Много дъвкана тема... Изневярата.

• 37 811
  • 259
  •   1
Отговори
# 30
Остави приятелите и техните желания настрани. Нали няма те да живеят с него.

# 31
Негативна е много права Peace има такава порода мъже Peace
чаровни,манипулативни,омайващи и...големи лъжци
бягай докато можещ Peace

# 32
Негативна е много права Peace има такава порода мъже Peace
чаровни,манипулативни,омайващи и...големи лъжци
бягай докато можещ Peace

Лошото е, че знам, че е права. През годините бягах. Винаги е бил някак си "наоколо". Наблюдавал е връзките ми отстрани. Във времето, когато не сме били заедно. Като "гнойна пъпка", както той се изразява, от която не мога да се оттърва...

# 33
Отделно, че мисля за всички останали. Синът ми го харесва, родителите ми също Майка му е много готина жена, в отлични отношения сме, как да причиня на тези хора отново тревоги..., какво да им кажа...Те все още нищо не знаят, играем "щастливо семейство"... Ще има и доволни от развоя на събитията естествено, бившата му жена, която въпреки че е омъжена все още ни създава проблеми, и жените, които ми завиждат и искат да са на моето място...

Моля, не бъдете толкова добри към мен... Ударете ме, имам нужда да прогледна...

# 34
А, не се самообвинявай или питай "как" ще продължиш..
С времето всяка рана и обида избледнява, особено ако ти си взела решението.
И ако намериш начин да си запълваш ежедневието с работа или ново хоби, за да не изпадаш в много, много мисли.

Но - ако решиш да останеш - намери начин поне ти да отидеш на специалист. Ще ти помогне да продължиш и да разбереш защото ти се случват тези неща пак и пак. Не е драма, но вероятно причината е вътре в теб. Ще ти помогне да си простиш и да го приемеш такъв, какъвто е.
 Hug

П.С - само за себе си трява да мислиш..Wink

# 35
Мисля за специалист... Опитвам се да мисля какво е най-добро за мен. За него вече не мисля по този начин. Той ще си е добре до момента, до който му става.  Mr. Green

Но за родителите няма как да не мисля, те доста преживяха с развода ми и самотното майчинство... Свестни хора са, обичат се, държат се за ръка... Завиждам им, бих искала така да остарея...

# 36
. Завиждам им, бих искала така да остарея...

И все още имаш шанс!

# 37

И все още имаш шанс!

именно Peace
помисли хубаво ти какво искащ
цял живот да преглъщащ или да си щастлива?

# 38
Сложна ситуация, когато се налага да се съобразяваш и с близките. Разбирам те, но вече споменаха за породата. Няма да се промени, още повече, че си му и прощавала във времето.
Сетих се за една приятелка на майка ми, която имаше същия хубавец.
Веднъж на зададения въпрос, защо го прави - не  е хубава ли, не е добра домакиня ли, какво точно не харесва в нея, отговорът бил : Харесвам те и като жена и като домакиня, но да имаше поне ей толкоз чуждичко в тебе и показал нокътя на малкия си пръст, друго щеше да е.

# 39

И все още имаш шанс!

Може би Simple Smile На 40+ съм... Чувствам се млада, чувствам се хубава.... , знам какво искам на тези години, знам какво мога да дам... Не страдам от ниско самочувствие... Само това, че съм прекалено доверчива винаги ми е играело лоша шега...  Не съм убедена обаче, че има мъже, държащи на същите ценности като мен. В годините опитвах.., не се получи.
Сега отново съм на кръстопът и може би наистина проблемът е в мен. Имам явно прекалено много очаквания...

# 40
малко тъп въпрос,но коя зодия си-Везни,Водолей Thinking

# 41

И все още имаш шанс!

Може би Simple Smile На 40+ съм... Чувствам се млада, чувствам се хубава.... , знам какво искам на тези години, знам какво мога да дам... Не страдам от ниско самочувствие... Само това, че съм прекалено доверчива винаги ми е играело лоша шега...  Не съм убедена обаче, че има мъже, държащи на същите ценности като мен. В годините опитвах.., не се получи.
Сега отново съм на кръстопът и може би наистина проблемът е в мен. Имам явно прекалено много очаквания...
Нищо ти няма! В чудна позиция си!
И има такива мъже.
(и аз го намерих от третия път, на 40+;)

# 42
Сложна ситуация, когато се налага да се съобразяваш и с близките. Разбирам те, но вече споменаха за породата. Няма да се промени, още повече, че си му и прощавала във времето.
Сетих се за една приятелка на майка ми, която имаше същия хубавец.
Веднъж на зададения въпрос, защо го прави - не  е хубава ли, не е добра домакиня ли, какво точно не харесва в нея, отговорът бил : Харесвам те и като жена и като домакиня, но да имаше поне ей толкоз чуждичко в тебе и показал нокътя на малкия си пръст, друго щеше да е.

Със сигурност тук има хора, попадали във всякакви ситуации. Има хора всякакви. Не съм на 20 г. тепърва да откривам света и той мен. И въпреки всичкия ми опит с боклуци и всякакви мъже, смея да твърдя, че съм се чувствала единствена с него.
Повтарям се. Не знам как го прави. Пошло е, осъзнавам го. Аз съм една от всичките, просто съм законна. Но никаква разлика. Аз му пера чорапите, всъщност пералнята. Разлика между мен и останалите няма. За него.

Наистина искам грубо мнение. Честно. Трябва нещо да ме събуди.

# 43
В никой случай не обвинявай себе си за постоянните изневери на мъжа си.
Щом това е било причина и за края на първия му брак, не смятам, че вината е в теб.

# 44
В никой случай не обвинявай себе си за постоянните изневери на мъжа си.
Щом това е било причина и за края на първия му брак, не смятам, че вината е в теб.

Ами той каза да потърся вина в себе си. Ок, отчетох, секса е бил малко, по неговите стандарти.
Говорили сме си в годините, питала съм го, всичко е ок., щастлив е, нищо не му липсва. Изведнъж, секса бил малко... ИЗлиза, че е по-лесно да потърсиш навън, да положиш усилия да се случи, отколкото да предразположиш съпругата си....

Отворена съм към експерименти. За нас табута в секса няма. Познаваме се отдавна.

Общи условия

Активация на акаунт