Домакини 49/ Великденска

• 45 947
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
Лейди залагайте. За име аз вече казах буквата.
За дата ще е интересно кой ще спечели.
Мм си е пожелал на РД му. Аз мисля до 15 , че все ще се реши да иЗлиза.Вкъщи залозите почнаха.
Всички болни сладури да оздравяват! Вио давай му чай с мед , Кис. Мляко с бисквити щом отказва друго.

# 586
Ванко започна да хапва по малко, живна, не е вдигал температура повече от 24 часа. Дори излизахме навън на въздух, та и един сладолед изкрънка  ooooh! Ще видим тази нощ как ще е, но както и да е, утре сме при личната.
Тити, до 15 викаш, а? Личи си, че нямаш търпение. Айде аз залагам на 12 май. Не знам защо, ей така ми дойде отвътре  hahaha

# 587
  • София
Вио, не може да нямате прясно мляко. За компреса с извара трябва съвсем малко - около 300 грама мляко. Като заври - пускаш около 70 грама оцет - става извара много бързо. Браво на Ванко.

Тити, аз залагам на 27 май.

# 588
  • София
Привет момичета. Вярна е поговорката: Да не ти се случва това, дето ти го мисли майка ти, ами да те стигне това, дето ти го мислят в темата Wink
LUSS, какво ли си казваш? Флото, яла, преяла се търкаля като лоена топка... Joy Не, Луси, Флото се изгърби от работа Sad. Къщата с измити прозорци,( всяка година брат ми ми помага с това, да измие прозорците, а те са 8 на брой ) половината почистена, другата половина чака. ММ разкопа един участък, ще се прави на градинар. Но при нас е доста хладно, та ще садим разни разсади и семки след някой и друг ден. Аз запретнах ръкави и крачоли та оплевих цветната си градинка, но и аз не успях да доведа нещата до край. Накрая съвместно се борихме с косачката, та окосихме половината двор. След два дни заминавам да довърша започнатото и недовършеното. Тогава ще рапортувам, че съм си свършила работата на 100%. Резултата е, страхотна мускулна треска, движим се като робокопи, или как беше приказката за каплите.
МА КО, на 9-ти май съм в Брезник, на купон по повод абитуриентски бал на роднинско дете. Нищо не пречи и на 24.05 да скокна до там. Simple Smile
Пътешественичките дали се прибраха?
TITI 888 в далечната 1994 предсказах на нашите национали по футбол, че ще играят в САЩ на рожденият ми ден и то взе, че се сбъдна. Играха на 13.07 с Италия. След това ме обявиха за талисман на отбора. Първият ми зъболекарски кабинет беше на Централния вход на Стадион Васил Левски, та не беше никакъв проблем да присъствам на мачовете. Веднаж не отидох и паднаха. Та да си дойда на думата. Казват мои приятели, че имам пророчески способности. Моите прогнози са две Simple Smile Избирам 9.05. - Денят на победата и Празникът на Европа и 24.05-Празник на славянската писменост. Когато и да дойде щъркелът, няма значение. Важното е всичко да мине добре. Англичаните казват: Всичко е добре, когато завърши добре. newsm10
Желая ви лека нощ...

# 589
# 590

Ранно пиле и т.н. От мен кафе и закуска и отивам на работа. Стиснете палци, че от днес 15 дни ще отсъстват и двете ми колежки и ние с колегата ще сме Слънца, огряващи навсякъде. Дет се вика ако полудея, тъкмо няма да има нужда да сменям професията - само ще сменя заведението с едно много подобно Mr. Green
Чета ви, мисля ви, всички болнички дечица и по-големи такива да се оправят, бебка - когато си реши, чакаме я Heart Eyes.
Не ми се пише все още тези дни, но ще съм наблизо с кафенцата Hug

# 591
Добро утро от мрачен Казанлък. Пия кафе и ви чета, а Гого играе. Пуснах пералнята, а след малко ще измия и съдовете. Ние сме в трескава подготовка за 6-ти. Правя списъци, планове...празник.  Simple Smile
И ние много работихме почивните дни с ММ. Правихме разместване на мебелите вкъщи, подреждане, чистене.
Тити, аз залагам на 13- ти май. Тогава е роден Гого и предлагам същата дата.
Дамчо, лека работа ти желая. И не каза да пускаме ли палците и имаше ли полза от тях.
ЛусHug
Вио, да оздравявате бързо.
Джей, и за вас същото.
Бонболинка, Hug. Разписвай се по- често. Твоята принцеса да се оправя скоро.
Смърфи, страхотни снимки.
Фло, спорна седмица ти желая.
Ма коHug
Славчето и Марчето ги чакаме с разкази за почивката в гръцко.

# 592
Добро утро и от мен  Heart Eyes
Нареждам се веднага на кафенцата и благодаря за страхотните пожелания на Лус!
Вио чудесно си направила със сладоледа! И преди писах - на възпалено не се слага топло. Незнайно защо сме възприели, че на възпалено гърло се слага загреваещ компрес и се пие топъл чай...Сладоледа е перфектно облекчение за възпалено гърло и температура. Ако сливиците имат гнойни налепи - студена/не ледена/ кока-кола на малки глътки. Моето дете реагира като Ванко на нестабилното време - пролет и есен докато не се стабилизира времето прави едни такива реакции, които обикновенно са за макс. 2 дни.
Бонболина   bouquet браво за градинката! Да оздравява и твоята сладурана, че много й се насъбра  Hug
Фло много смело реши, че можеш селска работа да свършиш на 100%  Joy ама друго излиза...и така все сме "разцентровани капли"  hahaha
Дами дано да ти е леко напук на отсъстващите колеги  Praynig  bouquet
Тити аз съм за 14 май - имам страхотна приятелка роден тогава. Въпреки, че мм е зодия близнаци - на мен на сърце са ми телците - нали съм коза  Joy
Джейми  Hug дано всичко бързо се оправи и при теб  Praynig Липсваш в темата   bouquet
При мен напече слънце и е време за простиране. При нас е почивен ден и малкия още спи  ooooh!

# 593
 Хайде да си взема от тези прекрасни кафета.
Аз от днес почнах малко физиотерапия-лявата ръка не мога да я вдигам и извивам на зад.Личната оня ден ме прати на снимка -имала  съм нещо ама какво така и не запомних.Сега ще стана като нова. Wink Mr. Green
Тук топло,градинката си иска своето-поливане,копане,плевене. Hug Ама само ходя и броя лилиумите още колко трябва да се покажат и какво ново е цъфнало- не става само със стоене.
Днес ще видя нещо да сготвя и после вън на двора пак.
Смърфи видях аз красивите снимки.  bouquet
Тити когато дойде бебо тогава,видях и аз новата прическа на Емо и клипчето. Heart Eyes
Стади браво на вас с мм,а аз още се ослушвам  за бала. newsm78
Вио как сте с Ванко?Какво стана и с племенницата?
Пожелавам на всички една успешна седмица!!!
Скрит текст:
да сте здрави като този бял здравец  Laughing

# 594
Писе, пракрасен здравец - а дано да ни върви на всички на здраве и късмет с него! Стади, колежке мила, още се нуждая от палчета, ама то както е тръгнало при мен артрит ще хванете. Благодаря, че ме мислиш Hug И аз ви мисля, всички дето не пишете - как сте, драснете някой ред...

# 595
  • София
Мили момичета, от два часа се каня да приготвям вечеря, но до сега - нищо. МОтам се из темите, чета, пиша, забавлявам се. Бях при бабите от КГБ, бях при милитъри гърлите, вас ви изчетох, но не е честно само да съм читател. Ще се разпиша и тук, пък дано успея да изпържа едни картофени кюфтета и да нарежа салатата. ММ тази вечер се прибира късно от Летището, та ще имам време и с вас да поговоря Simple Smile

ДАМ4О, така или иначе артрита няма да ни се размине, ами поне на теб да свършим работа. Стискам палци и на ръцете, и на краката. Дано да стане това, което искаш.

ПИСЕНЦЕ и аз съм голям почитател на лилиумите. И аз като теб залягах на вилата, оплевих ги, преброих ги. Високи са вече 15 см. имам почти 70 броя. Преди 3 години ми ги донесе една приятелка рускиня и ми ги насади. По-точно, тя донесе около 20 - 25 луковички и те сега се размножават.

LADIBIRD, няма край този агрофитнес. Аз с други насаждения не се занимавам. Само с цветята. Седя на една дебела възглавница и плевя. Плевя и си мисля: Какво ли ще кажат бабите, като ме видят в тази поза. А те ми дават кураж: ПлЕви, плЕви. Оно може и легнало, само да е почистено. Е, значи имам още варианти. Като ми писне седнала да плевя, ще се пробвам легнала и после ще споделя опит с вас Joy
Ей ме на със шанцовия инструмент в цял ръст Wink

СТА_ДИ, благодаря, за пожеланието. Дано да ми е спорна седмицата, че колко работа имам...

ЛУС, чак сега смогнах да си взема от кафето. Нищо. Ще го пия студено, да не ми се образуват бръчки Wink

Вече няма на къде. Отивам да приготвям прословутите картофени кюфтета cook

Последна редакция: пн, 04 май 2015, 22:06 от Flo 51

# 596
  • Fort Worth, TX
Привет.
Тити аз залагам, че твоето бебе ще ми е астрален близнак.14 май ще  е. Grinning
Люске, няма да идвам, но съм за по въпроса.Допълнително ще се уточним.
зА СЪжаление нямам време да влизам от работа и дом. задължения.Бъдете здрави.
Смърфче, прекрасни снимки.Целувки на всички.

# 597
  • при късмета
Аз като надуша картофени кюфтета и веднага пристигам
Фло, какви кюфтета по това време? Аз като се захвана с тях, половин ден не ми мърда. Специалитет са ми и по-малко от 30-40 не правя, а и не са малки. Като се наканя да правя всичко друго зарязвам.
А в Брезник по баловете е ужас. Няма къде едно кафе да изпиеш, всичко е пълно. Както знаеш абитуриентите са само един випуск, но там празнуват годишнини от техните балове, хора от 30ти набор насам. Евала им правя за организацията и постоянството, всяка година се събират и целия месец, всички заведения са пълни.
Добре, че тази година 24ти е неделя и вечерта няма да сме там, ще се прибираме
Ста ди, много празници ви чакат. Хубаво да си изкарате
Джей, обаждай се по-честичко
Дами, няма да се предаваме и ще стискаме палците колкото е нужно
Писе, няма ли да ни подскажеш нещо за бала? Рокля, прическа. Дано те отпусне от физиотерапията
Калинче, как ти се отрази почивния ден днес?
Смърфи, ти къде се изгуби?
Вио, как сте?
Тити ти сега да не ни изненадаш и да стискаш до юни  Laughing
Люска  Hug

Днес като ги нямаше моите се развредних и чистих, докато нямаше кой да ми пречи. Раздигам, изхвърлям счупени играчки, прибирам по малко дрехи и основно изчистих с прахосмукачката. Още съм уморена  Laughing
Сега крак връз крак, ама пия безалкохолно

# 598
Здравейте и от мен!
Беше дълъг и изморителен ден!
Поооправих вкъщи , метнах няколко перални, сушилни и миялни. Всичко на пълно обороти.После с Емо ходихме на Макдоналдс от там до един магазин. Прибрахме се за 10 Мин и излизахме на парка. Прибрахме се , полежахме и се метнах да готвя. Току що изгладих и вече се опънах.

# 599
Ма ко нищо чудно тук масово се преносва. Незнам на какво се дължи. Ама с 2 дете ме съмнява. Ще прибягна до всички методи ако не иска до 29 Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт