Домакини 49/ Великденска

• 45 944
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
  • София
..............
Надявам се, че хапна една баклавичка и за мен, или едни скаридки, тиквички...? Heart Eyes
Ма мила ми , другарке, ти съмняваш ли се...що кафе изпих заради вас, що кадаифя изрупках, що колокитачки  / демек, тиквички/ хапнах + патладжани, скариди, рибоци...ударих и по някое и друго Узо за разкош....не съм ви забравила.  Heart Eyes

# 631
  • София
Добро утро, момичета!

Марче, добре си дошла! Радвам се, че изкара добре!!! Hug

Креми, Виоfingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 632
  • Fort Worth, TX
Добро утро.Все още не знам резултата.Вчера Лейди ме пита за отпуската.Резервирано е вече.Отиваме на Арапя цялата компания.Само с малките деца ще сме всичките.Много се рсдвам, че си напаснахме всички отпуските.Вио, чакам да споделиш.

# 633
Добро утро! Луси е ранобудна и вече е сервирала кафенце:)
Със закъснение да честитя РД на Мушкатова и да кажа, че ни липсва. Добре завърнала се на Марчето. По повод казаното за БГ и останалия свят - имам приятел, който живее 50/50 тук и в Швеция, та той при сегашното си връщане и сблъскване с куп неуредици каза, че да обичаш България е като Стокхолмски синдром - много вярно и на място.
Хубав ден, макар и да се очертава дъждовен!

# 634
Добро утро момичета   bouquet
Лус благодаря за кафенцето! Тортата изглежда прекрасно, но ние не сме любители на спанак, лапад, коприва и ще я пропусна...
Хортензия честит рожден ден на патерица  Heart Eyes
Джейми ти френска селска ли направи с дулсе  newsm78 или две торти прави? Френсаката у дома много се хареса, но ми е по-трудоемка и я правя по-рядко, докато с дулсето я правя често, че става "бързо, лесно, вкусно"!!! Хубав празник сте имали!
Мони първия път е така..., но като се прибере детето щастливо и всичко ще забравиш  Heart Eyes Разрешават ли им телефони? Тук не разрешават дори когато са за по-дълго време на лагер - всяка вечер има съобщение в туитър за изминалия ден и снимки, но нямаш контакт с детето. Моя син дори и не се е сетил за нас  hahaha
Вио  Hug ще има край разбира се! Сега на лято хуквайте пак на палатка, солената вода върши чудеса! Дано тм се оправи бързо  Praynig  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover дано тази година стане!
Смърфи какви ги сътвори за Жоровците? Направи ли и другия подарък?
Креми  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover дано заедно с Вио сте на дълъг път  Praynig Пожелавам ти Сашко бързо да израсте болестите на детската градина! Много хубава лятна ваканция си планирала   bouquet
Марче добре завърнала се   bouquet
Не ме плашете таке бре хора - от 2г. не сме се прибирали..., а ни чакат куп чужди бакии за оправяне  ooooh! От сега съм започнала да правя график на дните и къде какво има да се оправя...то като гледам май до плажа няма да стигнем...На финала май ще стане - бързо да се прибираме, че да си починем....
Ма ко вчера от много мислене за десерт, най-накрая забърках кисело мляко с изцеден лимон + настъргана кора+кафява захар и ред бишкоти, ред крем  hahaha След престой от 2ч в хладилника е фантазия! Това ми беше любимия летен десерт за горещините.  Пък и както казва Марче - "бързо, лесно, вкусно" За днес още нямам идея какво да готвя - почна да ми писва всеки ден да е различно, но домашните така съм ги научила - не повтарят ядене  ooooh! дет се вика - да си имам проблемите...
Пожелавам ви спокоен, усмихнат ползотворен ден   bouquet

# 635
  • при късмета
Привет!
Криво ми е, бясна съм, място не мога да си намеря, толкова съм побесняла. тия в общината са идиоти и толкова са ме вбесили, че дело си мисля да завеждам. От столична и там са идиоти. Едната юристка, която е гледала жалбата, е погледнала само и единствено един документ от всички подадени. Другата горе долу се съгласи, че съм права, ама нито може да изложи колежката, нито тя се занимава. Побесняла съм.
До омбудсмана и съда ще стигна и да си скъсам нервите ще е на моето  #Cussing out
Оплаках се
Вио, да се оправяш и казвай по-често как сте

Главата пак ме заболя и ще полегна докато стане време за шефа. навън на градушка мирише, дано ни се размине

# 636
  • Fort Worth, TX
Засега нищо.Имам ли инфо веднага ще ви пиша за резултата.Бях на фризьор.Подстригаха ме, боя и изсушаване.Сашо каза, че не съм била хубава. Mr. GreenОпределено не мога да си налучкам последните пъти цвета.Надявам се следващия път да стане това което искам.Днес се надявах да поспя , но Сашо скокна в 6 и каза:Вече мамо е светло и не се спи. Mr. Green
Дано не завали, че нещо не ме свърта вкъщи.

# 637
  • гр.Варна
 Party ей ме и мен.Снощи след прекарани 28 часа в автобус се прибрахме с щерката от Германско и днес дремя на работа.
Беше страхотно.На 01.05 в 15:30 пристигнахме в София ,хвърлихме багажа в хотела и си плюхме на петите.Голяма разходка ударихме.Накрая завършихме вечерта на Витошка с кана домашна лимонада с мента и торбичка донати. Laughing
На 02.05 сутринта в 6ч отпрашихме вече към Словения.Влюбихме се в гледките от Хърватска и Словения.Толкова са напред тея хора ,че чак ни се ревеше гледайки през прозорците на автобуса.Вечерта пристигнахме в градчето Крани и си направихме една чудна  разходка по центъра.После програмата се зъвртя по план и ей ме отново в България с тъжен поглед и пълно съзнание със спомени от красотата на Алпите ,и чистотата и подредбата на Хърватите.
На раздяла с Мюнхен му обещахме, че пак ще се видим. Joy И то не само веднъж.
 Hug на всички

# 638
Успях да прочета до 33 страница. Марче, кажи какво искаш да знаеш. Ако е за това, как си лекувам кръста, ще ти кажа още сега. Индовазин и Лидокаин на крем, смесвам и мажа, по 7-8 пъти на ден. В началото не усещам подобрение особено, но след около два дни болката спира изведнъж. Пробвала съм какви ли не илачи, това просто нещо ми помага. И евтино - 14 лв общо. А съм била много зле. Ако нещо друго имаш за питане, кажи, ще отговоря. Съжалявам за закъснението, но бях абосолютно откъсната от света.
Вчера, другарки, имах рд, почерпете се за мое здраве. Честито на всички именици, малки и големи! Здраве и любов им желая! Ние сме семейно на Боровец вече трети ден. Тишина, спокойствие, никакви туристи, голям кеф. Преди малко едва се върнахме от Ястребец, такава градушка ни би, колата е ...., децата се уплашиха здраво. Сега пече слънце, шантава работа. Ходихме до Царска Бистрица, винаги се размечтавам там. Обожавам го това място. Та така, продължавам да ви чета назад.

# 639

Джейми ти френска селска ли направи с дулсе  newsm78 или две торти прави? Френсаката у дома много се хареса, но ми е по-трудоемка и я правя по-рядко, докато с дулсето я правя често, че става "бързо, лесно, вкусно"!!! Хубав празник сте имали!

Да френска селска с дулсе Simple Smile вкусна е да има да взима мъжа че бил силен аромата на канела , ще си я  ям днес че утре нали трябва друго да мисля , утре имаме годишнина от сватбата , още не знам какво ще приготвям хем и за мен и за тях  newsm78 води се сватба на цветя кумовете няма как да поканя , та сами ще сме отново .
плами76 е значи все пак след отлагане пътуването вече факт Simple Smile
И друго мислех да пиша , ама какво ли  newsm78 взех да забравям, а да Дамчо   май днес пак беше с натоварена програма , свят ми се зави като се сетих за 9  ти часа .

# 640
  • Fort Worth, TX
Момичета избрана съм.Сега видях.Не мога да повярвам.

# 641
Кремиииииииииииииииииииии  Hug Hug Hug Супер, много се радвам за теб! Аз още не мога да проверя...

# 642
Кремиии-честито!!!  bouquet Hug
Вио хайде твой ред е!

# 643
Аз ще се похваля догодина, сега не ни искат  Blush

# 644
Кремиии  bouquet
Плами, добре завърнала се и в БГ и при нас! Вио - догодина пак, нали? Иначе как сте? Джейми, оживях след 9-те часа, но ми става все по-трудно и все повече се замислям има ли смисъл...
Мони, как е детето и вие, че преживявате повече? Мако, ти си боец, няма да се оставяш на някакви безхаберни бюрократи.

Общи условия

Активация на акаунт