Искам да кажа ... (31)_06.04-12.04

• 48 482
  • 1 142
  •   1
Отговори
# 225
А, за рокля щом е може.  Laughing С другото за което те питах какво стана?

# 226
  • Варна
За роклите се мисли по-отрано.  Mr. Green
Чек, ще ме караш сега утре да ходя до рибния магазин в квартала.

# 227
  • В Космоса
Одри, бар Роял в Бургас. Simple Smile

# 228
Твоята лесна, отиваш до рибния и готово. Аз трябваше да се подмазвам на един китаец докато зареди с тарама рафтовете. Продават някакъв разбит, но не е хубав.

# 229
Одри, бар Роял в Бургас. Simple Smile
Аз знам, че си в Бургас, заради това питам.

# 230
  • В Космоса
Знаеш ли го?

# 231
Дааа, но само един път съм ходила там.

# 232
  • София
За роклите се мисли по-отрано.  Mr. Green
Еми аз преди 3 седмици я харесах, ама тъй като беше само една, разбира се я купих, нищо, че ми е доста малка. А сега се старая да влезна в нея  Laughing

# 233
  • Варна
За роклите се мисли по-отрано.  Mr. Green
Еми аз преди 3 седмици я харесах, ама тъй като беше само една, разбира се я купих, нищо, че ми е доста малка. А сега се старая да влезна в нея  Laughing
Разбирам де, ама срокът е малък.  Grinning Поне при мен.
Ами ако не стане?

# 234
  • София
Аз и резервно костюмче си имам   Blush За всеки случай, ако и за мен два месеца и половина са малко.

# 235
  • Лутаща се
Два пъти съм правила ЯМР. Стига човек да не страда от клаустрофобия - не е страшно. Просто е доста шумно и е задължително да се лежи абсолютно неподвижно.

# 236
Искам да кажа, че така съм награбила един форумен субект, че ако имам бан тези дни със здраве да си останете.  Mr. Green Няма да я оставя просто, това е олицетворение на най-неприятните черти, които според мен някой може да притежава. Изкарва те малоумен, че и децата ти намесва само защото не си прост и посредствен поне колкото него. Т.е. нея. Че и ти обяснява неща за твоите деца, които ти самата не знаеш.  Crazy

# 237
  • София
Цъ, Чек, не те пускаме! Никакъв бан. Не се връзвай на очевидно орости до безобразие лейки!

# 238
Струва ли си банът, питам аз?

# 239
Не си струва, тя сама се чудеше вчера защо се занимава с тази съфорумка.

Общи условия

Активация на акаунт