МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР "СВ. ИВАН РИЛСКИ" - ГР. ТУТРАКАН

• 110 675
  • 833
  •   1
Отговори
# 180
Дано не ми е глупав въпроса  Blush, но мога ли да си следя бременността по здравна каса при д-р Бойчев, т.е да се запиша за ЖК, с това направление 9 ли беше, което дава ЛЛ. Или при него следенето е само и единствено платено.  bouquet

# 181
  • Русе
polin4eto, аз се следих по здравна каса при него. Няма никакъв проблем. Моя позната, която роди наскоро също се следи по здравна каса.

# 182
парашутани, чудесно  bouquet

# 183
  • ruse
И аз се следих по здравна каса и от 7 дена вече си имаме бебче вкъщи

# 184
Ех, че хубаво  Party
Деси, честито ви беборанче, много да спинка и да папка и по-малко да плаче  Hug

# 185
  • България
Деси, честита радост! Да сте живи и здрави! Разкажи как мина, когато имаш време.

# 186
  • ruse
Благодаря ви момичета ето накратко:В неделя в 16:30 ми изтекоха водите докато спях сладък следобеден сън
Станах окъпах се избръснах каквото видях ходихме до магазин за вода взех си кафе и тръгнахме за там.
Направиха ми клизма и веднага в предродилна,до 22:00 издържах ,но после си поисках епидурална упойка.Доктора дойде веднага много мили са всички там,мъчих се до 2 да родя нормално ,но малкия се завъртя и се наложи секцио
В 2:45се събудих с катетър бебо ми го донесоха на обяд когато мъжът ми дойде
В 12 часа им казах да ми махнат катетъра за да ставам и за да могат да оставят бебо при мен.Вече сме вкъщи само 3 дена ме държаха в болницата за след секцио е супер.

# 187
О Деси честита радост, да ви е живо, здраво и много да ви радва. Аз също нямам търпение вече, карам 34-таседмица. На осми март си вземам направлението и се махам от варненските светила. Благодарение на Любомир Бойчев малкия си е все още на топличко и рита мама. Само още няколко седмици и живот и здраве ще се похваля и аз.
Момичета можете да се следите по каса там, просто аз съм далече.

# 188
  • България
Деси, браво, бързо си се съвзела! Не те ли болеше? Аз след коремната операция не исках да ми махат катетъра, ама не ми мина номера Grinning. Как са стаите в родилното, имат ли баня и тоалетна? Всъщност секциото в родилното ли се прави?
Ани, много се радвам, че си добре! Още малко остана. Стискам палци!

# 189
Ех,че хубави новини...Деси,честито. Аз също се следих там по ЗК. И аз родих секцио при Л. Бойчев и се възстанових много бързо. Секциото си е в родилно. Стаите са със собствена баня и тоалетна. По две момичета в стая.

# 190
  • България
Много добре звучи! Дано устискам до седмиците, в които може да се ражда там. Насочиха ли ви към някого конкретно, в случай на преждевременно раждане?

# 191
Много добре звучи! Дано устискам до седмиците, в които може да се ражда там. Насочиха ли ви към някого конкретно, в случай на преждевременно раждане?

С когото от лекарите имаш уговорка - той ще те изражда. Ако нямаш уговорка с никого - който е на смяна - т.е. някой от 4-мата млади лекари.

# 192
  • България
Имам предвид, ако се случи доста преди термин и при тях не може.

# 193
Имам предвид, ако се случи доста преди термин и при тях не може.
Няма такъв проблем там- като 'да не може'. Стига докторът да е там, разбира се. Винаги един от двамата е там и поема пациентките на другия, в случай на отсъствие. Не се притеснявай-все ще бъдеш в сигурни ръце.

# 194
За съжаление преди 35-та седмица нямат апаратура за бебчо. Ако се наложи да го обдишват там не могат. Излишно съм го коментирала с Любомир Бойчев. В тези случай детето се пренасочва веднага към Варна или друга болница, която можеда го поеме. За съжаление това е реалността и аз чакам 35-та седмица с трепет после като видя табелката Тутракан знам, че всичко ще е наред. Не мога да опиша колко спокойна ставам.

Общи условия

Активация на акаунт