Операция на щитовидната жлеза -10

• 108 445
  • 913
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна
Христос Воскресе!Да сте живи и здрави!

# 211
  • Милано
Христос Воскресе!Да сме живи,здрави,късметни и обичани!

# 212
  Христос Воскресе!Здраве и късмет!

# 213
  • Варна
Христос Воскресе! Живи и здрави!

# 214
Христос  Воскресе!  Здраве,  щастие и късмет.

# 215
  • Варна
Христос Воскресе !
Аз ви пожелавам най-вече здраве.
Извинявам се за маймуницата.Бях в Троян малко да отдъхна.
missNoir дано да си ме разбрала.Когато имаш възможност и желание пиши как са се случили нещата при вас.Случайно ли го открихте,стадий абе всичко,което се сетиш.Дано не досаждаме на останалите момичета.

# 216
  • Варна
В сряда мъжът ми е на консултация при проф.Пандев и като чуем неговото мнение ще пиша за всичко Simple Smile

Нашите кумове са от Троян Simple Smile

# 217
  • Варна
В сряда мъжът ми е на консултация при проф.Пандев и като чуем неговото мнение ще пиша за всичко Simple Smile

Нашите кумове са от Троян Simple Smile
Сега виждам,че сте от Варна.Общо взето вървите по моите стъпки предполагам.
Що не казахте да пратя поздрави на кумовете.
Какъв сняг ме валя не е истина.Тръгнах от тук пролетно и се озовах в сняг до колене и всичките по маратонки  ooooh!

# 218
Поне сте сменили обстановката. Ама лошо, че е било студено. Аз пак не съм добре нещо. Не знам от синузит ли е , от какво е, като почне да ме боли глава, на пристъпи. Все след обяд ми се случва, утре пак ще ходя на УНГ. Вече ми писна.

# 219
  • Варна
Поне сте сменили обстановката. Ама лошо, че е било студено. Аз пак не съм добре нещо. Не знам от синузит ли е , от какво е, като почне да ме боли глава, на пристъпи. Все след обяд ми се случва, утре пак ще ходя на УНГ. Вече ми писна.
Кръвното ?

# 220
Абе малко е високо и то 130  на90 на 100 долната висока граница. Бях свикнала да е ниско , сега ще го следя...

# 221
  • Варна
Момичета на 07.05. си записах час при проф.Хаджиева,дано да ме успокои,че всичко е наред.
Честно да ви кажа вече съм изморена и доктор не искам да видя.Придобих синдрома на бялата престилка.
missNoir дано проф.Пандев ви е успокоил и ви е дал съвет как да действате,че това най-много тежи-лутането и чуденката на къде да поемеш и дали вземаш правилното решение.Чакаме новини Hug

# 222
  • Варна
Довечера е часа при проф.Пандев. Ще пиша. На нас мира не ни дава този проклет ПЕТ скенер  Mr. Green

Намерих в нета едно официлано изследване на провежданите у нас нуклеарно-медицински изследвания през един дълъг период от години и там пишеше, че процента на изследванията с него лека-полека спадат, защото броят им зависи от държавната дотация за него...нещо в този смисъл.

Смятайте, момичета за какво става въпрос и защо ние подозираме, че трябва на всички да се прави това изследване, а не да се премълчава и обяснява, че при тази диагноза няма нужда.

Но, ще видим все пак Пандев какво ще каже. Може и ние да разсъждаваме грешно.

# 223
 и според мен няма нужда, сцинтиграфията е достатъчна.
Но - ако пет-скенера ви го правят по каса и не плащате е за препоръчване - то е ужасно скъпо и си заслужава, а и доколкото знам е по-малко облъчването.
Ако нямате направление за ПЕТ-скенер се съмнявам да се уредите само заради карцином на ЩЖ.

# 224
  • Варна

Ако нямате направление за ПЕТ-скенер се съмнявам да се уредите само заради карцином на ЩЖ.

Фри   bouquet
Каза го все едно имаме хрема  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт