Намаления лято 2015

• 148 657
  • 758
  •   1
Отговори
# 255
Някой наскоро питаше за обувки Бата, днес мернах, мидсизън сейл - между 20 и 30 процента. Не съм влизала в магазина, имаше стикер до вратата в Дъ мол.

# 256
Този петък - 29. 05. - Black friday в Paradise center, до -70% намаление.

# 257
В парфюмериите ще има ли намаления? Искам парфюм,но чакам някакви намаления...предния черен петък го изпуснах и не знам за какво иде реч. Да се пъна ли в обедната почивка или е безмислено?

Последна редакция: ср, 27 май 2015, 23:26 от Анонимен

# 258
  • Sofia
Някой знае ли дали има намаление и какво е в ДеБеНамс?

# 259
В парфюмериите ще има ли намаления? Искам парфюм,но чакам някакви намаления...предния черен петък го изпуснах и не знам за какво иде реч. Да се пъна ли в обедната почивка или е безмислено?

Магазините, които ще имат намаление на Черен петък в Парадайс в петък са посочени на официалния сайт на мола. Вижте в секция Актуално - намира се на начална страница. Посочили са и процентите, с които ще участват.
В Сефора, мисля беше 20 процента, но май при закупени 2 артикула. Не си спомням мн добре, вижте списъка.

# 260
  • Berlin
Ето списък за Парадайз
http://paradise-center.com/bg/news/Black-Friday-na-29-mai-cenite … arki-_l.n_id.3953

Аз ще си изчакам до другия месец за Зара и другите, не бързам. Laughing М/у другото мин. неделя уцелих -20% на всичко в M&S и се възползвах, не видях някой да го беше постнал. Те кога започват с намаленията по принцип?

# 261
То black friday в Сердика малко приличаше на намаленията в H&M - уж нещо, ама нищо...В Paradise не знам как ще е.

# 262
  • София
Някой знае ли дали има намаление и какво е в ДеБеНамс?
Преди няколко дни имаше 50% на някой щендери в дамското. Незнам на какъв принцип. При мъжкото - 50%, на 2-ри закупен артикул. При детските също имаше някакви намаления...

# 263
  • при моите любими
Харесах си няколко магазина от Парадайз. Ще ги посетя утре и ще пиша предлага ли се нещо интересно.  Peace

# 264
Мерси много момичета,набелязах си някакви магазини,ще успея чак вечерта ,дано всеки си намери каквото търси Wink

# 265
За 01.06. някакви намаления Rolling Eyes
Мадъркеър ще имат -20% за дрехи и играчки, но в Бургас го затвориха магазина

# 266
  • София
За 01.06. някакви намаления Rolling Eyes
Мадъркеър ще имат -20% за дрехи и играчки, но в Бургас го затвориха магазина

В Дебенхас,купуваш 2,третото безплатно

# 267
  • София
 В Reserved има - 30% намаление на всички детски дрехи до 01.06 .
 Възползвах се в Мол Сердика, но предполагам важи и в другите магазини  Peace

# 268
  • София
В Спорт Депо има -20%.  Peace
Възползвахме се да вземем така мечтаните ролери и протектори за дъщеря ми! Hug

# 269
  • Berlin
В ХМ -20% на детските обувки, в М&S -20% на всичко детско до 01.06. В reserved и аз купих нещо, в Парадайз. Tom Tailor - 3 за 2 артикула.

Общи условия

Активация на акаунт