Новости на книжния пазар: скоро очакваме.../наскоро излезе...

• 190 411
  • 667
  •   1
Отговори
# 660
От Бард, нова книга на Фрида Макфадън

# 661
А аз се дразня, когато издават стари книги - пътеписи. Пример - Записки от една голяма страна на Бил Брайсън. Еднорог я публикуваха през 2017 г. Започнах да я чета и тя звучеше "остаряла". Когато погледнах се оказа, че е написана 1998! Затова гледам, когато взимам подобни, да са съвременни. Интересуват ме местата и хората сега.
Точно днес се чудех дали ще намеря да прочета Пътешествията на Марко Поло Simple Smile).

# 662
Здравейте, годината е към края си, надявах се на последни поръчки, но "Медноглавия демон" направо ми боде очите в списъка. Някой знае ли тази книга защо се появи на пазара за толкова кратко време и въобще ще я има ли отново, от издателство не казват нищо?
П.П.Ако някой пък желае да се раздели с книгата, да ми пише. Имам чувството, че са издали 10 бройки и това е, супер дразнещо.

# 663
  • София
Не можем повече да се сдържим да не ви обявим големите новини! 👇
Догодина М. Л. СТЕДМАН ще има нова книга! 💥💥 Авторката на световния бестселър СВЕТЛИНА МЕЖДУ ДВА ОКЕАНА след дълго затишие написа втория си роман, който ще издадем през 2026 г.
A Far-flung Life ни разказва за трагедията, семейството и непреходната сила на любовта. Действието пак ще се развива в Австралия, този път през 1958 г.
В началото на следващата година ще ви споделим още.

# 664
  • София
Кое е издателството?

# 665
  • София
О, извинявам се - Обсидиан.

# 666
  • Пловдив

Подбираме за вас най-доброто от скандинавския криминален жанр, и винаги се водим от една идея - да поддържаме вашето доверие в селекцията ни. Е, с това ново норвежко дуо вярваме, че целта ни е постигната. Представяме ви „Писъкът“ - първа част от нова криминална поредица
Можете да го поръчате от нашия сайт https://emasbooks.com/product/pisakat

Двама от най-обичаните норвежки криминални автори обединяват сили в „Писъкът“ – мрачното начало на нова приковаваща поредица. Взети заедно, книгите на Фиел и Хорщ са продадени в над 12 милиона екземпляра, а историята на Маркюс Хегер обещава да бъде нещо напълно различно от всичко, което сте чели досега.

След като приключва военната си служба, Маркюс Хегер намира спокойствие в новото си занимание – да обикаля Норвегия и да излъчва от студиото в кемпера си подкаст за истински криминални случаи. Сред тях е и случаят на седемгодишната Леа Фошберг, изчезнала безследно преди петнадесет години от градчето Фагернес. Тялото на Леа така и не е открито, но баща ѝ е осъден за убийството.
Подтикнат от изчезването на още едно момиче, Маркюс решава да проучи случая по-задълбочено. Сведения от надежден източник го навеждат на мисълта, че истинският виновник за отвличането и смъртта ѝ не е заловен. Какво всъщност се е случило преди петнадесет години в гората край китното норвежко градче Фагернес? Кой има интерес да потули истината? И докъде е готов да стигне?
Въпросите стават все повече, а отговорите все по-малко. Докато проучва, Маркюс получава изненадващо писмо от баща си. Пренебрегвал сина си години наред, разкаялият се родител предлага да разпита какво се говори зад решетките за случая „Леа Форшберг“. Но дали истината ще донесе смирение, или някои тайни е по-добре да останат в сенките на миналото?

# 667
  • Враца

Ето на това му казвам аз изненада. Без предварително обявяване, без реклами ... Тъкмо вчера довърших "Живак" и се ядосвах, че отново започнах поредица, която не е довършена и трябва да чакам за следващата част

Общи условия

Активация на акаунт