С коя програма четете книжки на телефоните?

• 5 939
  • 16
  •   1
Отговори
Не открих отговор на въпроса си.Може да ви се стори малко глупав,но скоро си смених телефона (с Андроид) за iPhone иии още не съм разучила с кои програми да чета книжки.  Blush Преди ползвах cool reader.Има ли някаква подобна лесна и лека програма за iPhone?
Благодаря предварително!   bouquet

# 1
Аз ползвам fbreader, но не знам дали става за твоя телефон.

# 2
  • Под кривата круша
Аз чета с iBooks Reader.
Много ми е удобна.  Peace

https://itunes.apple.com/us/app/ibooks/id364709193?mt=8

Последна редакция: сб, 21 фев 2015, 14:32 от Nadia`

# 3
Аз ползвам wattpad мисля че може да се изтегли за всеки телефон но не мога да се сетя къде. Това е приложение , където има книги разделени по категории , предимно на английски но има и на български   bouquet

# 4
Пробвах няколко различни. Най-доволна съм от ubreader и за сега съм с него.

# 5
Благодаря! В Аpp store има доста и не ми се искаше да свалям наред.Сега ще видя от тези,които вие сте препоръчали коя най-много ще ми допадне.  Hug

# 6
books мисля, че ми беше инсталирана на ipod touch-а
допълнителна не съм качвал

# 7
All reader , Prestigio reader  Peace Доволна съм и двете си имат силните страни, но повече ми допада първото приложение.

# 8
Здравейте!
Каква програма ми е необходима за да чета книги в PDF§

Предварително благодаря!

# 9
Отличен четец за Android е Aldiko. Отваря и pdf-и.

п.п. Сега видях, че в първия пост се пита конкретно за iPhone. Аз отговорих по-общо, според заглавието.

Последна редакция: вт, 14 апр 2015, 13:52 от Songes

# 10
  • София
Малко извън темата, препоръчайте ми софтуер за четене на е-книги на настолен компютър с Windows 7, БЛАГОДАРЯ !

# 11
  • Под кривата круша
Малко извън темата, препоръчайте ми софтуер за четене на е-книги на настолен компютър с Windows 7, БЛАГОДАРЯ !

Аз съм с XP и чета с Cool Reader.
Предполагам, че няма да има проблем да работи и с Windows 7. Peace

# 12

С две ръце за Calibre  Peace

На телефона и на таблета съм с Cool Reader   Hug

# 13
Аз на компютъра ползвам AlReader. Много хубав софтуер за четене е, но за съжаление не отваря всички формати. В този случай Calibre е най-подходяща, но пък за четене не е много удобна(поне на мен).
На телефона известно време ползвах Aldiko, но в крайна сметка го смених с Cool Reader и въобще не съжалявам.

# 14
на мене ми е трудно прелистването на Calibre
не знам защо

newsm78

Общи условия

Активация на акаунт