Намаления лято 2015

• 148 660
  • 758
  •   1
Отговори
# 270
Хм. Дали и Том Тейлър в Сердика го имат 3 за 2 някой знае ли?

# 271
някой знае ли кога се очаква да има намаление в Зара? имам ваучер за 100 лв, ама в момента всичко е по 100 и чакам да ги намалят малко, та да си купя.. Simple Smile мерси

# 272
  • София
някой знае ли кога се очаква да има намаление в Зара? имам ваучер за 100 лв, ама в момента всичко е по 100 и чакам да ги намалят малко, та да си купя.. Simple Smile мерси

Миналата година започнаха след 15.06.

Тази седмица ще има черен петък в МОЛ България.

http://www.bulgariamall.bg/newd/wp-content/uploads/2015/06/Bulga … iday-05062015.pdf

# 273
  • Berlin
Предлагам в 1ви пост да пуснем кога са намаленията в Зара, че сега ще се почне през пост да се пита.
Летни - 2ра половина на юни, зимни - около Коледа. 😀

# 274
Този петък - paradise center, още един Черен петък  Grinning явно са видяли каква лудница от хора беше миналия и са се решили на втори.

# 275
Този петък - paradise center, още един Черен петък  Grinning явно са видяли каква лудница от хора беше миналия и са се решили на втори.

а струваше ли си? 

# 276
Миналия петък имаше доста намалени неща според мен. Поне аз останах приятно изненадана и си купих много неща.

# 277
  • Berlin
Наистина ли е имало много хора? На мен ми е много тъпо, защото в петък нямам възможност да посетя който и да е мол. Само в събота и неделя. И после чакам редовните намаления или ако е наложително, пазарувам на реални цени, но по-умерено.

# 278
А да ви питам мами дали в парадйс ще има намаление на триколки? Имаше ли хиполенд там ?

# 279
  • Berlin
Няма Хиполенд.

# 280
Миналият петък от Paradise си поръчах очила (диоптрични -- и без това ми беше време да ги сменям) от GrandOptics. Всичко беше на -30% и макар да не следя ежедневно цените, ми се стори доста добра оферта. Peace

# 281

а струваше ли си? 
В Пума имаше 50% намаление на всичко, купихме сак, детска раница с Том и Джери, маратонки... Определено си струваше  Mr. Green
Този петък май пак ще се наложи да обиколим магазините

# 282
# 283
  • София
Този фрайдей, ако продължи и в събота, ще съм изключително доволна!

# 284
Надявам се тази година да успея да си включа в намаленията на Зара и Бенетон/ Сисли -детско; Ще ви следя -когато започнат за информирате!

Общи условия

Активация на акаунт