МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР "СВ. ИВАН РИЛСКИ" - ГР. ТУТРАКАН

• 110 713
  • 833
  •   1
Отговори
# 255
Като ви чета се сещам за себе си  Joy
Не сте единствени, ще видите вие като вземе да рита. Ще има дни, в който го мързи, спи и не мърда. О вече привечер съм ревала и ръчкала да мръдне да видя че е жив. Иначе в началото всяка седмица го гледах, после през две и така. Спокойствие няма денем нощем все за него мисля и се моля.
Аз малко по-късно ще звъня да питам какво привим ако се наложи да тръгна. Нямам копие от Васерман, смотаняка не ми е дал.

# 256
Ани , ама и ти си попаднала на лекар  smile3555
А ти помниш ли до коя седмица горе долу ходеше веднъж седмично да гледаш бебо  Hug

# 257
Ани , ама и ти си попаднала на лекар  smile3555
А ти помниш ли до коя седмица горе долу ходеше веднъж седмично да гледаш бебо  Hug
Ми от седма седмица като почнеш смятай още два месеца го гледахме всяка седмица. То може би и заради това, че аз бях на системи, рядко два последователни дни да не съм била. Понеже нямах право и на каса през повечето време плащах за системите и ехографа по 30лв си спомням. Аз имах херпес зостерикс заразих се в девета седмица и не мирясах до 19-та когато Бойчев каза че няма увреждания. Много зле бях аз с параноята. Вечер валерияна на капки, през деня едни желирани хапченца. Пълна програма, дебнеха ме и ме къпеха с тия припадъци.
Абе докато не го видях на 4д-то че е жив и е добре, не видях камерите на сърцето и кръвотока не мирясах. Плачех и се радвах, а доктора се смееше и показваше. Виж каза това, онова наредени аз, таткото и консултанта  Joy викаше ама съм се постарал с операцията сега виж какво хубаво бебе си имаме. Ох отплеснах се както винаги и така две нощи не спах от радост и плаках. После взех да го сънувам, че и внуците.....

# 258
Ех, че вълнуващо звучи, и аз нямам търпение, до следващия преглед при Бойчев ми остават 13 дни  Crazy
А пък до 19-та седмица колко време имааа  smile3555

# 259
  • България
Добре си ти, Поли, на мен ми остават 20 дни... #Crazy
Ани, как си? Чухте ли се с доктора?

# 260
Ох, тортичка, не ме свърта, обмислям дали да не отида до АГ-то, да ме погледнат, че ще се побъркам  Tired

# 261
  • България
Върви. Ще ти олекне много. Hug

# 262
Мерси  Hug
Сега звъннах в АГ-то и Шишкова и Минчева са на смяна та ще отида.
Стисни ми едно палче, всичко да е наред  Blush
Ти как си, болките спряха ли  Hug

# 263
  • България
Още да стискам ли? Simple Smile Всичко е наред, нали?
Ани, добре ли си?
От време на време се появяват моите болки. Вчера ми изтече нещо безцветно и се панирах. Еднократно беше.

# 264
 Blush Мерси за палчетата, свършиха работа   Wink Party
Всичко е наред  Praynig, и обещах на мъжо да спра да се втелясвам и да си чакам прегледа на 15-ти  Simple Smile

# 265
  • България
Ох, отдъхнах си. Hug
Ани май ще ни изненада. Дано да е добре! Praynig

# 266
  Hug
Ани, когато можеш се включи, да не си вече на Тутраканска земя  Flutter

# 267
Не съм още на съединител съм, остава газта да натиснем. Имах кофти ден вчера, поревах от болки и нерви. Живота ми дотегна. Вечерта мирясах и една приятелка ми вика виж пускам поръчка от Щатите. Вие нали сте моряци, та поръчахме едно костюмче. Ще дойде след месец, та успокойх нервите. Сега продължавам да си трая в леглото. После ще се къпя, предпочитам през деня. Ако стане нещо в банята друго е денем да хвърчим. Посиняват ми целите крака като патладжани.

# 268
Леле, Ани, и твоята хич не е лесна. Стискам палци всичко да се нареди по план-график  Hug

# 269
  • България
Ани, какво те боли? А краката защо посиняват? Пожелавам ти в най-скоро време да се запознаеш с човечето и да ти олекне. Hug

Общи условия

Активация на акаунт