Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен-22

• 115 492
  • 747
  •   1
Отговори
# 135
  • Бургас
Здравейте и извинявайте, че нахълтвам в темата, чета отдавна и ми е много полезна информацията, която споделяте. Поръчах си от Ензо, ФДТ на Ланком, досега не съм ползвала марката и ми се ще да проверя продукта дали е оригинален. Знам, че имаше някъде из темите линк за проверка на баркодове, но сега не мога да го намеря. Бих била много благодарна, ако някой го сподели отново.

# 136
# 137
  • Бургас
Благодаря за бързата реакция. И двата кода, които проверих се оказаха в срок на годност, това предполагам означава, че продуктите са оригинални.
До сега не бях купувала ФДТ който не съм ползвала, онлайн и много се притеснявах за цвета /за другите му качества вече бях разбрала от темата/, но се оказа, че Teint Idole Ultra 24H  на Ланком, 010 Beige Porcelaine е точно моят цвят. Много съм доволна, едновременно е лек и покривен. За трайността му ще знам след края на утрешния работен ден.

# 138
Mоля за съвет за ФДТ, ББ или пудра с фактор - колкото по-висок, толкова по-добре. Кожата ми е мазна и чувствителна. Трябва ми средно покритие.

Предварително благодаря за съветите!

# 139
Момичета , определено имам нужда  от помощ  Embarassed изчетох темата назад обаче нали съм си неориентирана в гримовете , та проблема е следния :  при  фдт които пробвах напоследък  се получава следния дефект който не знам как наричате , та моля ако някой е имал подобен случай да каже какъв фдт  е подходящ? Извинявам се за обърканото обяснение  Embarassed

# 140
При мен подобен ефект има понякога,когато кожата ми е много суха и се бели,предполагам и при теб проблемът е такъв.По- скоро хидратирай кожата с хубав и богат крем ,избягвай фон дю тени , които правят кожата още по- суха- т.е  под формата на мусове,компактните фон дю тени.много от матира щите също изсушават...Дано и други се включат,защото аз не мога да се наема да препоръчам конкретен фон дю тен.  bouquet

# 141
  • на кого му пука
Чак така на мен не ми е ставало.Когато имам хрема и често си духам носа около ноздрите така ми изсъхва и стои като протъркано.За съжаление само ексфолиант,богат крем или нещо като вазелин нощем и спиране на ФДТ за известно време помага.

# 142
На Виши ФДТ-ните така ми стоят, а съм с мазна кожа... Crazy

# 143
  • София
Момичета мобя за помощ относно подходящ цвят- ползвам ФДТ perfection lumiere velvet номер 40 и ми е идеален. ИСкам да си взема Les beiges флуида, като цвят същия ли е като ФДТ?
Забравих да напиша, че като цвят от пудрата les beiges съм 30 и това е всъщност, което ме учудва, че цвета на ФДТ е 40, а на пудрата les beiges 30 и се чудя флуида кой цвят трябва да бъде?
Някой ползва ли го, доволни ли сте?

# 144
Момичета , определено имам нужда  от помощ  Embarassed изчетох темата назад обаче нали съм си неориентирана в гримовете , та проблема е следния :  при  фдт които пробвах напоследък  се получава следния дефект който не знам как наричате , та моля ако някой е имал подобен случай да каже какъв фдт  е подходящ? Извинявам се за обърканото обяснение  Embarassed
Аз съм със суха кожа и ако не ми е подходящ ФДТ ефекта е като при теб.Та съвета ми е да избереш ФДТ за суха кожа.От год.ползвам на Есте Лодер втора кожа,много е хубав(винаги с крем ),на Герлен също много е много добър като консистенция,но при него като,че ли след 2-3 часа покритието изтънява.(Може и да си въобразявам).

# 145
Момичета, каква е цената на Double wear stay in place в бутиците на Ести лаудер и Клиник?Знам, че в Дъглас и Сефора е 84 лв.Там цената дали е същата?За съжаление  в Енцо няма моя цвят.

# 146
  • София

При мен от няколко месеца, с малък период на затишие, се получават дори по-ясни люспички лющеща се кожа... Оказа се, че маслото, което уж взех да подхранва, ми изсушава допълнително  #2gunfire И сега мажа с кремчата, бях питала и в темата за кремовете дали някой е имал подобен проблем...

# 147
Момичета , определено имам нужда  от помощ  Embarassed изчетох темата назад обаче нали съм си неориентирана в гримовете , та проблема е следния :  при  фдт които пробвах напоследък  се получава следния дефект който не знам как наричате , та моля ако някой е имал подобен случай да каже какъв фдт  е подходящ? Извинявам се за обърканото обяснение  Embarassed

При мен от няколко месеца, с малък период на затишие, се получават дори по-ясни люспички лющеща се кожа... Оказа се, че маслото, което уж взех да подхранва, ми изсушава допълнително  #2gunfire И сега мажа с кремчата, бях питала и в темата за кремовете дали някой е имал подобен проблем...
Имам същия почти проблем само, че при мен кожата се лющи по-малко и като плюс ми се появяват черни точки - нито е да мажеш с крем за суха кожа, нито с крем за мазна  newsm78
В момента ползвам един тестер на Aven но е много рано да дам отзиви, засега сум доволна като изключим, че леко ми лъщи кожата от него ,но го отдавам на "престараването с мазането".
На мен след хиляди неуспешни опити
bourjois-flower-perfection - ми действа най-добре, даже имам чувството, че ми хидратира кожата.

# 148
  • София
Момичета мобя за помощ относно подходящ цвят- ползвам ФДТ perfection lumiere velvet номер 40 и ми е идеален. ИСкам да си взема Les beiges флуида, като цвят същия ли е като ФДТ?
Забравих да напиша, че като цвят от пудрата les beiges съм 30 и това е всъщност, което ме учудва, че цвета на ФДТ е 40, а на пудрата les beiges 30 и се чудя флуида кой цвят трябва да бъде?
Някой ползва ли го, доволни ли сте?

Ако някой отговори, също ще се възползвам от отговора.
В момента ползвам същия ФДТ - номер 40, поръчах го в Сефора и си уцелих цвета по суочове от интернет, като също се колебаех между 30 и 40. Но в предвид че идва лятото предпочетох 40.Идеален ми е в момента, тъй като имам лек тен.
 Много е хубав. Кожата изглежда страхотно дори и след 8 часа.
Пудрата les beiges 30 също я имам и е доста тъмна , ползвам я като бронзър по скоро. А лятото на цяло лице.
Моето мнение че флуида 40 номер би трябвало да е подходящ и аз съм го планирала за покупка, ако някой се включи с отговор ще е супер.

# 149
Момичета благодаря на всички  Hug златни сте ! За сега ще се преориентирам първо да си намеря хубаво кремче за дехидратирана кожа , а после ще издирвам и фдт Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт