  • България
Мисля, че трябва да помислят за набавяне на необходимата техника. Все пак толкова много инвитро процедури се правят вече, доста близнаци се раждат. Много е стресиращо да свикнеш с едно място, с доктора и после да трябва да раждаш на друго място. Сигурна съм, че е скъпо, но може да се помисли за някакви кампании, знам ли....

Ани, ще те мисля и ще ти стискам палци! Hug Hug Hug

Последна редакция: нд, 17 яну 2016, 17:05 от тортичка

Общи условия

Активация на акаунт