За дата ще е интересно кой ще спечели.
Мм си е пожелал на РД му. Аз мисля до 15 , че все ще се реши да иЗлиза.Вкъщи залозите почнаха.
Всички болни сладури да оздравяват! Вио давай му чай с мед , Кис. Мляко с бисквити щом отказва друго.
Ще видим тази нощ как ще е, но както и да е, утре сме при личната.

Не, Луси, Флото се изгърби от работа
. Къщата с измити прозорци,( всяка година брат ми ми помага с това, да измие прозорците, а те са 8 на брой ) половината почистена, другата половина чака. ММ разкопа един участък, ще се прави на градинар. Но при нас е доста хладно, та ще садим разни разсади и семки след някой и друг ден. Аз запретнах ръкави и крачоли та оплевих цветната си градинка, но и аз не успях да доведа нещата до край. Накрая съвместно се борихме с косачката, та окосихме половината двор. След два дни заминавам да довърша започнатото и недовършеното. Тогава ще рапортувам, че съм си свършила работата на 100%. Резултата е, страхотна мускулна треска, движим се като робокопи, или как беше приказката за каплите. 
Избирам 9.05. - Денят на победата и Празникът на Европа и 24.05-Празник на славянската писменост. Когато и да дойде щъркелът, няма значение. Важното е всичко да мине добре. Англичаните казват: Всичко е добре, когато завърши добре. 
.

. Разписвай се по- често. Твоята принцеса да се оправя скоро.

браво за градинката! Да оздравява и твоята сладурана, че много й се насъбра 
ама друго излиза...и така все сме "разцентровани капли" 

дано всичко бързо се оправи и при теб
Липсваш в темата 
Ама само ходя и броя лилиумите още колко трябва да се покажат и какво ново е цъфнало- не става само със стоене.

Препоръчани теми