На пазар във Варна - 38

• 56 756
  • 727
  •   1
Отговори
# 105
Аз да попитам, къде освен в морската градина има надуваем батут? Че малкият обожава да скача. Аз съм в район Приморски по принцип.

# 106
  • Варна
Аз да попитам, къде освен в морската градина има надуваем батут? Че малкият обожава да скача. Аз съм в район Приморски по принцип.

В Гранд мол.

Joy

# 107
Ей, ще се навия за този МОЛ. Имах желание да разгледам града, обаче направо..ме отказахте.  Laughing

# 108
  • Варна
Ей, ще се навия за този МОЛ. Имах желание да разгледам града, обаче направо..ме отказахте.  Laughing

Ми той не е за гледане сега. Целия е разкопан...

# 109

а защо, не се отказвай, такъв със сигурност не си го виждала никога, а и надали ще имаш втори шанс Joy

# 110
  • Варна
Ей, ще се навия за този МОЛ. Имах желание да разгледам града, обаче направо..ме отказахте.  Laughing

а защо, не се отказвай, такъв със сигурност не си го виждала никога, а и надали ще имаш втори шанс Joy

Само си вземи нужната екипировка за ходене в пресечен терен, алпинистки котки, тапи за уши, маска медицинска и за всеки случай пикели... Wink
И храна и вода за три дни...

# 111
  • Варна
Центъра не е за гледане, в морската може да се разходиш, но пък там магазини няма Wink.

# 112
Брей, тоя Гранд Мол. Ами освен натам да ходим и ние с батута.

# 113
  • Варна
Надуваем батут има и на/до голямата площадка в Младост (изкарват го като се затопли,миналата седмица вече беше там) .
За шопинг-Моловете (Гранд и Мол Варна) Peace

# 114
Здравейте Simple Smile Някой знае ли дали някъде във Варна се продава пресен кадаиф?

# 115
  • Варна
Къде могат да се платят данъците освен в Изчислителният център до Мебелна палата?

# 116
  • Deutschland/HE
Къде могат да се платят данъците освен в Изчислителният център до Мебелна палата?

в кметство Приморски, в Информационния център на Мусала, срещу Стоматологията (за там не съм 100%), където има Easy pay за тези се сещам в момента.

# 117
  • Варна
В самото кметство ли?Благодаря много

# 118
На Мусала става ужасно бавно...Години наред аз плащам само в Приморски.

# 119
  • Варна
в ЦКБ също се плащат данъци

Общи условия

Активация на акаунт