Намаления лято 2015

• 148 638
  • 758
  •   1
Отговори
# 555
След обяд получих мейл от HM за 70 % намаление (до вчера беше 60 %), но не зная дали в магазините ще има раздвижване от утре или това е само онлайн? newsm78

# 556
Табели за - 70% имаше днес по обяд в Ризървд, Спринфелд, Пул енд Беър и Х и М. За - 60% имаше в Масимо Дути. В Зара за съжаление не са пипало детското, на дамското има налепени втори етикети, но детското дъждобранче, което си следя и чакам, си стои на 34.99.

# 557
Табели за - 70% имаше днес по обяд в Ризървд, Спринфелд, Пул енд Беър и Х и М. За - 60% имаше в Масимо Дути. В Зара за съжаление не са пипало детското, на дамското има налепени втори етикети, но детското дъждобранче, което си следя и чакам, си стои на 34.99.
Табели има, но още не са на 70 % намалени - поне вчера не бяха! А в HM и това, което имаше хубаво когато започнаха преди 2 седмици, вече е изчерпано.

# 558
от днес до неделя допълнителни -20% в Том Тейлър на всички стоки в магазина Laughing

# 559
Някой разполага ли с код за отстъпка във fashiondays?

# 560
В H&M има разни доста намалени неща - блузки, панталони, рокли, от 5 лв до към 15 лв.
В Уайкики доста намаления, най-вече тениски и панталони за момчета и блузки и клинове за момичета. Блузите са от към 6 до към 12 лв, панталони от 12 до 17-18 лв. с намалението.

# 561
Здравейте! Някой дали има представа дали магазин за обувки Бианки в Парадайз Мол има намаление? Simple Smile

# 562
Не успях да намеря по-подходяща тема и затова питам тук:
Имате ли идея как отговарят номерата на дънките на hm?

Аз разбирам следното - например първото квадратче - 24/30 отговаря на 24, 25, 26... до 30.
Така ли е?

# 563
Не, не е така! Как една дреха ще отговаря на 4-5 размера Wink
Първата цифра показва номер, а втората дължина

# 564
Аз го разбирам, че горното отговаря на размера на талия(ширина),а долното размер на крачол(дължина), но някой по-вещ да каже Wink

# 565
Не успях да намеря по-подходяща тема и затова питам тук:
Имате ли идея как отговарят номерата на дънките на hm?

Аз разбирам следното - например първото квадратче - 24/30 отговаря на 24, 25, 26... до 30.
Така ли е?

Първото е размерът на дънките. Второто е дължината. Вече не помня дали 30 или 32 примерно за ръст около 165 няма нужда от скъсяване.

Аз съм доста доволна от H&M. Излязох с един чувал за 125 лв. Макар че избрах само basic боклуци, които сигурно след първото пране ще се съберат, пак съм много доволна. Досега бях пазарувала само няколко неща на пълна цена и огромното ми разочарование беше как се изпосъбраха след първото изпиране.

# 566
За дължината на крачола ли става дума? (Питам, защото става дума за дънки с дълги крачоли - до глезените, а например 34 см е.... късичко  Confused)

# 567
  • София
Това не са см., а номерация.

# 568
За вътрешната дължина на крачола става въпрос, като мерната единица е инч, не сантиметър, т.е. 32 означава приблизитерно 81см.

# 569
Води се W32L34 примерно. Първият номер 32 в случая е талията, а вторият 34 е дължината на дънките. В случая 34 е много дълго. 32 е стандартна дължина, а 30 са по къси за по ниски хора. А W си е винаги талията. Хубавото е че има много варианти и лесно намираш номера си. Аз например най редовно купувам дънки на мъжа ми без той да е с мен. Нямам неуцелен номер.

Общи условия

Активация на акаунт