Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои от лечебните методи, обсъдени във форума?
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какви са някои често срещани симптоми, които участниците във форума изпитват?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои от лечебните методи, обсъдени във форума?
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
-
Какви са някои често срещани симптоми, които участниците във форума изпитват?
-
Какви са някои от проблемите, свързани с лечението на щитовидната жлеза, обсъдени във форума?
-
Какви са последствията от приемането на твърде много лекарства за щитовидната жлеза?
. Какво точно да правиш, спреш ли го тсх ще се качи над норма. колко еутирокс пиеш....
То бива главоболие,бива,ама цяла седмица ме мъчи.....то това на нищо не прилича.Освен това реших ,че ще играя в нов сериал......сега на дневен ред е холестерола,реших че в висок,по този повод цялото семейство е на диета
. Сега няколко дни главоболие и пак беше кръвното, сега пак си пия лекарствата за кръвно, бях ги спряла, ама сега пак по половинка берлиприл пия.
.В момента пия 50 мг и така до декември но като ви чета то моите са бели кахъри.Успех на всички а аз ще продължавам да ви чета и да ви съчувствам