МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР "СВ. ИВАН РИЛСКИ" - ГР. ТУТРАКАН

• 110 672
  • 833
  •   1
Отговори
# 165
  • ruse
На мен доки ми каза и еднократни постелки за леглото

# 166
Здравейте,
вероятно въпросите ми ще са малко странни, но се оправдавам с младост, първо раждане и бременност все още в шести месец. От Русе съм, ходила съм на консултации и ФМ при д-р Л.Бойчев и той е много приятен човек, който с искрена радост ми обясняваше кое какво е на екрана последния път. 
Бащата на бебето не иска да раждам в Русе, че чува всякакви странни истории. И държи да ходя в Тутракан. То разстоянието не е голямо, но не мога да си представя как става това с раждането при естествени обстоятелства. Т.е. ако получа контракции и ми изтекат водите посред нощ, хубаво, ще тръгна за Тутракан и ще звънна на доктора по телефона, но той наистина ли идва за раждането. и в болницата в Тутракан приемат ли подобни раждания или само планови случаи. Четох за условията. Радва ме, че бебето ще стои при мен. Но на кой ден ще ме изпишат? Знам, че различните болници имат различен срок за изписване. Трябва ли да питам Бойчев за всичко това или мога да отида в родилното отделение и там да ми кажат. Че човекът е доста зает и като видя колко жени чакат за преглед и ми става съвестно да стоя и да питам за всички неща, които са дребни, но за мен, като за първи път, са много важни.

# 167
  • Силистра
Здравейте бъдещи мами. Аз като мама родила август месец в Тутракан ще се радвам да ви помогна. Отностно идването на д-р Бойчев,гарантирано идва след като имате уговорка с него. Още щом ви приемат и ще ви питат имате ли уговорка,ще ви прегледаат и ще се обадят на доктора да го информират за състоянието ви. Аз бях там 4 дни,секцио родих и бебето беше при мен след 24 час,после ми го вземах само за къпане в 5 следобед и 8 сутринта. А това какво да си носите вс необходими тоалетни принадлежности и понее 3 нощнички и еднократни чершафи че мушамите им са доста захабени и честно казано неудобни и спарващи. На визитациите ще искат да сте без гащи без превръзки,но като заминат не е проблем. Ох това от мен,ако имате въпроси с удояолствие ще отговоряя,защото за мен престоя там си бешее едно хубаво преживяване..

# 168
  • Силистра
Забравих да кажа,пътувах от Силистра и когато наближи термина го помолих да вляза 2 дни по рано. Термина ми беше 12 август,угояорката беше на 10 наобед,ноо тапата ми падна и започнаха болките на 10 през нощаа и в 5 сутринта бях в болницата и след 30 часа контракции,на 11 август в 12:30 мойто момче се появи на бял свят..

# 169
  • България
Веси, пускат ли мъжете в отделението? Аз съм доста далеч от тази част, но да попитам Wink. И как мина секциото-упойка, усещане. Благодаря!

# 170
Аз за подложките питах и за чаршафи също казаха ми не. Като лежахв АГ за операцията имаше техни така че по преценка ако искате си пригответе. Подложките ще ги ползваме после и в къщи. Тези на които аз лежах бяха чисти явно въпрос на късмет. Една позната роди миналата седмица нормално и на третия ден я изписаха. Всичко си им беше наред с бебето. Колкото до техниката те имат, но нямат за командно дишане на новородени. Нямам идея как се казва апарата. На дали има някое момиче по-нещастно от мен, че ако се случи нещо трябва да търча в концлагера на АГ-то. Толкова кошмарни спомени имам, че не искам да разказвам отново.
Аз днес пуснах изследванията и чакам резултатите. Контракциите намаляха значително, но пък имам страничи реакии. Едната даже много ми допада спя като пън, а имах нужда.
Не ме мислете момичета моя заек хвана байра аз съм средата на седмия. Ще си платя като поп хич не ми пука.

# 171
Здравейте, момичета  Simple Smile
Искам да питам, вие които се следите при д-р Л.Бойчев, на кой ден от закъснението на цикъла отидохте при него за първи преглед, т.е за установяване на Б. И ако се обадя дали ще успеят да ме вместят в списъка за след седмица примерно  Blush

# 172
Искам да питам, вие които се следите при д-р Л.Бойчев, на кой ден от закъснението на цикъла отидохте при него за първи преглед, т.е за установяване на Б. И ако се обадя дали ще успеят да ме вместят в списъка за след седмица примерно  Blush

Обади се и ги питай, аз ходих в 20-та че имах забранада пътувам. Кървях и лежах за задържане. Иначе според мен върви за първата фетална морфология в 12-та седмица. Тогава той ще направи първите замервания и евентуално пола.

# 173
Ще те вместят. Аз звъннах след положителен тест на първи ден закъснение. На следващия ден ми дадоха час да отида.

# 174
Благодаря ви, момичета  bouquet
dotiraz, а ти като си отишла на втория ден закъснение, то нищо не се е видяло нали  Thinking

# 175
Благодаря ви, момичета  bouquet
dotiraz, а ти като си отишла на втория ден закъснение, то нищо не се е видяло нали  Thinking
Напротив видя се Simple Smile Доки първо каза..."Едва ли ще се види, защото е много рано", но после видя и каза, че е благодарение на добрата апаратура.

# 176
Момичета, къде се изгубихте? След прегледа ми и изследванията се разбра, че не достига магнезия. Ииии сега съм добре, бебчо е спокоен и аз също. Май ще си откараме до края без проблем.

# 177
  • България
Ани, много се радвам, че сте добре!
Аз си почивам вкъщи и чакам резултатите от Даун, микробиология, кръвни изследвания. Притеснено ми е.
Още съм на утрогестан и фолиева. Мислех, че ще ги спрем в 12 седмица.
Успех на всички!

# 178
Тортичка утрогестана до към 17-18-та седмица като ги застъпих с магнерота за около седмица. Фолиевата да след третия месец като няма нужда от нея Бойчев категорично я спря.
Ако имаше нещо притеснително за Даун щеше да се види още на феталната и щяха да ти кажат. Микробиологии пуснах до сега май четери, всеки път в болницата като ме приемат пускаха.
Хигиената си я спазвам както преди, но и никога не съм имала пролеми. Знам и ме предупредиха ако ви е разрешено да се обичате задължително с презерватив. На нас така и не ни разрешиха, но ние лятото ще си наваксаме. Ще има студена бира и кола носиш ти. Момичета аз утре влизам в осмия месец.
Айля ми се губи по тъч линията, но ще се появи да се похвали.

# 179
  • Варна
Момичета някой знае ли как мога да се отпиша от тема която не ме интересува?

Общи условия

Активация на акаунт