Искам да кажа ... (31)_06.04-12.04

• 48 430
  • 1 142
  •   1
Отговори
# 330
Мразя споровете домакини, срещу кариеристки. В 90% от случаите нито домакините са такива, нито кариеристките. Нищо лошо няма в това, човек да има избор. Ако можеш да си позволиш да останеш с децата ти в къщи, кое му е лошото? Много жени имат възможност да си останат в къщи, но не желаят. По-гаден е варианта да нямаш избор, за съжаление е по-масовия.
Стига вече с тази драма. Всички имаме различно социално, материално и ако щете ценностно положение в живота и взимаме рещенията си базирани на тях.
Нито Краси, нито Тонка, нито Нино, нито Чек, нито Андариел ме дразнят, заради житейските си възгледи и решения. Че и соърчери дори с аферата си, с която тя е сигурно щастлива. (изброявам само познати никове без да влагам нищо)
Нека да дадем на другите правото да постъпват различно от нас и пак да са щастливи.

# 331
Ами то това е проблемът, че има потребители, които смятат своята гледна точка и своят избор за единствено правилните, а такива не са. Може да са правилни за тях, за друг да не са.

# 332
  • на третия етаж
И аз съм завършила УПК. В класа ни бяхме събрани от различни гимназии - хуманитарна, математическа и ЕСПУ. За езиковите гимназии не зная - в нашия град такава нямаше. Посочвахме няколко желания по списъци с различни професии към съответните техникуми и имаше класация съобразно успеха. Най-желани бяха "стенография и машинопис" и "продавач - консултант" към Икономическия техникум. Аз съм завършила първата специалност и съм много доволна от нея. Стенографията използвах по време на лекции, а все още имам добра бързина по десетопръстната система. И един интересен факт - бяхме 32 момичета в класа и завършихме с най-висок успех в целия Икономически техникум - над 5,80 /само няколко девойки не бяха със златен медал/.  

# 333
Ами то това е проблемът, че има потребители, които смятат своята гледна точка и своят избор за единствено правилните, а такива не са. Може да са правилни за тях, за друг да не са.
Всеки човек смята неговата гледна точка за правилна, защото тя е формирана през отдавна изградената му ценностна система.
Зрялостта се изразява да излезеш от твоя свят и да разбереш другия, макар и да не си съгласен с него. Да се съгласиш с някой, с който нямаш общо е трудно, почти невъзможно, но да приемеш неговата гледна точка и да не го съдиш не е невъзможно.

# 334
  • София
Жади, кога ще отидеш на лекар? Пиши след това.
Жаки, как е Мими?
Гледам, че сте подхванали пак вчерашния спор. И понеже го прочетох преди да бъде изметен, искам да кажа, че оставя някак горчив вкус в устата. Винаги най-грозно ми д било да се обижда дете на съфорумка, при спор с нея. Това е достатъчно да ми изпадне много в очите. И е признак на безпомощност, беден речник и липса на елементарно възпитание. А това, че някои хора са решили, че са по-класни от други във форум,  ми е просто  Whistling
Чек, наистина не си заслужават такива спориве!  Hug
Нино, честит рожденик, да ти е жив и здрав.
И Тонка, само да ми кажеш дали в емисиите ще покажат и самия матрак  Grinning

# 335
Дайте за нещо по-петъчно, стига с форумните дразги Wink

# 336
  • София
Шанти, вторник е още  Mr. Green

# 337
Дайте за нещо по-петъчно, стига с форумните дразги Wink
Какво по-петъчно от форумски дразги Simple Smile

# 338
  • Перник
Мислех да се скатая, ама айде да кажа, че и аз имам РД днес, а майка ми е здравен работник и също има празник. Ма няма да ви черпя, че не обичам.  Laughing

Утре пък имаме годишнина от сватбата, та утре може да почерпя.

# 339
Аз съм ваканция. Абе къде изчезнаха мъжете от тоя форум  newsm78.  Дори Лабрадор не съм виждала от векове.

# 340
  • В Космоса
Всички спорове са неприятни когато излязат от добрия тон. Смятам, че почти винаги, обаче, вина за това имат и двете страни. Защото е възможно, случвало ми се е, да се размине без лични нападки "Ти си такава, такава и такава", не дай си Боже квалификации за децата ти и други близки. Sick Но когато не се поддадеш на емоциите прекалено и си замълчиш, щом видиш, че е невъзможно да се разберете по възпитания начин и без обиди, някак по-леко е и поносимо.

# 341
Билка, честит рожден ден!

# 342
Някой случайно да има Апис или Сиела? Трябва ми спешно Закон собствеността и ползването на земеделските земи на английски, а не мога да го издиря.  Confused Само копирани две алинеи ми трябват.

# 343
  • В Космоса
Билка, честит рожден ден!  bouquet

А фармацевтите имат ли празник днес?

# 344
Аз да кажа, преди малко подаднах на клипчета на El Freegano и прегледах 1-2 ,па рекох да видя кой аджеба е тоз  Laughing  и се оказа ,че бил от моя град  Joy http://www.kukuriak.com/sexy-vegetarian/
 Май ще стана и аз веган  Joy
 Относно споровете из темите вече си реших ,че няма смисъл да се себедоказвам и хич не ми дреме дали някой приема или не моя начин на мислене.

Общи условия

Активация на акаунт