Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен-22

• 115 534
  • 747
  •   1
Отговори
# 150
  • Бургас
Аз нещо не мога да се разбера с тези ББ кремове. Малко ми идват по-мазни като текстура. Сега си взех Revlon Photoready BB cream. Взех си най-тъмния цвят - Medium Moyen. Според мен е за по-суха кожа. Няма особена покривност, но прави кожата да изглежда гладка и свежа. За по-добър "контакт" с кожата слагам отдолу база за грим /използвам базата на Revlon Photoready и Clarins instant Smooth perfecting touch/. Отгоре за туширане на лъщенето слагам малко пудра на прах на ЕЛ.

# 151
  • София
Аз нещо не мога да се разбера с тези ББ кремове. Малко ми идват по-мазни като текстура. Сега си взех Revlon Photoready BB cream. Взех си най-тъмния цвят - Medium Moyen. Според мен е за по-суха кожа. Няма особена покривност, но прави кожата да изглежда гладка и свежа. За по-добър "контакт" с кожата слагам отдолу база за грим /използвам базата на Revlon Photoready и Clarins instant Smooth perfecting touch/. Отгоре за туширане на лъщенето слагам малко пудра на прах на ЕЛ.

Пробвала съм доста ББ кремове, само този на Виши е по-лек.

# 152
Дами, как мислите дали са оригинални фтд-ните на Армани?
http://olx.bg/ad/fon-do-ten-na-armani-ID4Vdp4.html#402f899d85

# 153
С каква покривност е perfection lumiere velvet на Chanel?

# 154
  • София
С каква покривност е perfection lumiere velvet на Chanel?
Лека, до средна. Може да се наслагва.  Hug

# 155
  • София
Искам да похваля база, която матира и прикрива пори. О седмица съм с нея, нанасям само в Т-зната, до края на деня няма грам лъщене без да си поправям грима!

Много по-добра е от POREfessional na Benefit.

# 156
не Peace

# 157
Искам да похваля база, която матира и прикрива пори. О седмица съм с нея, нанасям само в Т-зната, до края на деня няма грам лъщене без да си поправям грима!

И аз съм много доволна от базата, зимата нещо не се разбрахме, но сега ми е супер. Смесвам я с фдт  или върху нея нанасям прахообразен на Шанел, няма мърдане с часове.

# 158

И аз съм много доволна от базата, зимата нещо не се разбрахме, но сега ми е супер. Смесвам я с фдт  или върху нея нанасям прахообразен на Шанел, няма мърдане с часове.

А каква е цената? Само матира или наистина блърва пори? Мерси предварително Hug

# 159
  • София

А каква е цената? Само матира или наистина блърва пори? Мерси предварително Hug

Аз го взех от ФЮ, не помня колко струваше у нас.
http://www.feelunique.com/p/BACKSTAGE-Pore-Minimizer-Spring-Look

Определено има много по-добър ефект от Идеалиста на Еси например.

Ей това е другия добър продукt за прикриване на пори.
http://www.feelunique.com/p/Lancme-Visionnaire-1-Minute-Blur-30ml

# 160
Наде, за пори кой е по- добър според теб?

# 161

За тази цена, абсурд. А съдейки по останлите неща, които продава потребителят, например палитрата 9тка на Шанел, която е 100% менте, лично аз не бих рискувала. Такива ментинджоси могат да са много опасни.

# 162
  • София / Перник
Момичета,
имате ли наблюдение върху bareMinerals Complexion Rescue™ Tinted Hydrating Gel . Много ми се иска да си поръчам, но с толкова много цветове...., не знам дали ще си взема точния  Tired

# 163
  • София
Ммм това с Беър минерълс онлайн да се поръча е чист хазарт! ooooh!
Видях на живо в Сефора във Верона- сега като бяхме- цялата гама продукти на Беър Минералс.
По-специално тези техни прословуто фдт-ни, които са на прах. Всички кутии бяха тотален мес!  Close ooooh! Това си го представям на масата- какво мазало става докато постигна желаният ефект на лицето! ooooh! Праха вътре, който е минерален и нищо не го задържа надолу, освен капачката на винт е лек и въздушен се разнася само при отваряне на капачката.
Всички цветове, които успях да тествам, бяха тъмни в кутийката и едва на ръката, след натриване с пръст, разкриваха истинският си цвят, които варира страшно много. Примерно цвят лайт е най-носим, за мен, но най-близкият до него айвъри лайт -супер светъл към бял. Т.е. вероятността за разминаване е много висока от тон до тон. Не препоръчвам без проба на място да се взема такъв продукт. Вероятността за грешка е направо 95%!

# 164
  • София
kopche, тестерите са без вътрешно капаче, в къщи няма как да го разпилееш.

Аз все забравям да ги тествам, като ги видя на живо и за това още не съм ги тествала, а много искам.

Общи условия

Активация на акаунт