МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР "СВ. ИВАН РИЛСКИ" - ГР. ТУТРАКАН

• 110 677
  • 833
  •   1
Отговори
# 675
  • русе
Не знам колко страшно много пациенти има, но като се обаждах днес да си запиша час, За Богомил имаше за 16.01 час с направление, а за Любомир чак за 29.03. Simple Smile и то платен. Ако е с направление - за средата на април.

Б. Бойчев е по-обран, като цяло, докато Л. Бойчев по те предразполага.
Но, при когото и да си, няма да сгрешиш.
Незнам ноември бях там за лапаро 3 бяхме при Любо а при Богомил бяха 4 Simple Smile Така,че при който и да си няма да съжеляваш.

# 676
Няма значение кой от двамата ще избереш. Аз ходя все при Л. БОЙЧЕВ,  но се наложи да ми се прави серклаж и понеже го нямаше Люблмир Бойчев го направи Богомил Бойчев. Доволна съм и запазих бебето си. Той също е много добър,  но трябва да питаш за всичко,  ако искаш да ти обясни,  по мълчалив е.

# 677
Здравейте мили дами! Искам да попитам някоя от Вас правила ли е лапароскопия + хистероскопия при Любомив Бойчев? Интересува ме финансовата част. Колко струват двете процедури с направление от личен лекар?  bouquet

# 678
Без направление, за ивитро колко време се чака.
Цените за инвитро какво включва ( изследванията и др.)
Горе долу каква е цената на лекарствата.
За едно инвитро лечени колко лева ще ни трябват. ( лекарства, процедури, изследвания и др.)

# 679
Здравейте мили дами записвам се в тази тема с голям интерес. На 17.02 имам записан час при д-р Л.Бойчев,много се вълнувам чакам този час от 4 месеца,като се обадих първо ми дадоха час за 2 март но преди седмица ми звъннаха и ми казаха ,че има свободен час за 17 и много се зарадвах. Прочетох колкото можах от темичката определено има мн положителни мнения и за двамата. Почнах обаче да се замислям малко дали биха ми помогнали при моя случай. При мен проблема не е забременяването а износването на плода. Имам два спонтанни аборта във 10 и 18 седмица... Според вас дали ще се заеме с моя случай или по скоро се занимава с мами който или са вече бременни или мами които се борят да забременеят ?

# 680
Здравейте мили дами записвам се в тази тема с голям интерес. На 17.02 имам записан час при д-р Л.Бойчев,много се вълнувам чакам този час от 4 месеца,като се обадих първо ми дадоха час за 2 март но преди седмица ми звъннаха и ми казаха ,че има свободен час за 17 и много се зарадвах. Прочетох колкото можах от темичката определено има мн положителни мнения и за двамата. Почнах обаче да се замислям малко дали биха ми помогнали при моя случай. При мен проблема не е забременяването а износването на плода. Имам два спонтанни аборта във 10 и 18 седмица... Според вас дали ще се заеме с моя случай или по скоро се занимава с мами който или са вече бременни или мами които се борят да забременеят ?
Здравей, преди година по същото време ходих и аз на преглед. Чаках го с нетърпение...и аз бях с 2 спонт. Единия в 7г.с другия към 10г.с.
Не искам да те разочаровам...но поне аз не получех нищо конкретно...както казваш мисля,че наблягат на проблемно забреняване,а не на износване.
Но знайш ли пък....може да останеш доволна...  Аз бяг при Б.Бойчев.
Естесвено проблема ми се намери...пуснаха ми изследвания за тромбофилия,които се сещам,че не бяха много евтини...но проблена се намери... и ми казаха,че ще съм на терапия с фраксипарин.
Не искам да ти влияе моето мнение...просто мисля,че и на друго място щяха да ми пуснат тези изследвания. Важното е,че ми намериха проблема...пожелавам и на теб всичко да мине добре.
Забравих да кажа,че в момента съм в 25г.с с терапия... и сега всичко е наред. Успех и на теб!

# 681
Rosegreen нямаш си и на представа колко много надежда ми вдъхна ! Пожелавам ти от все сърце да ти се роди детенцето живо и здраво. Относно тромбофилията и аз съм с генотип 4G/4G..конкретно отивам при др Бойчев заради една цветна снимка на която се вижда ,че имам кухина в матката и матка не е с нормални размери. От друго място ми предложиха операция с която щели " да отрежат " част от матката за да може плода да израсте нормално тази въпросна кухина не позволявала плода да се развие и затова се е случил аборта в 18 сед. Стреснах се от операцията и решех ,че ми трябва и друго мнение и се спрях на др Бойчев.... иначе и аз имам изписана терапия за преди и след забременяване нооо изчаквам...  Thinking

# 682
Rosegreen нямаш си и на представа колко много надежда ми вдъхна ! Пожелавам ти от все сърце да ти се роди детенцето живо и здраво. Относно тромбофилията и аз съм с генотип 4G/4G..конкретно отивам при др Бойчев заради една цветна снимка на която се вижда ,че имам кухина в матката и матка не е с нормални размери. От друго място ми предложиха операция с която щели " да отрежат " част от матката за да може плода да израсте нормално тази въпросна кухина не позволявала плода да се развие и затова се е случил аборта в 18 сед. Стреснах се от операцията и решех ,че ми трябва и друго мнение и се спрях на др Бойчев.... иначе и аз имам изписана терапия за преди и след забременяване нооо изчаквам...  Thinking
Е значи в крайна сметка ти имаш терапия и конкретна причина...за абортите?  Това е добре...мислех,че тепърва тръгваш да търсиш причина...
Тогава какво те притеснява? Щом имаш конретна причина...и заради която отиваш,всичко ще е ок.
Успех. Пиши как се развиват нещатата.

# 683
Без направление, за ивитро колко време се чака.
Цените за инвитро какво включва ( изследванията и др.)
Горе долу каква е цената на лекарствата.
За едно инвитро лечени колко лева ще ни трябват. ( лекарства, процедури, изследвания и др.)
Няма ли направили инвитро  newsm78

# 684
Здравейте на всички.
Имам въпрос към раждалите мами, които са без сключен брак с половинката. Как става припознаването в Тутракан някой може ли да ми помогне с малко информация.
Благодаря ви!☺

Там а място в болницата ви дават да попълните един формуляр за бащата. Нямам спомен дали и той се подписва някъде, ама логично е да се подписва Simple Smile Това беше 2014. След месец пак съм там и ще знам с повече точност Simple Smile

# 685
Декември даваха декларация да се припознае детето и заявление как искате да се казва бебока. Отделно 15 памперса и половинка олио е задължително. Друго каквото си пожелаете,  но Ваши дрешки няма да облекат. Имат кофти метод да те карат да кърмиш и не винаги ти носят АМ,  но ако не Ви тръгне кърмата си е голяма мъка и детето се къса от рев. На мен ми се наложи  както съм оперирана да ходя до аптеката да си купя кутия аптамил. После станаха по точни и носеха мляко, но  за да го приготвите си трябва и преварена вода и да го позатоплите. Добре че си носех бързоварче за кафе покрай ниското кръвно. Храна също няма носете си,  но има лавка и автомати за кафе. Докторите нямат цена и не ги заменям.

# 686
Благодаря момичета, но аз родих декември Simple Smile Мога да кажа само, че отношението на персонала (не говоря за лекарите) и базата могат да са една идея по-добри. Аз раждах при Любомир Бойчев и не го заменям за нищо! Уникален лекар, професионалист и човек!

# 687
Здравейте на новите момичета в клуба Simple Smile Моят малчо вече кара единадесетия месец и скоро ще празнуваме рожден ден. Чета ви и си спомням аз нямах кърма, пусто му дохранвах първите два месеца. Акушерките ми даваха АМ и да много държаха преди товада се мъчим на гърда. Като върна лентата съм им много благодарна, защото в по-късен етап се оказа,че малкия има проблем с краве белтъка и лактозата. За отношение, честно ме изтърпяха, аз съм капризна. Обаче имам огромна база за сравнение с варненските родилни отделения. От опит мога да ви кажа, че в Тутракан ми се стори като СПА център. Пожелавам на всички тръгнали по моя път успех. Днес приятелката ми е на трансфер и стискампалци и за нея.

# 688
Здравейте! Честит празник!
 (който и да празнувате)
Записвам се при вас  Peace Оказа се че лапароскопията не ми мърда и се чудех къде да се ориентирам и попаднах на темата.  Някоя да е правила скоро подобна интервенция? ( Със съмнение за ЕМ )

# 689
  • русе
Здравейте! Честит празник!
 (който и да празнувате)
Записвам се при вас  Peace Оказа се че лапароскопията не ми мърда и се чудех къде да се ориентирам и попаднах на темата.  Някоя да е правила скоро подобна интервенция? ( Със съмнение за ЕМ )
Ноември правих лапаро там.Какво точно искаш да знаеш? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт