МОНОДИЕТА - тема 11

• 82 241
  • 743
  •   1
Отговори
# 420
Здравейте мили момичета,искам и аз да се отчета и да споделя,че четейки вашите резултати стимула ми е голям.Та за протокола започнах диетата 112кг днес ми е пети ден 1-зеленчуци и салати резултата до днес е -5 килограма аз все пак имам да свалям доста а и сигурно съм на тежката дама сред вас. Пожелавам много минуси и с лекота да достигнете желаните килограми.

# 421
Gelika2,  би ли споделила режима си?
Както е писала след мен Г-жа Рамацоти може да се яде всичко без хляб и всичко от брашно, без ориз, без картофи,  без бобени зърна.  За гъбите няма проблем, може би така съм го написала в предишната тема, че е прозвучала все едно са забранени, но не са. Започнах с монодиетата, дадем ми добър тласък, но установих, че не ми се отразява добре, бях отпаднала и много гладна, а когато човек се чувства така организмът му е под стрес и йо-йо ефекта след това е гарантиран. Този режим съм го правила преди време, наистина дава много добър резултат, и за пореден път се убеждавам, че нищо друго не ми дава този резултат, поне при мен.  Съветът ми е да го опиташ, според мен няма да съжаляваш.

# 422
Здравейте и от мен  bouquet
първи ден на втората врътка и отчет Simple Smile
От 94 та 88кг., мерки не съм мерила, но минах на дрехи които не бях носила от месеци. Ще продължа както е по диета - още 12 дена и два дена почивка.
Успех на всички Hug

# 423
amapola , ето линка от темата в която подробно съм писала за режима.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=834003.105;topicrefid=20

# 424
Момичета имам нужда от съвет относно диетата ми. 24 ден ми свършва на 6 април и следват 2 дни почивка. Много съм доволна от резултатите на кг не съм се мерила но от корем, засега имам 5см, а от бедро-3 .. Но искам да направя още 24 дни, нооо знаете идва велик ден на 12ти, събираме се семейството и просто няма как да ям моркови или там каквото се пада .. Та според вас какво да направя , че да има ефект:
1. Да я започна на 8ми и на 12ти да прегреша и да си започна на следващия ден , на храната която следва
2. Да изчакам да мине и да я започна не на 8ми, а на 13ти Sad

п.с. На диетата на Червенкова съм

Последна редакция: нд, 29 мар 2015, 21:10 от mami778

# 425
Аз бих започнала на 13ти, за да дам малко пауза на организма да задържи свалените кг и да си хапна каквото ми е липсвало. Но не съм спец в диетите, просто това е моята логика

# 426
Момичета, аз  бях до тук с диетата на В.Ч. Днес ми беше вторият плодов ден. Малко  остана , но  не мога.
Днес следобяд ми прилоша. Имах чувството, че всеки момент ще припадна. Бях жълта като платно, гадеше ми се, сърцебиене. Не е от глад, защото  постоянно  хапвам. Предположих, че кръвната ми захар е паднала ...и така се оказа. Лапнах една лъжица захар и след половин час дойдох на себе си. Съжалявам много. Така се бях амбицирала, но  организмът ми не понася този режим.
Не го пиша, за да ви демобилизирам, а за да знаете, че и такъв проблем може да се появи.
Продължавам на 90-дневната.
Ще ви следя и може  да се включвам в темата.

# 427
Момичета, привет отново! На моно 6х2х2 съм на рибните дни и това е ужасноооо!!!! Някой има ли идея, може ли да се заменят с нещо друго за хапване?  chef

# 428
mami778 Според мен също я започни на 13. По-добре си почини 1 седмица, през която хапвай, но внимавай какво и в какви количества и от 13 я започни наново, когато знаеш, че нямаш "пречки" пред себе си. /Великден може да е само 1 ден, но както всички знаем по български продължава по повечко, докато минем през всички роднини, гостувания и т.н., или поне при мен е така Laughing/
amapola Много съжалявам, че така се е получило  Sad Дано вече да си добре  Hug Подкрепям решението ти - щом се отнася до здравето то винаги трябва да бъде на първо място и да сме безкомпромисни към него. Успех на 90ДД  Hug
Lup Мисля, че ако замениш с варени яйца няма да бъде проблем. Моята съквартирантка направи 12 дни на диетата на Червенкова и замени рибата с варени яйца и пак имаше резултат.  Heart Eyes

Моят ден на варени картофи днес беше успешен. Изядох около 1,200кг. Вечерята ми беше в 19.00ч.
След малко мятам и чая и отбелязвам днешният ден като успешен.  Peace

# 429
Здравейте момичета,хубаво 5 ден от диетата и 2кг надолу.За сега добре,а какво ще се случи като свърши диетата? Какво да хапвам за да задържа килохтамите.Моля момичета които са я свършили да кажат как са продължили. 🇽🇴🇽🇴

# 430
Браво, TheOneS , упорито момиче си!  bouquet

Luр, аз замених рибата с яйца. Peace

# 431
Аз след диетата се храня изцяло разделно. Всякакви сладки, тестени неща за извън менюто. Наблягам на салати, фрешове, веднъж седмично (понеделник) ще си правя разтоварващ ден. Като цяло гледам и порциите да бъдат по-малки. Днес най-накрая имах шанс да се претегля и от началото на режима на В.Ч. плюс няколко дни захранване съм около 7-8 килограма по-малко. Според мен ако и захранването е правилно направено също могат да се свалят килограми. Втората врътка смятам да я направя след Великден.

# 432
И аз днес се храних разделно. Първи ден след диетата.
Така мисля да бъде по принцип. Peace
Аз хляб не ям поне от 5 години, тестените изобщо ги подминавам, газирано, солено и пържено не консумирам, само шоколадът ми е любим! Heart Eyes

# 433
DeVa® Благодаря ти  Hug Heart Eyes П.С. Моите хранителни навици са 1 към 1 с твоите..Всичко "вредно" мога да откажа, но пустият му шоколад ми е най-голямата слабост и любов...  Mr. Green

# 434
Аз също в първата 12ка замених рибата с яйца (и не само варени) и ефект имаше..мисля и сега като дойдат дните за рибка пак да съм на яйца Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт