Отговори
# 315
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
РенУ, земииииииииииии...тва кафе Laughing

За протокола: На мен пак ми подрязаха крилцата Mr. Green Joy Joy

# 316
  • Варненска клюкарка
smile3507

На мене пък ми е еднакво навсякъде Naughty
Ако искате ще разчистя тотално 1-ва страница, ще оставя една постнотия от заглавие и един колаж пък да видим... Crossing Arms Какво значи това само в нашата тема...? Ако мамата се е бъгнала точно в този момент както се случва  100 пъти дневно , не е виновна темата. Naughty

Никой ли не обръща внимание на лентата долу на която пише ..."Очаква се отговор от бг.мамма..."?
Тя не дава отговор и достъп....не темата.

Аз постоянно съм с проблеми пък не бия барабана денонощно...приятно ми е да съм тук с вас и си седя...независимо какво ми коства това. Но, пък за сметка на това си ограничих ръшкането из други теми. Peace

РенУ Heart Eyes Hug

Нищо няма да разчистваш, то шаренията си е на първа страница и не влияе на друго! Там където се пробвах (в един двор) първата им страница е накичена битер панаирджийска каруца и минавам гладко без засечка! Надето имаше проблем като моя, но при нея се оправи, а сега аз не помръдвам....
За приятното и на мен ми е приятно Hug

# 317
РенУ, земииииииииииии...тва кафе Laughing

За протокола: На мен пак ми подрязаха крилцата Mr. Green Joy Joy

Благодаря Party Party Party Редбул си земи Mr. Green

# 318
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Альоооооооооооо...на нашата 1-ва страница няма шарения а фотки и някой и друг гиф... Naughty
Моля да уважаваш труда на екипа който я готви за вас. Naughty

# 319
Маайте све от първа странца  Naughty ко са прайти на Дора Габе ааааааааааааааааааааа  Naughty

# 320
Маайте све от първа странца  Naughty ко са прайти на Дора Габе ааааааааааааааааааааа  Naughty
Там съм аз ма Naughty двете самоличности да ми се оставят Naughty другото мое се маха Party

# 321
  love001      ша го разкъсам       Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy        love001

# 322
....и накичете ашкъмите на Сестринството  Joy Joy Joy и фамилията  Joy ще излезе има няма 3-4 страници Joy Joy
Ама ако запецнете поне ще гледате красота инизящество на зетьовете  Joy

# 323
фЕМИ Laughingперчема ли Mr. Green

....и накичете ашкъмите на Сестринството  Joy Joy Joy и фамилията  Joy ще излезе има няма 3-4 страници Joy Joy
Ама ако запецнете поне ще гледате красота инизящество на зетьовете  Joy
Joy Joy Joy Joy Joy

# 324
Еми РенУ, писна ми Crossing Arms Се пък тук е проблема #Cussing out
То не беха намеци за доброволно криене на подписи, то не беха изказвания "Само тук е така"
Направо почвам да се напрегам вече. Naughty

Скрит текст:
За протокола: Докато се опитвах с подскачане да натисна бутон ''цитирай" на щерката, питате ли ме какво ми беше? И все пак го нацелих...сега летя...с мигване рефрешвам и скролвам страницата... Whistling
Сигурно темата е виновна...веднъж летя...друг път ми реже крилата Mr. Green

Ще приема тезите за темата, тогава когато на лентата долу ми изпише "Очаква се отговор от Диспансер.ком. или ОС.ком." Grinning[/b]
Какви намеци е имало бе Зиз, Shocked да не би да съм Ви намеквала да си махате подписите бе хорааааа, ooooh! споделих какво ми писа модераторката на мен, за моя подпис и на какво се дължи?! Че коя съм аз да Ви казвам да правите каквото и да е, или пък Вие да ми казвате на мен, нека не забравяме, че тук всички сме с равни права и задължения относно спазване правилата на форума но всяка сама решава как, и по какъв начин да присъства в него.
Хиляди пъти съжалих, че споделих и си взех поука, повече няма да се повтори.
Ивче аз също си го имам проблема и до ден днешен, просто превключих на Експлоера, и вече го нямам но с Хрома, и Операта все още са актуални. В началото се чудих какво става, после се замислих да не би да имам проблем с техниката(въпреки, че пробвах с различни компове и лаптопи) но с течение на времето разбрах, че проблема е в сайта, защото не е разработен така, че да може да поеме натоварения трафик с предпочитанията на списващите в него без да им се налага да търсят варианти за да облекчат престоя си във форума.

# 325
При тати немож са размина от Фемир ooooh!

# 326
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ренку, може я махнеш, ама нас няма ни пипаш  Mr. Green
Абе и аз имах проблем и обикалях све теми за да видя, еми навсякъде си имах един и същ проблем, не е от първата страница, вчера като пуснах подписите и  на мен ми заби и не мръдна, ся с мозилата  нямам абсолютно никакви проблеми, ей го подписите си вървят и грам не ми забива нито имам проблеми със скрола, но определено проблема не е в дадена тема и да се питаме и да си задаваме въпроса - що така става? Няма да се реши нищо докато не си оправят платформата, а се вижда че взеха явно под внимание някой неща и действат по-въпроса. От как минахме на новата платформа се получи така, аз преди никога не съм имала проблеми. Така, че мисля е ясно в кой и къде е вината  Peace

# 327
Еми ден им е. Laughing

# 328
Ренку, може я махнеш, ама нас няма ни пипаш  Mr. Green

Ти нещо на въпреки ли ми говориш newsm78

# 329
Знам Laughing а аз съм в траур Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт