Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои от лечебните методи, обсъдени във форума?
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какви са някои често срещани симптоми, които участниците във форума изпитват?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои от лечебните методи, обсъдени във форума?
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
-
Какви са някои често срещани симптоми, които участниците във форума изпитват?
-
Какви са някои от проблемите, свързани с лечението на щитовидната жлеза, обсъдени във форума?
-
Какви са последствията от приемането на твърде много лекарства за щитовидната жлеза?

. Нещо взех да вдигам пак кръвно и се чудя дали хормона не ми е много , ендото ми каза от май 5 дни 75 мг , два 100 сега е обратно. Та се чудя дали две седмици да не избързам с обръщането. имам чувството че откачам както бях лятото сърцебиене , кръвно, неспане, адско главоболие от едната страна само и сега е така , ама от ляво не от дясно ме боли тогава ТСХ ми беше 0,3. та чудя се дали и сега не ми е в повече хормона. За треперенето на зрението прочетох , че е перде и се проявява и при хипокалцемия и хипопаратереодизъм. Аз си го намерих в нета, а всеки лекар до сега ми вика , не може от калций промяна в зрението. Не ми се говори просто, толкова притеснения и дано е от това де , надявам се. Оплаках се и това е