СЕДМИ КЛАС - 61

• 40 554
  • 765
  •   2
Отговори
# 495
  • Пловдив
+за дипломацията. У нас обсъждаме училища, специалности, езици. Казала съм й да разглежда сайтовете на училища, да пита, да се информира. Когато пита за някое училище, казвам какво се учи там. Към този момент на първо място ще бъде нейното желание №1, на второ - моето желание №1. После ще видим.
Днес проговори е за ЕГ с италиански, но не е решила на кое място ще е тази паралелка. Ами няма лошо, стига да й стигне балът за там. По-добре да учи италиански с желание, отколкото нещо друго с нежелание.

# 496
  • Варна
Божкее, току що ме уведоми, че е научила корейската азбука.

Сериозен пропуск е, че в нашия град няма "различни" езикови гимназии. Това значи, че трябва да се справяме допълнително с желанията.
Зорчи май ме беше попитала за какъв изток говоря-не е Русия(нищо против руския)-за езиците на жълтата раса мечтае моята. Blush И да живее в Южна Корея. И не ѝ минава.

# 497
Защо името на бланката се пише с печатни букви?

# 498
  • столицата
Сигурно,за да няма грешки при разчитането му.

# 499
  • столицата
Стейси, правилно се е насочило твоето дете. Но без такава паралелка в града ще трябва индивидуални уроци. Успех.!

# 500
  • София
Божкее, току що ме уведоми, че е научила корейската азбука.

Сериозен пропуск е, че в нашия град няма "различни" езикови гимназии. Това значи, че трябва да се справяме допълнително с желанията.
Зорчи май ме беше попитала за какъв изток говоря-не е Русия(нищо против руския)-за езиците на жълтата раса мечтае моята. Blush И да живее в Южна Корея. И не ѝ минава.

Ооооо, много пубери са като твоята девойка, от корейската музика (кей поп), от езика, от корейските сериали, корейската култура, кухнята им  живо  се интересуват доста  дечурлига. И въпреки това към корейската паралелка на 18 СОУ в София не гледам да има небивал интерес. Thinking Познавам гимназисти в по-горни класове, които учат в "стандартните" ЕГ, а ходят на курсове по корейски/японски.

# 501
  • Варна
Стейси, правилно се е насочило твоето дете. Но без такава паралелка в града ще трябва индивидуални уроци. Успех.!
Извинявам се, че пак съм аз  Laughing, но имам въпрос? Е кажете ми как при тези обстоятелства да пишем немски? И него го смята в бала като желание при пробни, но някак насила.
Да се успокоя аз, питам, не че друго. Grinning

Русалке, ако беше тук-нищо чудно и там да беше отишла девойката. Знам ли!
Корейският поп е виновен!  #Cussing out С тях ляга, с тях става, нон стоп. Стаята е украсена, сещате се как, с какви плакати. Две-три години вече. Ама дали ще е? Ами ако е това? Laughing Луда работа-хем да не подрежеш крилца, хем да си по модата.

Последна редакция: нд, 19 апр 2015, 22:14 от Стейси Грей

# 502
 И въпреки това към корейската паралелка на 18 СОУ в София не гледам да има небивал интерес.
 Hug
Корейската паралелка от първи клас е налична от 4-5 години и според преподаватели от това училище е втора по предпочитание след японската,още от втората година на съществуването си.Последните 2-3 години китайска фондация "удря" по едно рамо на съответните паралелки-и там има вече от първи клас.

# 503
  • София
Аз визирах приема в корейската паралелка след 7 клас, не при малките. При минимален бал от 28 за една единствена паралелка от 26 деца и при разлика от цели 5 единици между най-високия и минималния едва ли интересът е чак толкова голям. За японската е доста по-висок балът, някъде към 32, с разлика от малко над две единици между max и min .

# 504
Да,така е ,просто още не е набрала скорост тази паралелка т.е. малко родители знаят въобще ,че съществува.

# 505
Стейси Грей
Моето голяма момче сега като си търси работа, казва, че като него с перфектни немски и английски има много и ако знае някой от точно тези източни езици или един от странните три /унгарски, гръцки или финландски/ биха му предложили двойно по-голяма заплата. /Честно казано на мен и първоначалната ми се видя мн добра - Да е жив и здрав!/

Искам да попитам някой има ли отговорите от МГ Варна от 15.03. Аз в петък мога да дам от 03.04., имам и от 01.03. и 08.03.

# 506
  • Варна
Стейси, на моята и мина корейската мания. Поне започна да слуша и друга музика, но гледа анимета, четат се манги, обсъждат се с приятелки реални и виртуални. Не са ми интересни и я слишам с едно ухо.

Оплаква ми се от болки в гърба и това ме притеснява. Висока е, слаба, с коса до кръста и доста голям бюст... Тази комбинация е лоша за гърба заедно с целодневното седене на стол. Трябва и гимнастика но не попадам на информация за нещо подходящо. Само да мине този седми клас и ще се заема сериозно с този въпрос. Не искам да страда на малко по-късен етап.

# 507
  • Варна
В пощата са качени вчерашния по БЕЛ -1 вариант и днешния по МАТ - 2 вариант от Вектор.
Имам неофоциални отг., ако някой е интересува.
Гледам,че по мат този път са поопростили задачите, моят се върна доволен.  Излезе рано, решил всичко според него. Този път ще има повечко 6-ци явно. Laughing

Последна редакция: нд, 19 апр 2015, 23:15 от julisa

# 508
  • Варна
Флаш, не знам дали да се надявам да ѝ мине йероглифската мания, но засега няма излед. ( И донякъде имаме синдром на "единственото дете"-да угодим.
За гърба-обажда ми се един ден лекарката от училище, дали може да прегледа гърба на детето. Казвам да. Един вид искат съгласие за прегледа.
 Има бележка за препоръка за лечебна физкултура.  Hug
Да мине един път седми клас! Имаме и час за очен-каква е тази черна точка, която вижда понякога.

Джулиса, благодаря, дай си отговорите, моля! Hug

# 509
  • Варна
Стейси, ако откриеш къде има такава лечебна физкилтура ще се радвам да споделиш. Аз ако мога да я вкарам пак в басейн ще съм щастлива ама нито време има, нито желание.
Не знам за тази черна точка, аз тази седмица пак съм на очен преглед и ако се сетя ще питам Нешкинска. Ще водя и Сиси ама след изпитите, и тя се оплаква пак.

Общи условия

Активация на акаунт