Искам да кажа ... (31)_06.04-12.04

• 48 427
  • 1 142
  •   1
Отговори
# 390
  • Бургас
Аз ги вадя от хладилника предната вечер. Слагам ги в стари чорапогащници и малко сол. Почти нямам пукнати , но аз варя кафяви яйца.

# 391
Ето, че не само аз се чудя за белите яйца  Crossing Arms

# 392
  • София
Онна, да не останат сурови така?

# 393
  • София
Онна, да не останат сурови така?
Няма. Ти не ги махаш от котлона, на него ги оставяш за 30-те минути.
От форума го научих тоя метод
Миналата година така ги правих.... на втората партида. След като при първата от 30 яйца ми оцеляха само 6  ooooh!

# 394
Не винаги цвета на оперението е фактор за цвета на яйцето .Имали сме кокошки с еднакво цвят и са снасяли различни по цвят и големина яйца.
 Но по принцип бели яйца снасят кокошки от порода Ленхорн ,а виадонт -кафяви.
" Кафяв цвят им придава пигментът протопорфирин, които се синтезира от клетките на майката по време на формирането на яйчената черупка."  -това последното от Гугъл щото не бях се задълбочила чак кое го предопределя тоз цвят .

# 395
Искам да кажа, че по принцип Андариел не ме дразни, даже не разбирам защо повечето хора, някои от тях много любими ,  не я харесват. Но  всяко намесване на децата е много неприятно. И е добре хората да успяват да намират онова чувство на мярка, което най-вероятно притежават в реалното общуване, но губят във виртуалното.
Билка, честит рожден ден! Да си здрава и късметлийка. Честита годишнина и на таткото на Нино.
Да е здрав и весел, какъвто ,предполагам е, съдейки по продължението Laughing
Аз също имам рожденик. Съпругът ми празнува, че е станал по-малко от една година по-голям  от мен.
 Нашите кокошки не снасят бели яйца. Боядисваме си кафявите и пак стават Simple Smile
Такова ми е http://vbox7.com/play:9291d0759d

# 396
Честит Рожден Ден на съпруга ти Валери !
Благодаря за песента -обичам Любе и руска музика .
 Замесих аз нови козунаци с повече захар и този път рецепта ала импровизе / при мен такива стават най -добре инак спазя ли точна рецепта все нещо ми куца./

# 397
  • София
ЗДравейте.аз в четвъртък ще боядисвам каквито се паднат да има в магазина такива,бели зелени все тая. Laughing

# 398
  • София
Валери и на мен ми е такова!  Hug
В Пикадили в Лозенец няма бели яйца. И девойката, която попитах, хич нямаше представа дали ще има.

# 399
Аз съм си поръчала бели, точно чакам да ми ги донесат. Simple Smile

# 400
Аз имам достъп до много бели яйца, но боя няма. Сигурно със сладкарска ще ги боядисам. Даже имам вече оранжева и лилава.

# 401

....бих посипал плитката ти със снежинки, повече ще отиват.
Мхм. Усещащ ли ледения ми дъх...... Кай?  Laughing

# 402
  • София
Благодаря, Онна  Peace

# 403
  • Ямбол
Предвид с какво е известна Ша във форума, познайте за какъв дъх се сетих.... football

# 404
  • София
На мляко ли? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт