Отговори
# 375
  • в подножието на планината
Клоди, Hug Heart Eyes траеш, не траеш ФЕмир са номер Идно... Mr. Green Не гледаш Парченцата, ама ще съжаляваш, става много интересно... Laughing

Феми, Hug Heart Eyes

Аз не гледам нищо свързано с ПО... Rolling Eyes

# 376
Верче аз си мислех че само Зизу си ги мести.И кой филм гледаш за 3-ти път. Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes
Да бе Laughing тя да не е с привилегии ooooh!
Естествено  Joy аз най кючук нарцис който е все още неосъзнат  Joy Joy Joy затуй мога да си го местя кат мама  hahaha hahaha

Е тоя Красавица дет го пуснах на маманка  Joy мноУ ме кефи голями шматки са  Joy Joy
Тая па ooooh! аз си го местим от ехееееее Mr. Green ти си ходела още права под масата Naughty

Илде Laughing и аз Фемир не траем ooooh! ама ти ги навираш Naughty
Добре тогава ....лельо  Joy Joy аз и сега можем да си ходим права под масата ...мислено  Joy кога се напием  Joy Joy
Joy Joy Joy Joy Joy те тогава всички ходят там Mr. Green

# 377
На умиращ ли  Joy Joy или изяждан от дракон  hahaha
Ми аз още сутринта го казах, на мястото на вожда на канибалите ще е  Peace
Тоя не го помня  Joy не съм гледала още 3 или 4 сезон  Joy  не помня кой беше последен Joy все не достигам до него

# 378
Клоди, Hug Heart Eyes траеш, не траеш ФЕмир са номер Идно... Mr. Green Не гледаш Парченцата, ама ще съжаляваш, става много интересно... Laughing

Феми, Hug Heart Eyes

Гледат ми се Rolling Eyes ама Душко Heart Eyes ми е приоритет Laughing трябва да ги подхвана с превод Laughing ама да видим Laughing

# 379

Феми, Hug Heart Eyes

Чшшшт недй казва че съм на 7ми още по средата нейде  Naughty  оная примира по улиците че тъпачката Хазал не я ще и че са я забъркали с Грозофилчо  ooooh! ей тая чест  Joy

# 380
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
  love001      ша го разкъсам       Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy        love001
Ей тва е приказка. newsm10  Laughing

Аз пък взех уж да си поразчистя малко нещата, та покрай кеша реших да изчистя бисквитките и изведнъж се оказах чужденец за маммата. #Crazy Сега уж съм влязла, но нямаше времева опция да си задам да съм си постоянно логната, както си бях последните години, та сега не знам дали след половин час няма да ме изхвърли. Thinking newsm78

# 381
Чшшшт недй казва че съм на 7ми още по средата нейде  Naughty  оная примира по улиците че тъпачката Хазал не я ще и че са я забъркали с Грозофилчо  ooooh! ей тая чест  Joy
Верче, Hug Heart Eyes нищо не казвам... Laughing Снощи умрях да се хиля, когато таксиметровия шофьор даде пари на Кериман, за да слезе от таксито...смятай, колко е дразнеща... Joy Joy Joy

# 382

Профи, Hug Heart Eyes благодаря за епизодчето!  bouquet Понякога не мога да се включа в КС- то, защото имам сериал, но си гледам серийките... Rolling Eyes

# 383
Цитат
Малеее в последния кадър какъв е смотан Чаатай- направо ми увисна мандибулата от гледката Sick
Бел  Hug на този кадър   ли   Sick не мога повярвам    ooooh! hahaha  кат неко пубер      hahaha Joy Joy Joy Joy Joy

# 384
Е тва е римейк  Joy нищо общо с оригинала  Joy там нямаше годеж,кайвета и блага ракия  Joy  Joy Joy

# 385
Е тва е римейк  Joy нищо общо с оригинала  Joy там нямаше годеж,кайвета и блага ракия  Joy  Joy Joy
Тя затова аблова, ще ги ожени, че да се изпапкат, защото преди да се вземат не може да се схрускат Mr. Green като хамериканците. Laughing
Феми Hug ти гледаш ли ПО или не, че досега не разбрах?!

# 386
  • Варненска клюкарка
Е тва е римейк  Joy нищо общо с оригинала  Joy там нямаше годеж,кайвета и блага ракия  Joy  Joy Joy

То изведнъж кат се разбързаха и може тайничко да са изпили благата ракия Sick

Феми там където Ча е до Сера в колажа- същински чичка към 40така- бухнал и подпухнал, а за прическата съм без думи smile3555

# 387
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Е тва е римейк  Joy нищо общо с оригинала  Joy там нямаше годеж,кайвета и блага ракия  Joy  Joy Joy

Феми там където Ча е до Сера в колажа- същински чичка към 40така- бухнал и подпухнал, а за прическата съм без думи smile3555
Ъхъ  smile3521 ама тоя път са му заметнали перчема на другата страна. hahaha На мен и към 40 ми е младичък.   smile3508  newsm65

# 388

Ъхъ  smile3521 ама тоя път са му заметнали перчема на другата страна. hahaha На мен и към 40 ми е младичък.   smile3508  newsm65
На мен ми таман Mr. Green Party

Джейда Атеш возвращается на экраны!

Джейда Атеш: "Мне постоянно приходят новые предложения о проектах. Я рассматриваю их. И выбираю то, что мне больше подходит. После сериала "Месть змеи", я отдохнула месяц, и теперь я в новом деле. В феврале мы начнем работу над этим проектом. Я не могу сказать многого, но это будет молодежный сериал. Очень хороший проект, и я верю, что он будет успешным."

# 389
ФЕмир Фемир Фемир  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Аз така и не разбрах защо в ПО-то бягат от оригинала.

Общи условия

Активация на акаунт