МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР "СВ. ИВАН РИЛСКИ" - ГР. ТУТРАКАН

• 110 706
  • 833
  •   1
Отговори
# 225
Първия път беше в рамките на един ден и спря. Днес имам от сутринта на ежедневната превръзка малко, като отида до вц-то на хартията няма нищо, и за това си мисля че до утре ще спре. Каза да си продължавам с дозите утрогестан и но-шпато. Но не говорихме ако имам пак зацапване какво да предприема.  Confused
Почивам си,  тортичка, то друго не ми остава  Crazy

# 226
  • България
Надявам се да спре и да ти е по-спокойно.
Аз пък съм с ПМС от три дни, т.е. с контракции. Днес съм малко по-добре.
Дано всички да успеем!

# 227
Мерси  Hug
И аз стискам палци да ти спрат контеакциите от раз  Peace
Какво пиеш за тях, и в такъв случай как се процедира, може ли да се пътува до там или не е препоръчително  Rolling Eyes

# 228
  • България
Пия но-шпа и магнерот. Не знам за пътуването, защото започнаха ден, след прегледа.

# 229
Същата работа и при мен, по закона на Мърфи ако има нещо което ме притеснява то винаги се появява ден-два след преглед  Confused
Ти да не си била в четвъртък на преглед и да сме се засякли  Hug

# 230
  • България
Не, в сряда бях. Да, неприятно е, като започнат разни нови за нас неща веднага, след прегледа. Hug

# 231
  • ruse
Деси, не пречат ли обезоболяващите на кърменето?
Ами явно не пречат щом ми даваха.

# 232
За контракцийте до шест но-шпа може да пием без да звъним. Аз отнесох и папаверин, че като изписал в бързината ампули. И то три пъти на ден, викам ей сега ми спука задника. Оказа се хапчета викам охххххх.
За прокървяването майката му е лежане, лежане и пак лежане. От седма седмица лежа, не ме питайте....
Живота ми дотегна ама излежах го. Само до тоалетната и евентуално ако няма кой да ти даде в леглото да ядеш. Вземаш възглавниците и си правиш гнездо и така поне месец да се закрепи. За пътуването до 20-та седмица ми беше категорично ЗАБРАНЕНО само до близкото родилно. Освен че кървях, имах контракции и така влошавах положението да се напъвам да повръщам и с тия гърчове. Не мога дори да ви обясня, щом аз мога и сме добре и вие можете.
За изследванията ми даваше бележка и на следващия ден сутринта ходих да ги пускам на гладно искат и първата урина. Ади накарай бременна жена да стиска ама друг път.
Уж ще раждам нормално, поне за него се натискам без упойки, че така повръщам от тях.....
А какво ще бъде Господ знае. Питайте не се притеснявайте нищичко не пропуснах.
Аз искам да питам родилите мами абе вие какво олио носихте и каква бутилка. Въртях се и не избрах, сякаш самолет избирах. Другото което искам да питам като имате уговорка той да ви изражда вие ли му звъняхте или като дойде времето те си го търсят?

# 233
  • България
До колкото знам за раждането - отиваш в болницата, казваш с кого имаш уговорка и те му се обаждат, когато му дойде времето.
Аз пък искам, ако може всичко с упойка да се случва. Хич не ми се иска да си представя дори, че ще раждам без. Дано да не ми се наложи.
Магнезий пиеше ли за контракциите? Четох, че презрявала плацентата от него. От витамините пък се напълнявало и бебето ставало голямо. А от но-шпа се скъсявала шийката. Да ти настръхне косата направо!

# 234
Тортичка, ти ме застреля с последните няколко изречения  Shocked
Как си днес? Спряха ли контракцийте ?
Както си и знаех при мен зацапването още привечер изчезна Simple Smile

# 235
  • България
Последните изречения са предположения. Не се шашкай Hug. Бойчеви не мислят така, щом ги изписват. Аз си пия но-шпато и магнерота, пък ще видим.
Радвам се, че е спряло зацапването.
Аз съм добре, понаболява ме, но не е постоянно.

# 236
Бойчев изписа магнерот 3x2,папаверин отначало 3х1, а но-шпа 3x1. Но-шпато скоро го спрях и удвойх папаверина.
Момичета такива болки имах снощи аха да тръгнем, обаче спря контракциите. Явно и малкия се измъчи сега спи,аз се притесних като утихна. Обаче преди малко ме срита няколко пъти, намести се и заспа пак.
Големия келеш на сестра ми ме вбеси не щял да си слага шапка. Сутрин почваме с няма и скимтене и вечер така лягаме. През отаналото време кове на двора, голям е вече втори клас. Събота и неделя търпението ми вади с отвратителното си куче. Денем и нощем лае е как не прегракна. Слон да съм нервите ми нямада издържат.

# 237
  • ruse
До колкото знам за раждането - отиваш в болницата, казваш с кого имаш уговорка и те му се обаждат, когато му дойде времето.
Аз пък искам, ако може всичко с упойка да се случва. Хич не ми се иска да си представя дори, че ще раждам без. Дано да не ми се наложи.
Магнезий пиеше ли за контракциите? Четох, че презрявала плацентата от него. От витамините пък се напълнявало и бебето ставало голямо. А от но-шпа се скъсявала шийката. Да ти настръхне косата направо!
Не се трвожи аз пиех нош-па 3.1 и магнерот 3.2 от 5 месец че чак до края и всичко беше нормално нито скъсена шиика нито нищо.

# 238
  • България
Ани, всъщност кога трябва да тръгнеш - когато изтекат водите, когато тапата падне, когато контракциите станат регулярни или болезнени?
Деси, благодаря! И аз от сега започнах да ги пия.

# 239
  • ruse
Ани, всъщност кога трябва да тръгнеш - когато изтекат водите, когато тапата падне, когато контракциите станат регулярни или болезнени?
Деси, благодаря! И аз от сега започнах да ги пия.
Индивидуално е ако ти падне тапата може да мине и седмица и тогава да родиш,когато изтекът водите тръгваш за болницата,а когато контракциите станат болезнени и през няколко минути пак тръгваш.

Общи условия

Активация на акаунт