Женени от пръв поглед - 3

• 50 126
  • 760
  •   1
Отговори
# 540
  • Плевен
Според мен тя е свикнала всички да й се възхищават и тя да е успялата, готината и умната.
Е, кой нормален човек ще седне чак пък да и се възхищава и кое точно от биографията, физиката и професията и е чак пък за възхищение?! Shocked Къде е тоя ум, заради който блика възхищение? Има толкова успели хора, които са слънчеви, земни и изглеждащи в пъти по-добре. Свикнала била на възхищение?! Направо нереално... Tired
Е ми незнам. Може такава да й е била средата. Може пък това да е очаквала от предаването. newsm78 Но определено тя си вярва.
Но имам чувството, че ако Георги се държеше като Наско  Laughing и тя щеше да се държи по различен начин. Thinking

# 541
Бижу, може да те учудва, но много народ се възхищава на такъв тип кифли като Гери. Сори, ама за мен си е точно кифла. Нейната среда е такава, явно.
Сега, когато й се случва да общува с един по-интелигентен човек, с който не може само да си говори за врачки и гледачки, не знае какво да прави и го обявява за праволинеен.

# 542
Гергана ми прилича на дълбоко наранена жена в миналото си. Тя доста се е затворила в черупката си и едва ли Георги ще е човекът, който да я отвори...защото той си има своите си проблеми.
Ако стигнат до реален контакт един сдруг,насаме гушкайки се всичко ще е наред.Засега ми изглежда всичко театър.

# 543
Според мен тя е свикнала всички да й се възхищават и тя да е успялата, готината и умната.
Е, кой нормален човек ще седне чак пък да и се възхищава и кое точно от биографията, физиката и професията и е чак пък за възхищение?! Shocked Къде е тоя ум, заради който блика възхищение? Има толкова успели хора, които са слънчеви, земни и изглеждащи в пъти по-добре. Свикнала била на възхищение?! Направо нереално... Tired
Сигурно в своята среда е върхът на сладоледа.  Wink

Личната ми класация според вероятността двойките да останат заедно:
1. А+А
2. С+С
3. Г+Г

# 544
  • Тра-ла-ла
Джули ,ако имаше страст и много секс ,няма да имаше такива моменти.
Яко адреналин е да се премяташ с някой, чиято глава ти идва да удариш в таблата на леглото...около 10 пъти Laughing

# 545
Аз пък след този епизод ми се струва че все пак има някакъв шанс с Г-тата. Георги си дава сметка какви ги е говорил и как се е държал също така призна че има проблем със сближаването така че мисля че ще и даде шанс на Гери. Дано тя не го е отписала вече. Аз не видях кога той е водил разговор на високо ниво че Гергана да мълчи заради това.

Peace

Но определено Георги ми се видя в края на епизода умислен за ситуацията, а Гери е разочарована, защото той не й даде шанс...

# 546
Джули ,ако имаше страст и много секс ,няма да имаше такива моменти.
Яко адреналин е да се премяташ с някой, чиято глава ти идва да удариш в таблата на леглото...около 10 пъти Laughing

Ясно ,че страстта в началото е пред камерата,двама "влюбени " едвали им е в главата да филосовстват ,като могат да правят по приятни неща.

# 547
Георги ми е като мистър Скрудж от "Коледна песен" на Дикенс. Адски ми е скучен.

# 548
Нещо за облеклото на двете С-та да кажете Thinking
Стефан е по анцуг, а за жена му няма да коментирам, съчетанията на дрехите й даже не мога да го осмисля.
Светлана има ужасен вкус за облекло, особено дънковите и дрехи са  Sick
Бих добавила, че е добре да скрие голямото си чело с едно бретонче  Grinning

# 549
Бижу, може да те учудва, но много народ се възхищава на такъв тип кифли като Гери.
Да, права си! То според потребностите на хората и възхищенията им.
За мен възхитително е да успееш да съградиш нещо с друг човек, да отгледате деца и да ги възпитате, да изградите(не буквално) дом, да имате общи емоции, обич и всичко това да сте съхранили през годините живо. В същото това време да имате професии и да сте удовлетворени от тях. Не е задължително това да е бомбастична кариера. По лесно ми се струва, а и по приятно когато това се прави от двама. Но вероятно това е моята представа за успешен житейски път, защото такова е моето съществуване и на хората от моето обкръжение.

# 550
Аз не видях нищо странно и нетърпимо в поведението на Жорката. На мен също не би ми допаднало човекът до мен да си мени плановете "в движение", както каза Гергана.

# 551
  • Sofia
Очилата на Г с диоптер ли са или ги носи само за престиж?

много грозни бабешки рамки   Nerd 

# 552
Кое е кифленското на Гери? Това, че не допуска мустак, като на Филип Тотю, шкембе и паласки и се грижи за външния си вид ли?!

# 553
Явно ,че като са се прегърнали и цункали пред камерата ,не е последвало нищо насаме.Защо е тази омраза към Гери ,искаш я ,гледаш деколтето и всеки в стаята си.А той я харесва много.

# 554
В анонса за следващия епизод Георги каза на ГеритУ, че нямал търпение да живеят заедно, пък после каза, че щал само пред нея да говори така  newsm78 май е замислил да я заблуждава

Общи условия

Активация на акаунт