Отговори
# 570
Полинче, бях в понеделник на лекар и видяхе сърчице, което доста ме успокои Simple Smile като всички предполагам. Сигурна съм че вече ще си съобщаваме само хубави новини и скоро и гаденето се надявам да премине Sad

# 571
Полинче, на мен до сега Дуфастона ми излизаше за 25 лв. на месец 2х1. А с новата цена ще е 40 лв. Почти двойна разлика, мамка им  #2gunfire Важното е да родим живи и здрави бебчета, майната им на парите, но ни правят на глупаци  smile3515 smile3516

# 572
Аз днес бях на преглед. 8 седмици и 5 дни. Бебо мърда с ръчета и крачета ( поне вече приличат на такива ) Simple Smile. Всичко е наред. В понеделник трябва да си запазвам часове за фетална. За гаденето... не ми се коментира. И аз вече имам коремче.

Последна редакция: пт, 27 фев 2015, 22:03 от denise78

# 573
ехоооо ето ме и мен. Не съм писала, понеже днес ми е по добре и цял ден чистя. Дуфастона ми го спря, защото не ми понася каза само но шпа 2 по 1 и пренатал.

# 574
Абе момичета,защо не ми се скарахте,че не съм дала никакво инфо за себе си ,изобщо не съм се усетила,а си пиша ли пиша  Crazy
От Габрово съм,на 23 години, втора бременност ,термин 28.10  Simple Smile
И добре дошли на новите момичета  Hug

# 575
И аз имам постоянен дискомфорт тип предменструални болки, но док каза, че е нормално. Гаденето при всеки е различно, така че няма гаранции.  От колко кг стартирахте? Аз много се притеснявам. Предният път бях 54кг и качих общо 25. Сега започвам от 64 :/ Много внимавам какво ям.

# 576
Добро утро момичета Simple Smile
Да Ви питам нещо, Вие каква фолиева пиете ? Моя доктор като му казах, че пия Неофолик, но обикновената, не мета, и той ми заяви, че все едно нищо не пия  Thinking Преди 4-5 години нямаше тази мета, и пиехме обикновена, и какво....сега голяма мода с тая мета  newsm78

# 577
Аз пия Фолацид  Peace

# 578
Аз пия Неофолик мета  по 1 на ден Peace

Хайде къде са мамите, които вчера бяха на преглед и стискахме палчета, да минат от тук с хубави новини  Whistling  Flutter

# 579
Добро утро и от мен-на момичетата който днес имат именници в семействата си ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН ТОДОРОВ ДЕНЕ Е ЗДАРВЕ И ЖИВОТ И ИМЕТО С ГОРДОСТ ДА СИ НОСЯТ   bouquet
Аз пия Неофолик мета  по 1 на ден
иначе днес съм по добре да си призная и ще се погрижа за себе си малко ,и после на имен ден
чакаме хубави новини
добре дошли на новите мами
и аз съм 63 кг

# 580
Добро утро момичета Simple Smile
Аз от вчера не съм яла нищо, снощи хапнах баница и си я върнах после  Mr. Green
Пия Фолацид по една таблетка на ден, а за килограмите - не ми се мисли, последните две години качих доста и стартирам от 74 кг.  Embarassed какво ще става до края незнам....., но важното е да родим здрави бебчета, пък после ще сваляме  Crazy Честит имен ден на именниците, да са ви живи и здрави   bouquet
Не знам изобщо какво ще хапвам днес, само като си помисля за храна и  Sick , мисля да си сваря картофи и по малко да хапвам, колкото да не припадна....

# 581
Добро утро,момичета
на всички с именници да са им живи и здрави Hug Аз също си имам Божидарка ,но ние празнуваме с баба й ,на която е кръстена на Йордановден ....
Аз пия Фолацид също ...
Вчера мина прегледът ми -в 9та седмица съм ,видя се оформено бебоче ....но няколко пъти ме стяга коремът и той ми каза да си продължа вагинално Утрогестана......но от него съм парцал.....и не знам какво да правя ....мислих ,че ще ми изпише магнезий ,но явно е рано....
С дъщеря ми от 4ти месец си пиех магнезий ,защото си бях с контракции и скъсена шийка ,но не съм пила нито Утрогестан ......Гинипрал взимах и от него ми беше много кофти ,даже от Но Шпа имам усещането ,че ми пада допълнително и без това ниското кръвно ......Та ще трябва да видя как ще го продължа тоя Утрогестан.
След седмица две кръвни изследвания ,ФМ и биохимичен скрийнинг ,който ще направя живот и здраве !
Дано е слънчев денят ви ,момичета! Hug

# 582
Добро утро!
Моята дъщеря от снощи е с висока температура и явно сме пипнали новия вирус. Добре, че майка ми ще я гледа, че не знам как ще се оправим. И по този повод трябваше да и кажа за бебо!
И аз пия метафолик по 1 на ден, но в една от другите теми, в които пиша четох, че приема на прогрстерон затруднявал усвояването на фолиевата, питах док и тя каза да взимам по 2 таблетки, тъй като излишната се изпишква.
Аз стартирам от 55 кг. и се надявам да постигна миналия резултат - 67 ама ще видим!

# 583
malachika, бързо да се оправя дъщеричката  Praynig

ichkata83, браво на оформеното бебоче  Heart Eyes

Аз преди 12 години стартирах от 48-49 кг. стигнах 61 кг., сега варирам между 49 и 50. Ще направя всичко, което зависи от мен, да не кача повече от 15 кг. Това ми е максимума, който си разрешавам   Grinning

# 584
Здравейте, момичета! Честит празник на именниците!
Вече не мога да си скрия коремчето. Досега ми се надуваше само вечер, но от няколко дни си го има и сутринта, а вечер е огромен. Много ми е странно, преди до 5ти месец хич не ми личеше, а сега още от началото на 3ти  Shocked Както и да е, това не е проблем.
Относно кг стартирах от 47, след това свалих 2 (които си ми бяха качени по празниците), а сега за 1 ден съм си ги върнала тези 2 кг  Shocked Много странно, уж си ям нормално. Определено ще внимавам какво ям през цялото време. Все пак ако се храня правилно и здравословно, дори да имам голям апетит, повече от 10-12 кг няма да кача. Та внимавам...
Аз пия Фолацид.

Общи условия

Активация на акаунт