Женени от пръв поглед - 3

• 50 115
  • 760
  •   1
Отговори
# 315
  • Тра-ла-ла
Много стерилно отговаря С-тата newsm78 Сякаш се чудеха какво да измислят да кажат, за да не оплескат нещо. Светлана е сменила снимката с тъжния клоун във ФБ

Г-тата днес ли са ги давали в "На кафе" или е анонс за утре?

# 316
С&С са ми най - адекватни за момента. И двамата, мисля не можаха да се отпуснат за да не издадат нещо от "кухнята". И не са като А& А да слушаме само женското А с нейната безкарайна логорея.

А като гледам Стефан ми се струва, че е от тия хора дето много, много не си слага разни ненужни неща на сърце, на принципа К'вото дойде", а с такъв тип хора много по - лесно се живее.

# 317

Г-тата днес ли са ги давали в "На кафе" или е анонс за утре?
Мисля, че беше анонс за предаването тази вечер. Интересно ми е няма ли да се намеси психоложката и да им помогне да изградят взаимоотношенията си. Георги трябва да намали претенциите си. Според мен той   има проблем върху който трябва да работи.

# 318
  • София
Светлана и Стефан бяха големи симпатяги. А и то ги изловиха, че са заедно, щом си носят още халките.

# 319
Светлана и Стефан бяха големи симпатяги. А и то ги изловиха, че са заедно, щом си носят още халките.
Може да ги носят по договор, за заблуда  Simple Smile

# 320
Е слагането на едни халки не определят кардинално положението,могат да ги свалят веднага след предаването.Светлето започва много да ми харесва,както Гери еманципирани и умни момичета,каквито трябва да бъдат в 21 век:)Но мисля,че Стефан не е дорасъл за нея,той си е дечко все още.А Георги трябва да работи много още върху егото си,за да заслужи момиче като Гери.А двете АА не ми се коментират,при тях всичко е на показ и е ясно Mr. Green

# 321
Двете С-та са заедно така като ги гледам как се хилят в сутрешното предаване. Стефан отначало внимаваше да не издаде нещо и затова може би изглеждаше малко студен, ама после като се разприказваха, ми се струва, че са заедно.

# 322
Е слагането на едни халки не определят кардинално положението,могат да ги свалят веднага след предаването.Светлето започва много да ми харесва,както Гери еманципирани и умни момичета,каквито трябва да бъдат в 21 век:)Но мисля,че Стефан не е дорасъл за нея,той си е дечко все още.А Георги трябва да работи много още върху егото си,за да заслужи момиче като Гери.А двете АА не ми се коментират,при тях всичко е на показ и е ясно Mr. Green

Прави ли ви впечатление нещо: и в трите двойки мъжете имат много повече недостатъци - има още какво да се желае за да заслужат съпругите си!? newsm78

# 323
Ами то е ясно ssiillvvyy ние сме по-добрата част от човечеството,та затова така Mr. Green

# 324
  • Варна
Не мога да определя кой има повече недостатъци. Защо според теб са мъжете?

# 325
Аз честно от Тона и Наско не нога да определя фаворита с повече недостатъци.. Даже май женското ми е на преден план с минусите

# 326
Гледах анонса на "На Кафе" и направо ми стана жално за Г и Г, явно хората не си подхождат и общуването им е направо мъка !  Sad

# 327
Тоя Георги преди сватбата повтаряше само "нека да е хубава, нека да е хубава". Сега гледам други мантри е запял Simple Smile)))))) много незрял и ненаясно със света Simple Smile

# 328
  • Варна
Тоя Георги преди сватбата повтаряше само "нека да е хубава, нека да е хубава". Сега гледам други мантри е запял Simple Smile)))))) много незрял и ненаясно със света Simple Smile

Той беше казал и : Нека да е хубава, за останалото съм се доверил на специалистите. Laughing

# 329

Той беше казал и : Нека да е хубава, за останалото съм се доверил на специалистите. Laughing
То не е лошо да мине на специалист и той де  Whistling
Да поработят с него малко така...

Общи условия

Активация на акаунт