Отговори
# 345
  • Варненска клюкарка
Альоооооооооооо...на нашата 1-ва страница няма шарения а фотки и някой и друг гиф... Naughty
Моля да уважаваш труда на екипа който я готви за вас. Naughty

Разбира се че го уважавам, затова и помагам с каквото мога- знаеш го, така че това което каза е излишно! Не мога да правя нито гифчета нито комикси, но намирам шапки и понякога идеи за комикси WinkАз обичам нашата първа страница, защото е забавна- имам колекция от комикси, пращала съм ти няколко пъти, също знаеш Peace

Излях си яда, питах какво става, не е забранено нали?

# 346
Верче аз си мислех че само Зизу си ги мести.И кой филм гледаш за 3-ти път. Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes
Да бе Laughing тя да не е с привилегии ooooh!

# 347
  • У Диспансера ...♥♥♥
Аз се включих в туитъра, ама то сигурно свърши вече  Mr. Green

# 348
Joy Joy Joy ми те преди час два са туитвали Peace

# 349
  • Варненска клюкарка
Аз се включих в туитъра, ама то сигурно свърши вече  Mr. Green

Май няма ни туркиш ни световен тренд newsm78 Гледах, ама дали съм гледала на правилното място newsm78

# 350
 Mr. Green

Скрит текст:

# 351
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ххехехехех, карай аз се отчетох с 30-ина ретуита  hahaha hahaha hahaha
Като малоумните при мен по-бавно идва сигнала, ама Мишето ме ретуитва пък  hahaha hahaha hahaha

# 352
  • У Диспансера ...♥♥♥
Аз се включих в туитъра, ама то сигурно свърши вече  Mr. Green

Май няма ни туркиш ни световен тренд newsm78 Гледах, ама дали съм гледала на правилното място newsm78
Ще кажат по-запознатите, че аз хич ме няма там  ooooh!

# 353
Ххехехехех, карай аз се отчетох с 30-ина ретуита  hahaha hahaha hahaha
Като малоумните при мен по-бавно идва сигнала, ама Мишето ме ретуитва пък  hahaha hahaha hahaha
Joy Joy Joy Joy Joy станахте две Joy

Така са Laughing

# 354
  • У Диспансера ...♥♥♥
Тя за да не се чувствам неудобно, явно  Joy Joy Joy Joy
Ох и у Фатиха, спорят за Курето, Мурето и Шурето  Mr. Green

# 355
Тя за да не се чувствам неудобно, явно  Joy Joy Joy Joy
Ох и у Фатиха, спорят за Курето, Мурето и Шурето  Mr. Green
Актрисата Мелиса от Курето и Шурето я спрягат да играе с БУ в сериалът му като съперница на героинята на Неслихан(не знам дали правилно изписвам името й).

# 356
  • Варненска клюкарка
 В туитването се беше включила и блогърката Едже Ер- браво на нея Wink Напоследък много статии пише за АФК Чаатай и Хазал! Ти да видиш- преди година пишеше за Сера и колко била талантлива- чини ми се че нещо се е поразочаровала от нея tooth Сополите, ах сополите Sick...

# 357
Тя за да не се чувствам неудобно, явно  Joy Joy Joy Joy
Ох и у Фатиха, спорят за Курето, Мурето и Шурето  Mr. Green
Актрисата Мелиса от Курето и Шурето я спрягат да играе с БУ в сериалът му като съперница на героинята на Неслихан(не знам дали правилно изписвам името й).
Peace па рускините как я плюят тая миска Laughing

# 358
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Айде изляхте си яда....оправдахте се...някой проявиха претенции за оставане на 1-ва... Mr. Green
Накрая ще оставя само Беатрис и заглавието придружено с вечния колаж. hahaha hahaha

Значи, ако искате да не паля от половин оборот, престанете да ми навивате как това е само тук. Naughty
В карйна сметка и аз имам право да с излея яда Crossing Arms

Лелче, както знаеш нямам нищо против теб. Просто така си беше написала поста, че за мен означаваше да си махна подписа. Така съм го почувствала, за това и съм подпалила.

Нейсе.....

# 359
Скрит текст:
Айде изляхте си яда....оправдахте се...някой проявиха претенции за оставане на 1-ва... Mr. Green
Накрая ще оставя само Беатрис и заглавието придружено с вечния колаж. hahaha hahaha

Значи, ако искате да не паля от половин оборот, престанете да ми навивате как това е само тук. Naughty
В карйна сметка и аз имам право да с излея яда Crossing Arms

Лелче, както знаеш нямам нищо против теб. Просто така си беше написала поста, че за мен означаваше да си махна подписа. Така съм го почувствала, за това и съм подпалила.

Нейсе.....[/b]
Знам бе лелче, че палиш не от половин оборот ами от ентинка Joy на оборота, затова и не ти се връзвам.
То хубаво, че тук не сме гарезлийки, че инак би било тягово в темата......палим лесно и още по-бързо гаснем, това му е хубавото за мен, иначе отдааааавна нямаше да съм тук.
Ако питате мен, не, че ме питате ама да си кажа Laughing не махайте нищо от първата страница, защото тя е нашата индивидуалност пък както Вие(екипа оформящ темите) си решите.

Общи условия

Активация на акаунт