Надявам се, че хапна една баклавичка и за мен, или едни скаридки, тиквички...?

или две торти прави? Френсаката у дома много се хареса, но ми е по-трудоемка и я правя по-рядко, докато с дулсето я правя често, че става "бързо, лесно, вкусно"!!! Хубав празник сте имали!
Разрешават ли им телефони? Тук не разрешават дори когато са за по-дълго време на лагер - всяка вечер има съобщение в туитър за изминалия ден и снимки, но нямаш контакт с детето. Моя син дори и не се е сетил за нас 
ще има край разбира се! Сега на лято хуквайте пак на палатка, солената вода върши чудеса! Дано тм се оправи бързо
дано тази година стане!
дано заедно с Вио сте на дълъг път
Пожелавам ти Сашко бързо да израсте болестите на детската градина! Много хубава лятна ваканция си планирала 

От сега съм започнала да правя график на дните и къде какво има да се оправя...то като гледам май до плажа няма да стигнем...На финала май ще стане - бързо да се прибираме, че да си починем....
След престой от 2ч в хладилника е фантазия! Това ми беше любимия летен десерт за горещините. Пък и както казва Марче - "бързо, лесно, вкусно" За днес още нямам идея какво да готвя - почна да ми писва всеки ден да е различно, но домашните така съм ги научила - не повтарят ядене
дет се вика - да си имам проблемите...

ей ме и мен.Снощи след прекарани 28 часа в автобус се прибрахме с щерката от Германско и днес дремя на работа.
И то не само веднъж.
на всички
или две торти прави? Френсаката у дома много се хареса, но ми е по-трудоемка и я правя по-рядко, докато с дулсето я правя често, че става "бързо, лесно, вкусно"!!! Хубав празник сте имали!
вкусна е да има да взима мъжа че бил силен аромата на канела , ще си я ям днес че утре нали трябва друго да мисля , утре имаме годишнина от сватбата , още не знам какво ще приготвям хем и за мен и за тях
води се сватба на цветя кумовете няма как да поканя , та сами ще сме отново .
взех да забравям, а да Дамчо май днес пак беше с натоварена програма , свят ми се зави като се сетих за 9 ти часа . 
Препоръчани теми