София - Х. Димитър, Ст. Караджа, Сухата река и Левски - 4

• 145 975
  • 762
  •   1
Отговори
# 105
Видях от сайта, че в някой от другите им фитнеси има басейн, за тук не ми става ясно, затова реших да питам вас по-мързеливо Simple Smile
vitaminka да не би картите да важат за друг фитнес от вериага, а точно в този до декатлон да няма басейн?

Басейн има в Пулс на бул. България, в този до Декатлон няма Peace

# 106
  • софия
Някой може ли да изрази мнение за детски клуб Паячето Синекрачко в Сухата река?

# 107
Здравейте, знаете ли къде мога да си принтирам едни документи от флашка в района на Сухата река или Хаджи Димитър? Тъй като във всички места, за които се сещам могат само да ксерокопират.  newsm78

# 108
  • София
Аз принтирам, когато ми се наложи в книжарницата от страни на общината, слещу 18 ДКЦ. Малко е скрита под един навес и се слиза по сдълби

# 109
Момичета, препоръчайте ми педиатър в хаджи Димитър ?

# 110
Момичета, препоръчайте ми педиатър в хаджи Димитър ?
Здравей, ние ходим при доктор Михнева от два месеца, първите впечатления са ми положителни, предимство е че не се намира в поликлиниката, а в частен кабинет, работи със здравната каса,винаги съобразява бебешката консултация да е отделно от останалите прегледи, тоест в определено време да е. Аз също преди три месеца питах и търсих педиатър Simple Smile

# 111
Зададох си въпроса и в темата за частните детски градини, но нямам отговор. Надявам се тук някой да може да ми даде информация.
Има ли някоя майка, чието дете посещава Първа частна детска градина в кв. "Х. Димитър"? Опитвам се да се свържа с тях, но всички телефони, които откривам, са грешни.

# 112
Къде се намираше тази детска градина? Аз нямам дете, но работя в детски градини и може да ги знам...

# 113
На ФБ-страницата им пише, че са на ул.Найден Георгиев 50. Телефонът, който е даден там, е грешен, както и този на сайта им. Много странно ми е. А би трябвало градината да работи.

# 114
Ще поразпитам колежките в понеделник и ще пиша ако имам инфо.

# 115

Добре. Много благодаря Simple Smile

# 116
Зададох си въпроса и в темата за частните детски градини, но нямам отговор. Надявам се тук някой да може да ми даде информация.
Има ли някоя майка, чието дете посещава Първа частна детска градина в кв. "Х. Димитър"? Опитвам се да се свържа с тях, но всички телефони, които откривам, са грешни.
Синът ми посещава яслената група към Първа частна детска градина, която се намира в Сухата река на ул. Проф. Беньо Цонев. По-големите дечица са в Хаджи Димитър на ул. Уошбърн 5. Ако ти трябва повече информация, можеш да ми пишеш на лични.

# 117
Д-р Сапаревска е починала!

Мир на праха й! Днес видях некролога на кабинета й... голяма загуба  Cry

# 118

Мисля, че се сетихме с колежките за коя градина става въпрос. Минава тролей 2 покрай нея. Градината работи, но последно беше с много малки деца.  Това е информация от есента. Сега през отпускарския сезон незнам дали работят и с какво работно време са. Може да са във ваканция вече и затова да не вдигат телефоните.

# 119

Мисля, че се сетихме с колежките за коя градина става въпрос. Минава тролей 2 покрай нея. Градината работи, но последно беше с много малки деца.  Това е информация от есента. Сега през отпускарския сезон незнам дали работят и с какво работно време са. Може да са във ваканция вече и затова да не вдигат телефоните.

Благодаря за отговора. Успях да намеря телефони на директорката и мисля тези дни да отида да видя на място как стоят нещата.

Общи условия

Активация на акаунт