МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР "СВ. ИВАН РИЛСКИ" - ГР. ТУТРАКАН

• 110 710
  • 833
  •   1
Отговори
# 240
На осми ще ми издадат документите и отлитам. Хванат ли ме болки, падне ли тапа или води тръгвам на минутата стига да може. Два часа е пътя мисля, че няма да родя в колата. Има време цял месец до термин все десет дена да изчака още. Обяснила съм му да не напира толкова. Спокойна съм сега през деня ама всички ходят на нокти.
Момичета какво олио взехте, никой не казва.

# 241
Олио, на мен ми казаха най-обикновено -1 л. и такова взех...

# 242
  • България
Искат обикновено олио за готвене ли? Аз мислех, че за бебешко олио става въпрос. Simple Smile

# 243
Слънчогледово олио искат за да няма алергии. Ама аз викам може някоя марка нещо да имат предпочитания. Също не знаех дали литър или половинка. Да не ми кажат дали не нося рафинерия  Joy
Другото в къщи каквото си искате

# 244
  • Русе
Олиото литър или половинка, каквото изберете. Там го преваряват и мажат с него бебоците след къпане. Понякога са много лъснали милите. 😊 Преди година искаха и пакет мокри бебешки кърпи.

# 245
Мерси много вземам олиото, взела съм мокри кърпи и памперси.
Тик так прави часовника не остава

# 246
  • България
Ани, скоро ще е вълнуващата среща! Hug
Ти имаше ли менструални болки, когато ти се появиха проблемите? Имам такива от няколко дена и лекичко започнах да се притеснявам.

# 247
Ами имам да, болки в кръста и стягане, но опасните контракции са болезненото стягане на корема на камък. То направо се задушаваш и боли чак в гръбначния стълб. Но сподели с лекаря си, възможно е да се разтягаш. То не знам къде вече не боли от разтваряне, даже бебо като се мърда изврещявам. Понякога поляга на десния ми бъбрек  Sick  друг път един ритнк в слънчавия сплит и виждаш какво си яла
Накрая е така и искаш да мине по-бързо  Praynig

# 248
  • България
Вероятно се разтягам, защото ме боли вътре, където ме болеше след коремната операция.
Ти как си днес?
Момичета, някой нещо да каже?

# 249
Аз да кажа , че от два дни се чувствам толкова добре, че почнах да се притеснявам дали всичко е наред   Tired

# 250
Здравейте аз вече съм само на легло. Като стана до тоалетната и получавам контракции. Ще го излежа до другата седмица, като инатливо магаре на байр съм. Скарах се с варненския ми лекар не ми е дал никакви документи. Ще се пръсне гадта, че ще раждам в Тутракан на пук го прави.
За сметка на това дрешките от Некст, Картърс и Ферари дойдоха. Снощи ги показах и на татко ни. Той многооо доволен с това екипче на Ферари. Знам, че прекалявам ама това ми е утехата в тежките дни.
Полинче нормално е да се чувстваш добре ние не сме болни. Просто такъв ни е кофти късмета.
Тортичка май те болят срастванията дето се разтягаш и аз имах такъв момент. Може и корема да те боли, мен това желязо ме съсипа. От вчера не го пия, корем и повръщане с тия контракции.... викам ще ми текнат водите. Натирих го с кеф желязото.

# 251
  • България
Поли, имах такъв период. Бях се притеснила и ходих при АГ, само да видя, че има пулс. Всичко беше наред.
Ани, герой си ти!

# 252
Ани,   Hug
Тортичка, точно същото и мен ме притеснява, да му се не види не мога да се отпусна и това е. Tired
Ама нали бях на преглед в четвътък и викам да не е твърде често, че последните 4 седмици ходя по веднъж седмично, и викам да не го облъчвам толкова често, знам ли колко е вредно. А така ми се иска да видя дали всичко е наред  Praynig

# 253
  • България
Поли, няма спокойствие и при мен. Не мога да се успокоя и да се насладя на момента.
Мисля, че повече вредим с напрежението, отколкото с облъчването на видеозона.

# 254
Тортичка, сигурно си права  Hug. Ще се опитам да издържа до 15.03, когато съм на БХС и замерване на гънките. Абе то, ако има да става нещо, и всеки ден да ходя на видеозон, няма да го спра да не стане. Не е ли така  Simple Smile

Последна редакция: ср, 02 мар 2016, 15:34 от polin4eto

Общи условия

Активация на акаунт