Лейди, ще ходим на Витоша
Времето се очертава приказно, хубав ден!

Ще я снимам на обяд когато ще я хапнем и довечера ще дам отчет. 
Е, ти пак по празниците работиш, строй си няколко Георгия да ти помагат с работата, за какво ти тогава такава униформа

- направо са ми бетонирали половината градина и имам трева за косене съвсем малко по края
Да унищожиш трева и то в Англия си е направо изкуство 

казвай какво ново при теб 

Благодаря ви !
Да са ни живи и здрави .
Започвам от утре, 10 поредни дни ще ми правят нещо си на синусите и после се очаква да съм като пушка
Да видим само мм какво ще го правя, че болен мъж не си е работа. Оф какво ни се стовари на главата и ще има ли някога край, не знам

хайде искай подарък нов таблет, че липсваш!
Започвам от утре, 10 поредни дни ще ми правят нещо си на синусите и после се очаква да съм като пушка
Да видим само мм какво ще го правя, че болен мъж не си е работа. Оф какво ни се стовари на главата и ще има ли някога край, не знам
така че действай, там е спасението .

Ужасно хубаво беше, чак не е за вярване. Малко повече път ми дойде, но имаше защо определено. Това не ми пречи изобщо, защото удоволствието е огромно. Да споделям, не мисля, защото зная, че тук има много родолюбиви дами и аз ще ги накарам да се дразнят, щото хич не съм родолюбива и нищо тук не ми харесва, само да вметна, че в момента когато се пресече границата за към в южна посока все едно се отваря небето, и обратното , когато пресичаш границата за към вкъщи все едно влизаш в черна дупка....това не е само мое мнение, разбира се , а и на Марчев и на тези с които бяхме заедно. Не бих искала да влизам в пререкания с никоя от вас, затова си запазвам мнението само за себе си и тези които са около мен.
Сега влизам в тежка депресия, която ще ме държи дълго време...
и това си е истина. Половината от семейството ни още са някъде по пътищата, но и там пътят е по-дълъг от Лефкада до границата има много часове, но те и не бързат, може и да останат за утре да се прибират, но до колкото разбрах от телефона, че са минали и през Метеора, изобщо свободна програма за всеки има.
Тяхна воля.
Препоръчани теми