Керем Бюрсин в "Şeref Meselesi"/"Въпрос на чест" по Канал Д *Тема 13*

• 27 049
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
# 496
# 497
# 498
# 499
# 500
# 501

От фрагмана. Peace

# 502
# 503
# 504
Добро утро и разкошен Петък ви желая, дами  Hug Hug Hug

От мен днес имате един усмихнат, съблазнителен и секси Керем Бюрсин  newsm17 newsm17 newsm17 .....oops той пък каде ли не е съблазнителен и секси...  newsm17 newsm17 newsm17

omm  Heart Eyes omm  Heart Eyes omm Heart Eyes omm Heart Eyes omm Heart Eyes omm  omm  Heart Eyes omm

# 505
Добро утро, милички Hug Hug

Скрит текст:

ГабиHugблагодаря на теб и Дидито Hug за всяка споделена снимка, гифче и снимка!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet За колко време я баннаха Дидито, бе миличка, че взе да ни липсва много Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

А това е за приятелката ти. Страхотни гифчета на Керем и Шюкран е направила. Peace Peace Peace Моля те, предай й, че ще се радваме ако сама се разпише в темата..

Джиджи, Hug Hug Hug миличка, благодаря ти за сексапилния и съблазнителен Керем. Споделям напълно мнението ти, че той винаги изглежда такъв smile3521 smile3521 smile3521 smile3521 newsm53 newsm53
Хайде още един и от мен Peace Peace

# 506
  • Яко в Матрицата...
Добро утро! Hug Hug Hug Hug

Лили Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes, нали занеш, че не ми дава сърце да го крия този чаровник, та чичекът ти го слагам тук! Hug Hug Hug

Много хубав ден, момичета!

# 507
Вчера две момичета отишли на сета на ШМ в Балат.. Керем прегърнал момичетата и ги целунал, в същото време там имало и група от момчета, отишли на сета, едно от тях се провикнало: Батко Керем! И Керем се обърнал към тях и казал: И вие ли искате целувки?
Целият сет избухнал в смях hahaha hahaha hahaha hahaha

# 508
Sibel'in kabanı @GIZIACOUTURE küpesi ve yüzüğü @_URBANQUEEN_ @lidyanacom #SerefMeselesi #14bolum #sibel #dyapım

# 509
Я, да ви оставя един хубав татко и още по-сладко бебче Peace Peace Peace

Общи условия

Активация на акаунт