Женени от пръв поглед - 3

• 50 109
  • 760
  •   1
Отговори
# 330
  • Бургас
Е слагането на едни халки не определят кардинално положението,могат да ги свалят веднага след предаването.Светлето започва много да ми харесва,както Гери еманципирани и умни момичета,каквито трябва да бъдат в 21 век:)Но мисля,че Стефан не е дорасъл за нея,той си е дечко все още.А Георги трябва да работи много още върху егото си,за да заслужи момиче като Гери.А двете АА не ми се коментират,при тях всичко е на показ и е ясно Mr. Green
И аз така мисля.  Peace С нетърпение очаквам предаването довечера.

# 331
  • Варна
Ами той е минал и явно е бил одобрен. А, че специалистите не са си свършили работата....

Стана му чудно, ако ги бяха затворили шестимата в къщата на ББ, дали пак по същия начин щяха да се образуват двойките? Струва ми се, че Стефан щеше да залитне по Гери. Thinking

# 332
Здравейте! Записвам се и аз при вас, с интерес гледам предаването. Wink

# 333
Ами той е минал и явно е бил одобрен. А, че специалистите не са си свършили работата....

Стана му чудно, ако ги бяха затворили шестимата в къщата на ББ, дали пак по същия начин щяха да се образуват двойките? Струва ми се, че Стефан щеше да залитне по Гери. Thinking
Мдам, и на мен така ми се струва Simple Smile А Георги вероятно по Светлана - тя нали иска мъжки мъж  Mr. Green

# 334
...за останалото съм се доверил на специалистите. Laughing
Ми те "специалистите" по мачването са съответно: тя с два брака зад гърба си и този е трети, и той с един, и този втори, доколкото си спомням. Laughing Аз не бих им имала чак такова доверие! Sunglasses

# 335
Тоя Георги преди сватбата повтаряше само "нека да е хубава, нека да е хубава". Сега гледам други мантри е запял Simple Smile)))))) много незрял и ненаясно със света Simple Smile
Той пък е един красавееец, че и иска хубава жена. Комплексар Tired

# 336
Никой ли не вижда нещо хубаво в участниците? Мисля, че двойките са много добре подбрани и бих се радвала да продължат заедно - въпреки всичи жълти писания за провал. Дано участниците имат подкрепата на близки и роднини, защото в социалните мрежи, освен упреци и  негативизъм нищо друго не срещат. Нищо чудно, че Антония си е изтрила ФВ профила. Не знам как бих се чувствала на тяхно място.... Дано щастието им надвие злото!

# 337
Никой ли не вижда нещо хубаво в участниците? ...........................
Нищо чудно, че Антония си е изтрила ФВ профила.
Ми аз не виждам нищо в тях, което да има или да няма в повечето хора! Те са съвсем обикновени и средностатистически като всеки един от нас - с особеностите си, капризите си, дефектите и предимствата си, така че нямам нищо против никой от тях. А и няма как, аз не познавам тези хора лично.

Но след "първо си бъркахме в гащите, после решихме да се опознаем" и аз бих си изтрила профила във ФБ, ако писанията ми са обществено достъпни и се изпляскам така. Laughing Твърде натуралистично и тъповато-вулгарно звучи. Може да се каже по 100 други, много по-прилични начини.

# 338
Журналистите май си списват статиите от бг мама  Mr. Green

Атанас от "Женени от пръв поглед" охулен - сравниха го с Бай Ганьо
http://pik.bg/%D0%B0%D1%82%D0%B0%D0%BD%D0%B0%D1%81-%D0%BE%D1%82- … E-news310457.html

Бунт срещу Георги от „Женени от пръв поглед”: Това мрънкало да си остане ерген!
http://pik.bg/%D0%B1%D1%83%D0%BD%D1%82-%D1%81%D1%80%D0%B5%D1%89% … D-news311009.html

# 339
В този ред на мисли....вярвате ли,че С-тата не са консумирали брака си,както каза Светлана  Thinking Не ми се вярва,ама хич...Ако не са заедно и са решили от самото начало да не бъдат може и да не са го консумирали  newsm78 Друг е въпроса,че може изобщо да не са спали в едно легло....това няма как да го знаем.На сутринта бяха в едно легло,но същинската част е под съмнение.Ето Г-тата се издадоха,нали Гери каза,че можела и на дивана да спи-там със сигурност не е имало първа брачна нощ.С-тата още ги гадая  Crossing Arms
Стефан мислел да каже Не,пък после казал-да  Crazy луда работа....меслел бил!Е за какво е отишъл там,нали брак ще сключва,какво е това Не дето е планувал  Naughty

# 340
Журналистите май си списват статиите от бг мама  Mr. Green

Бг Мама им е първи източник на завалиите Laughing

Аз днес разбрах, че Георги бил на 34 Shocked Изглежда ми с поне 10-на години по-възрастен...

# 341
Това е "източника" http://pik.bg/%D0%B1%D1%83%D0%BD%D1%82-%D1%81%D1%80%D0%B5%D1%89% … D-news311009.html
А това един от коментарите
Svetlana Karaat
Познавам лично Георги и бих казала, че е интелигентно и възпитано момче. А, Гергана определено не бих нарекла красавица и действително не е на неговото ниво. Георги постъпи импулсивно, участвайки в шоуто. Сега той не е доволен от избора на партньорка и ще се наложи да изтърпи нападките на хапливите български телемани. С този неподходящ избор на партньори, специалистите психолози за пореден път доказаха, че науката е безсилна, когато става въпрос за интимни взаимоотношения.Човешките емоции не могат да бъдат повлияни от леми и теореми - за любовта не съществуват формули. Между Георги и Гергана просто не се получи.
Вчера в 01:27
Прозвуча ми наистина от първа ръка, без да споделям мнението, но може би показва истинската развръзка.

# 342
В този ред на мисли....вярвате ли,че С-тата не са консумирали брака си,както каза Светлана  Thinking Не ми се вярва,ама хич...

Шегуваха се ! Grinning

# 343
"Бунт срещу Георги от „Женени от пръв поглед”: Това мрънкало да си остане ерген!

Зрителите на "Женени от пръв поглед" искрено съчувстват на Гергана и се разбунтуваха срещу избора на специалистите за неин съпруг............." -  Stop Ако обичат "журналистите" да не обобщават! Въобще не се бунтувам срещу Георги и много даже си го харесвам! Има късмет, че съм щастливо омъжена. Crazy

# 344
Бижу, какво му харесваш?  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт