Отговори
# 330
Тоя дъртия от Булчето направо ме напряга. #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 331
# 332
    Емир чете писмото и е тъжен   Sad  ма  хубав бе      Heart Eyes  и как играят   с погледи   думите са излишни  

# 333
  • У Диспансера ...♥♥♥
Наде, те тия подписи на списващите не са от вчера, преди нямаше подобни проблеми. Щом преди са можели да го разработят правилно, смятам че и сега би трябвало да могат  Thinking

# 334
# 335
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ренку, може я махнеш, ама нас няма ни пипаш  Mr. Green

Ти нещо на въпреки ли ми говориш newsm78
Тая пък ooooh!, ми нали каза за всичко друго може да маха без тебе и аз за тва  Peace

# 336
Тц тц тия теми значи  ooooh! пак дъвчете едно и също  Joy Joy няма да мине скоро тъй че  hahaha
Стана ми безинтересно и ще си го преместим у лево и ще си гледам филма...за 3-ти път  Joy Joy
Останете си сОс здраве  hahaha

# 337
# 338
  • У Диспансера ...♥♥♥
ooooh!

# 339
Тц тц тия теми значи  ooooh! пак дъвчете едно и също  Joy Joy няма да мине скоро тъй че  hahaha
Стана ми безинтересно и ще си го преместим у лево и ще си гледам филма...за 3-ти път  Joy Joy
Останете си сОс здраве  hahaha
Joy Joy Joy ама ни се увеличи публиката Mr. Green

Ренку, може я махнеш, ама нас няма ни пипаш  Mr. Green

Ти нещо на въпреки ли ми говориш newsm78
Тая пък ooooh!, ми нали каза за всичко друго може да маха без тебе и аз за тва  Peace
Я не ми се връзвай ма NaughtyЕстествено Naughty

# 340
Наде, те тия подписи на списващите не са от вчера, преди нямаше подобни проблеми. Щом преди са можели да го разработят правилно, смятам че и сега би трябвало да могат  Thinking
Именно, просто новата им платформа не е функционална както предходната.
За мен въпроса отдавна приключи и всеки се спасява поединично щом иска да е във форума.
Оххххх в началото ми беше смешен Чачун как изглежда в ПО а сега ми е грехота да го гледам, чак ми е жал. Rolling Eyes

# 341
 Наде  Hug Ирче  Hug Heart Eyes  аз пиша с  Мозилата и   рядко  се бъгва     ooooh! сега и дърва  го карат цепи  ма нещо не може  hahaha        

# 342
Верче аз си мислех че само Зизу си ги мести.И кой филм гледаш за 3-ти път. Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 343
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ренку, ми хората обичат сеира  Joy Joy Joy
А, като го гледам хич не му пука, даже и косата му танцува от радост във всички посоки  Joy Joy Joy

# 344
 тая снимка с якето е стара   newsm78

Общи условия

Активация на акаунт