Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

 • 17 фев. 2015, 22:35 ч.

Регресия

 • 83 195
 • 353
 •   1
Отговори
# 345
 • Мнения: 928
Направо я пиша тук, не искам да разпращам няколко съобщения, може да се окаже някакъв спам после. https://www.facebook.com/Регресия-129341603839925/

# 346
 • Мнения: 961

Не разбрах какво е контрулиращ ум...

Невъзможността да отпуснеш контрола, това всъщност е най-голямата спирачка при такива практики. Най-лесно мога да го обясня /защото, повярвай ми, по-лесно се "усеща", отколкото описва с думи/, е когато вместо да слушаш и следваш думите на водещия, ти просто си правиш твой сценарий и вместо мислено да отпуснеш левия крак, ти вече си отишла на ръката и се чудиш какво следва. Когато мислите ти препускат бързо и не можеш да ги забавиш. Когато не можеш да се концентрираш само върху едно нещо и бързо губиш фокуса, защото мозъка вече е препуснал към следващата мисъл. Хората, които умеят да се концентрират и да не разсейват от странични неща, по-лесно изпадат в медитация.

# 347
 • out of space
 • Мнения: 8 169
Благодаря!

# 348
 • Мнения: 20
Колко струва тази услуга? Някой запознат ли е?

# 349
 • Мнения: 413
Около 50лв. е личната, груповата около 10-15 лв.

# 350
 • Мнения: 274
Аз като че ли се спирам на Павлина Николова. Някой да е ходил при нея?

# 351
 • на село
 • Мнения: 46
Само да кажа, че ако имате "контролиращ ум" и не умеете да отпуснете контрола, регресията ще е неуспешна и ще сте си загубили времето.
Преди да ходите на групови такива, си пуснете някоя медитация от ютюб и вижте дали успявате да изключите.
Аз лично не мога.
Здравейте,
Бихте ли споделила примерна медитация. Открила ли сте нещо, което да е помогнало с този тип ум. Аз също съм така. Имам два неуспешни опита за регресия - една групова и една индивидуална. На мен не спира да ми говори вътрешният глас, мислите ми се отвличат в съвсем друга посока. Това, което ме посъветваха, е да балансирам ляво и дясно полукълбо на мозъка. Но досега не съм успявала да заглуша мислите и да вляза в медиатация.
Моля някой да споедели, ако е попапдъл на нещо работещо и полезно.

# 352
 • Мнения: 2 358
Днес бях на регресия - без хипноза.
...Та значи в един от животите съм била мъж в страна като Пакистан или нещо такова сухо и пустинно. Имала съм брат, който съм чувствала много близък. Той и сина му някак са ме измамили и дистанцирали. Но тъй като те са най-близките ми хора съм се чувствал игнориран и изоставен. Изпитвала съм тъга, мъка и неправда спрямо мен.
В следващ живот те отново са ме изоставили - чакала съм ги дълго, притеснявала съм се дали нещо не им се е случило. После съм разбрала, че просто са ме изостваили, отвели са детето ми, което също са изоставили на едно пристанище като слуга/ратай.
Не ги разпознах в този живот, но има модел, който се повтаря и явно в пореден живот не мога да го реша.

Та според вас как душата ми трябва да се справи, за да спре това монотонно повтаряне на един и същ проблем. Да спре да хленчи душата ми "Изоставиха ме! Изоставиха ме" и по-лошото да ги чакам като вярно куче  Rolling Eyes
Трябва да помислиш над повтарящото се. Щом нещо се повтаря, значи не си научиля някой урок. Може да трябва да се научиш да преценяваш хората, например. Вероятно истински близките ти и предани хора, са други, не тези, които ти си определила, като 'най-близки'.  И трябва да ги откриеш, те вероятно са около теб, но ти не им обръщаш внимание. Трябва да се научиш да познаваш, когато те мамят. Работи върху общуването с хората, развий психологически умения, изучи езика на тялото, за да познаеш кой е честен и кой лъже. Търси причината, заради, която някой те изоставя. Може да е някаква черта от характера ти. Преодолей я. Хвани трайна връзка с някого, изгради такива отношения, които почиват на взаимно доверие, т.. е. поне да знаеш, ако те изоставят, а не да научиш по др. канали.

# 353
 • Sofia
 • Мнения: 367
Здравейте,

отдавна никой не е писал нищо тук, но темата в момента стана актуална при мой близък. Къде бих могла да го заведа?

Предварително благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт