Отговори
# 390
 Наде   Hug не го гледам   ПО    Sick  само един път кога свиреше в клуба с китарата , фрагманти  гледам    и от двора чета   колко добре играят Ча и Сериту Sick  и как ги целувал  по устните      Sick hahaha как    ги натиска  hahaha

# 391
ФЕмир Фемир Фемир  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Аз така и не разбрах защо в ПО-то бягат от оригинала.
Щот СЕМ досега да ги е закрила Mr. Green

# 392
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
ФЕмир Фемир Фемир  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Аз така и не разбрах защо в ПО-то бягат от оригинала.
Да видим  Thinking
1.Мариса/Мира си беше разтропана, пийваше и посегна и към наркотици.
2.Бащата на Люк/Оркун беше гей
3.Майката на Мариса Джули Купър/Суде Бейлидже преспа с Люк/Оркун
4.По-късно тя и Кърстин Коен/Ендер Серез направиха фирма за компаньонки.
5.Райън/Яман забремени бившото си гадже
6.Кърстин/Ендер се алкохолизира и по едно време завъртя приятелка лесбийка
7.Мариса/Мира изръшка всичко мъжко що мерна
и т.н. ... и т.н.
Бъди сигурна, че нищо от това не биха го показали в турски сериал в прайм-тайма. Peace
Затова Еджето твори едни лигочи, дето лепнат, та чак не могат да се преглъщат от лепкави боза и шербет, ама на комшиите явно това им харесва. Те си обичат сладичко. hahaha

# 393
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Черньо newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 Черньо newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 Черньо newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18

# 394
# 395
  • в подножието на планината
Съживиха ли го!!!... Shocked

# 396
Не ма Mr. Green ама аз си помпонясвам... Laughing
То и Ферка не е съживена...освен в моя сезон...ама не пречи да се помпонясва Фемир, Фемир, Фемир ooooh! ooooh! ooooh!

# 397
  • У Диспансера ...♥♥♥
Чанчу  newsm18 newsm18 Чанчу  newsm18 newsm18 Чанчу  newsm18 newsm18

# 398
Реци ща желиш newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

# 399
Годежа бил сън Mr. Green

# 400
  • в подножието на планината
Не ма Mr. Green ама аз си помпонясвам... Laughing
То и Ферка не е съживена...освен в моя сезон...ама не пречи да се помпонясва Фемир, Фемир, Фемир ooooh! ooooh! ooooh!
С кой крак стана сабахлян... Mr. Green  ФЕмир... newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18

# 401
Оф яяяяяяяяяяяяя...тва леке Борислав ми писна да ми троши колата #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Взе я сутринта...спрел на Релакса на кафе не му реагирало дистанционното и тоя отворил от бутона от ключа...и май е включил имобилайзера и сега не мой запали.... #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Остава пред Релакса и ся аз трее дирим репатрак да я карам на сервиз.... #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Омръзна ми бе.... smile3511 smile3511 smile3511 smile3511 smile3511 smile3511 smile3511

# 402
Ай добра ви вечер, момичетаа   bouquet  bouquet  bouquet

Галче, Рени - благодарско ви!  Heart Eyes Като за финал ще ни отпуснат малко  Mr. Green
Зизу  Hug Heart Eyes за тебе спецЯлно; Феми  Heart Eyes Ирче  Heart Eyes Бел  Hug Наде  Heart Eyes Верче  Heart Eyes Илде  Heart Eyes И на всички, които пропускам  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Кат излезна на кафе не знам да са прибера  Mr. Green Mr. Green

Аз имам идея за ПО-то, за гранд финал.. амааа кой ще ме чуе мене  newsm12

# 403
с черното яке и  дънки ми ареса  

# 404
Душинката ми той Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Скрит текст:

Зиз spoko hug hug hug ние патихме с имобилайзера Laughing и го махнахме Laughing само за 250 лв Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт